Κορυφαίοι αθλητές ανά τον κόσμο επισκέπτονται το «Mykonos Perfomance» έτσι ώστε να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους και να εξελιχθούν μέσα από την εκγύμναση. Φέτος το καλοκαίρι, υπάρχει και έντονο κιτρινόμαυρο χρώμα, αφού στη Μύκονο για ατομικές προπονήσεις βρίσκεται ο Κώστας Γαλανόπουλος αλλά και ο Γιάννης Γιαννιώτας. Μάλιστα ανέβασαν και βίντεο σχετικά με την καθημερινή τους προπόνηση, ενώ στο ίδιο γκρουπ φαίνεται να βρίσκονται και οι Κώστας Φορτούνης, Κώστας Σταφυλίδης και Χάρης Χαρίσης.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Kαι καθολου να μη δουλευε στις διακοπες του δε μας πεφτει λογος ,σιγα μη μας ρωτησει κιολας, αδεια εχει το παιδι και μαγκια του να παει οπου γουσταρει...η προετοιμασια ερχεται εξαλλου, στις διακοπες δουλεψει δε δουλεψει ατομικα, προσωπικα δε με νοιαζει καν..αν το κανει ακομα καλυτερα αλλα δε με κοφτει κιολας διακοπες ειναι ο ανθρωπος οτι γουσταρει κανεις και οπου θελει παει!!
Το τι κάνει στις διακοπές του, σίγουρα δεν μας πέφτει λόγος. Κάνει όμως ένα επάγγελμα, που ακόμα και για αυτό, στην πραγματικότητα σηκώνει συζήτηση.
ο παικτης ΔΕΝ βελτιωθηκε καθολου. Ειναι στασιμος , δυστυχως. Αυτη η χρονια ειναι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ και ευχομαι ο Καρντοζο να τον εξελιξει και να εχουμε το καλυτερο αμυντικο χαφ του Πρωταθληματος οπως πολλες φορες ειχαμε (Ζηκος, Κατσουρανης, Ζαγορακης, Ασουνσαο κ.α)
Παιδιαα επειδη εχει πεσει πολυ δουλεμα σχετικα με αυτο το θεμα.. Στο συγκεκριμενο κεντρο κανουν πολυ καλη δουλεια. Και οι ποδοσφαιριστες εκει κανουν γυμναστικη για να ειναι ετοιμοι για τη προετοιμασια! Θα μπορεσουν αυτη την εποχη να κανουν μονο διακοπες και να αραζουν ολη μερα. αλλα απο μονοι τους επιλεγουν να δουλεψουν πανω στην αντοχη και την ενδυναμωση. Στο συγκεκριμενο κεντρο βρισκετε και o Bellerin της Arsenal και αλλοι ξενοι αθλητες.
Όσο και να δουλέψει, πάλι δευτερότριτος, για να μην πω τριτοτέταρτος θα παραμείνει. Παίκτης που πασάρει μόνο πίσω και πλάι και που τα 9 στα 10 σουτ του, πετυχαίνουν τα αυτοκίνητα στην Κηφισίας, όσο και να βελτιωθεί, και πάλι ελάχιστος θα είναι!
Θα το πω κ εγω στην γυναικα μου..Παω Μυκονο να βελτιωσω τις αδυναμιες μου!!!
Ρε ποιον δουλευετε;;
@airush
Ο Γαλανόπουλος, βρίσκεται σε ένα ειδικό group, με κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές (είναι και ο Φορτούνης, που το ξεκίνησε αυτό από πέρυσι), όπου πάνε και συνδυάζουν τις διακοπές τους, με την προπόνηση.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Αυτό το group, στο οποίο βρίσκονται, είναι για να βελτιώνουν τις αδυναμίες τους και να δυναμώνουν σωματικά. Ψάξτο λιγάκι και θα δεις, ότι το ότι είναι στην Μύκονο, δεν σημαίνει πως είναι αποκλειστικά για καλοπέραση.
Μπράβο σου ρε παιχταρα, αλλά βαλε κανα αλλο χρώμα μπλουζάκι...
Άντε να μάθεις κάθετη πάσα εξέλιξη μηδενική τόσο καιρό δεν είναι λύση η Μύκονος
..............ήρεμα