2 ΣΧΟΛΙΑ

Ο Κούγιας θέλει συνάντηση με μέλη επιτροπής παρακολούθησης και Φούσεκ


Επιστολή έστειλε στα μέλη της Επιτροπής Παρακολούθησης FIFA-UEFA, αλλά και στο ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα Πετρ Φούσεκ με την οποία τους ζητά άμεσα συνάντηση έδωσε στην δημοσιότητα ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί τη σημερινή επιστολή του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια προς την Επιτροπή Παρακολούθησης των FIFA - UEFA και τον Ανεξάρτητο Εμπειρογνώμονα κ. Φούσεκ:

Λάρισα, 24/6/2019

Αρ. Πρωτοκόλλου: 0174

Προς : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

1. Μέλη Επιτροπής Παρακολούθησης FIFA– UEFA

2. Ανεξάρτητου Εμπειρογνώμονα FIFA- UEFA κ. Φούσεκ

Θέμα: Συνάντηση με ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια, Δικηγόρο Παρ’ Αρείω Πάγω

Αξιότιμοι κύριοι,

Μετά την τελευταία μας συνάντηση στη Γενική Συνέλευση της Super League και τα όσα καταγεγραμμένα στα πρακτικά σας ανέφερα, ο Α' Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και Πρόεδρος αθλητικού σωματείου Γ’ τοπικής κατηγορίας του Νομού Πέλλας κ. Αστέριος Αντωνίου έδωσε συνέντευξη στο διαδικτυακό site Δίκη, το οποίο εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και όπως αναρτήθηκε αναφερόμενος στα όσα ενώπιον της Γενικής Συνελεύσεως της Super League σας ανέφερα, τα χαρακτήρισε «παραληρηματικά», χαρακτηρισμό για τον οποίον και θα τον μηνύσω και θα τον ενάγω ενώπιον των τακτικών δικαστηρίων.

Επειδή το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι ο άμεσος συνεργάτης του Προέδρου της ΕΠΟ και εκφράζει οπωσδήποτε και τις απόψεις και του Προέδρου της ΕΠΟ, ζητώ άμεσα να πραγματοποιηθεί η συνάντησή μας, διότι την ίδια ακριβώς τακτική που ακολουθεί ως φαίνεται ο κ. Αστέριος Αντωνίου ακολουθούσαν από το 1996 και μετά όλες σχεδόν οι διοικήσεις της ΕΠΟ κι έτσι καταλήξαμε στις δύο εγκληματικές οργανώσεις, που αποκάλυψαν το βρώμικο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου, οι οποίες με καθυστέρηση 25 σχεδόν ετών κατέληξαν στην Τακτική Δικαιοσύνη, αφού προηγουμένως είχαν οδηγήσει σε καταστροφή το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, με συνέπεια την ακραία απαξίωση του, την απομάκρυνση εντίμων και υγιών ιδιοκτητών, την απομάκρυνση των θεατών από τα γήπεδα και τελικώς την άφιξη της Επιτροπής σας.

Επειδή κάθε φορά που αποκαλύπτω την πραγματικότητα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου με παρεμβάσεις μου, ένας κατωτέρου βαθμού Αντιεισαγγελέας Πλημμελειοδικών ονόματι Λαϊνης, ο οποίος έχει επιλεγεί ως Αναπληρωτής Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας, με διώκει, ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΙΩΚΕΙ, και η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ μου επιβάλλει εξοντωτικές χρηματικές ποινές για να σιωπώ

ΣΑΣ ΖΗΤΩ

Για το καλό του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και για την έντιμη και αντικειμενική ενημέρωση σας για πρόσωπα και συμπεριφορές την άμεση θεσμική συνάντηση μας.

Με εκτίμηση,

Αλέξης Κούγιας».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
aggelo21 - 24/6/2019 23:20

Πάνω του Αλέξιε. Δείξε στον ξενόφερτο ποιοι είναι υπεύθυνοι για τον εσαεί εξευτελισμό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αποκάλυψέ του ποιος σε δέρνει πιο συχνά όπου σε πετύχει...

diomidis60 - 24/6/2019 20:34

Κερνάω σουβλάκι στη Βυζαντινή Γωνιά αν μου βρείτε μια μέρα του έτους που ο Κούγιας δεν έχει βγάλει ανακοίνωση, δεν έχει δώσει επιστολή, δεν έχει μιλήσει σε κανάλι, δεν έχει επιδείξει δικόγραφο, δεν διέκοψε πάνελ για να εκφράσει την άποψή του.

ΕΠΟΜΕΝΟ