Αρνητικό φινάλε φαίνεται πως θα έχει το σίριαλ της μεταγραφής του Ματάις Ντε Λιχτ στην Μπαρτσελόνα. Όπως αναφέρουν ισπανικά Μέσα, ο νεαρός στόπερ του Άγιαξ, έριξε άκυρο στους «μπλαουγκράνα» και λογικά οδεύει προς… Παρίσι μεριά.
Όπως αναφέρει ο Cadena Ser, ο μάνατζερ του 19χρονου, Μίνο Ραϊόλα, μίλησε πριν από μερικές ημέρες με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, ωστόσο δεν τα βρήκαν. Ο Καταλανικός σταθμός μάλιστα παρουσιάζει το θέμα ως τελειωμένο για την Μπαρτσελόνα, που θα στραφεί σε άλλες λύσεις.
Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Μπαρτομέου, θέλησε να παρακάμψει τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή όπως έκανε και στην περίπτωση του ντε Γιονγκ, ωστόσο η απάντηση που πήρε ήταν ότι εφόσον ο Ραϊόλα είπε «όχι», θα αποδεχθεί την απόφαση του ατζέντη του.
Ο λόγος της απόφασης όπως προκύπτει από την Μπαρτσελόνα είναι οικονομικός, αφού ο ντε Λιχτ ζήτησε υψηλότερο συμβόλαιο από τον ντε Γιονγκ, λόγω του ότι είχε περισσότερες προτάσεις, κάτι που δεν έγινε αποδεκτό.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
