0 ΣΧΟΛΙΑ

Φετινό ρεκόρ και όριο για το Παγκόσμιο ο Καραλής


Έναν από τους καλύτερους αγώνες της ζωής του έκανε σήμερα και ο Εμμανουήλ Καραλής στο Ζάπειο, που με άλμα στα 5,71 μ. πέτυχε την πέμπτη επίδοση της καριέρας του και παράλληλα έδειξε πως σύντομα θα είναι σύντομα σε θέση να ανέβει ακόμη υψηλότερα.


Ο 20χρονος αθλητής παρότι δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει το αρχικό ύψος των 5,35 μ., στη συνέχεια και παρά τον δυνατό άνεμο, που δημιούργησε πολλά προβλήματα σε όλους τους μετέχοντες κατάφερε να υπερβεί με την πρώτη τα 5,50 μ., 5,61 μ. και 5,71 μ., που είναι η τέταρτη επίδοση της καριέρας του. Πολύ καλή εμφάνιση και ο Κώστας Φιλιππίδης, ο οποίος ήταν τρίτος στον σημερινό αγώνα. Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ ξεπέρασε τα 5,61 μ., επίδοση πολύ κοντά στο φετινό του 5,63 μ., ενώ νωρίτερα πέτυχε με την πρώτη τα 5,20 μ., 5,35 μ., 5,50 μ. και με την δεύτερη τα 5,61 μέτρα.

Ο πρωταθλητής της Γλασκώβης, Πάβελ Βογιεκόβσκι δεν κατάφερε να καταταχθεί, αφού έκανε τρία άκυρα άλματα στα 5,35 μέτρα. Συνολικά μόλις πέντε αθλητές κατάφεραν να ξεπεράσουν τα 5,50 μ., χρονική στιγμή όπου ο αέρας ήταν εξαιρετικά δυνατός, σε σχέση με αργότερα όπου ο πήχης ανέβηκε πιο ψηλά.

"Ήταν ένας όμορφος αγώνας με το κοινό να μας δίνει φοβερό παλμό. Παρότι δυσκολεύτηκα να βρω το ρυθμό μου λόγω του αέρα, κατάφερε στο τρίτο άλμα στα 5,35 μ. να ανακάμψω και τελικά να κάνω έναν πολύ καλό αγώνα. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα σε μεγάλα άλματα. Συνεχίζω τη σκληρή δουλειά με στόχο να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 και φυσικά αργότερα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα. Η διοργάνωση ήταν πολύ καλή, είναι πάντα ωραίο να συμμετέχεις σε αυτόν τον αγώνα", είπε ο νεαρός.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ