0 ΣΧΟΛΙΑ

Η Cardi B ανέβασε μια σοκαριστική εικόνα των ποδιών της ύστερα από πλαστική επέμβαση (ΦΩΤΟ)


Μια σοκαριστική εικόνα των ποδιών της μοιράστηκε με τους ακολούθους της η ράπερ CardiB. Τα πόδια της στη φωτογραφία είναι απίστευτα πρησμένα ύστερα από πτήση με αεροπλάνο και όπως η ίδια λέει αυτό οφείλεται στις πρόσφατες πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις που είχε κάνει.

«Κοιτάξτε πόσο πρησμένα είναι τα πόδια μου κάθε φορά που πετάω με αεροπλάνο. Φανταστείτε τι συμβαίνει στο σώμα μου. Είναι ο λόγος που οι γιατροί μου λένε να ξεκουράζομαι» έγραφε στην ιστορία της.

Η Cardi B είχε κάνει λιποαναρρόφηση και πλαστική στήθους πριν μερικούς μήνες και συγκεκριμένα μετά τη γέννηση της κόρη της. Οι γιατροί την είχαν συμβουλέψει να μην ταξιδέψει με αεροπλάνο για ένα διάστημα αλλά εκείνη δεν τους άκουσε. Ταξίδεψε αεροπορικώς μόλις λίγες εβδομάδες μετά τις επεμβάσεις για προγραμματισμένες εμφανίσεις με αποτέλεσμα τα πόδια της να πρηχτούν τόσο πολύ.

Μάλιστα, τη φωτογραφία σχολίασε και ο διάσημος πλαστικός χειρουργός Τέρι Ντουμπρό -ο οποίος έχει δική του τηλεοπτική εκπομπή και αναλαμβάνει ασθενείς που παρουσιάζουν σοβαρά προβλήματα μετά από πλαστικές επεμβάσεις- λέγοντας τα πράγματα ίσως να είναι πολύ πιο επικίνδυνα απ′ ό,τι φαίνεται.

Όπως εξήγησε μιλώντας στο Entertainment Tonight τέτοιους είδους πρηξίματα, τόσους μήνες μετά την λιποαναρόφηση (στην περιοχή της κοιλιάς) δεν είναι κάτι σύνηθες και εξέφρασε την ανησυχία πως ίσως να πρόκειται για θρόμβο στο αίμα.

Ύστερα από όλα αυτά, η τραγουδίστρια δήλωσε ότι δεν θα ξανακάνει πλαστική επέμβαση.

«Κάνω γυμναστική τις τελευταίες δύο εβδομάδες επειδή δεν πρόκειται να ξανακάνω πλαστική χειρουργική επέμβαση» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Ακόμα, η CardiB τόνισε επίσης το γεγονός ότι αναγκάζεται να ακυρώσει συναυλίες, πράγμα που της κοστίζει ακριβά.

«Σιχαίνομαι να ακυρώνω συναυλίες επειδή αγαπώ τα χρήματα. Είμαι εθισμένη σε αυτά και παίρνω πολλά από τα σόου μου. Πολλά όμως. Ακυρώνω χιλιάδες δολάρια απλά και μόνο επειδή ξέρω πως η υγεία μου αποτελεί προτεραιότητα» αναφέρει η ίδια.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ