0 ΣΧΟΛΙΑ

Στην Καλαμάτα η σύσκεψη κορυφής της Γιουβέντους

Στην Ελλάδα αναμένεται εντός της ημέρας ο Μαουρίτσιο Σάρι ώστε να συναντηθεί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και να συζητήσουν για τη Γιουβέντους της νέας σεζόν


Σημείο εξελίξεων αποδεικνύεται η Καλαμάτα τα δύο τελευταία καλοκαίρια για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και ειδικότερα για τις εξελίξεις στη Γιουβέντους. 

Το περσινό καλοκαίρι ήταν η εποχή που η πρωταθλήτρια Ιταλίας κατάφερε να κλείσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τη διάρκεια των διακοπών του, ενώ φέτος εκεί θα καταστρωθεί το πλάνο της νέας σεζόν. 

Όπως αναφέρει σε σημερινό ρεπορτάζ της η «Corriere dello Sport», ο Μαουρίτσιο Σάρι αφού παρουσιαστεί στους εκπροσώπους του Τύπου, θα αποχωρήσει απευθείας για να ταξιδέψει στη χώρα μας και συγκεκριμένα για την Καλαμάτα, εκεί όπου κάνει διακοπές ο Πορτογάλος σούπερ-σταρ μαζί με την οικογένειά του. 

Ο λόγος δεν είναι άλλος ώστε να μιλήσει από κοντά με τον απόλυτο σταρ της «μεγάλης κυρίας» και να συζητήσουν από κοντά για το πλάνο που έχει ο Ιταλός για τη νέα σεζόν και φυσικά να του παρουσιάσει και τα σχέδιά του για την αξιοποίηση του ίδιου του παίκτη.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ