0 ΣΧΟΛΙΑ

Οι εξελίξεις για τα μεταγραφικά χτυπήματα της ΑΕΚ

Ο αθλητικός Τύπος της Τετάρτης γράφει στο ρεπορτάζ της Ένωσης


ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για τις μεταγραφικές εξελίξεις στην ΑΕΚ γράφει η Ώρα: «Συμφωνία! Τυπική διαδικασία που τελειώνει το πολύ μέχρι αύριο, το μεγάλο dealμεταξύ ΑΕΚ και Σπόρτινγκ για τον Ζεράλδες. Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας στην Αθήνα ο παίκτης για τις υπογραφές. Πάμε καλά για τον Μαρτίνς. Μίλησε και χθες με την Μπράγκα η ΑΕΚ για τον 26χρονο ακραίο που είναι ο «εκλεκτός» του Καρντόσο για την αριστερή πλευρά. Στη μάχη για Κροβίνοβιτς. Επιβεβαιώνεται από το περιβάλλον του παίκτη και μάλιστα χαρακτηρίζεται ως «προχωρημένη» η επικοινωνία της Ένωσης τόσο με την Μπενφίκα, όσο και με τον 24χρονο Κροάτη παικταρά. Στο… κόλπο και η Γκιμαράες».

SPORTIME

H Sportime γράφει στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ τελειώνει μέχρι αύριο με τον Ζεράλδες, το παλεύει για Κροβίνοβιτς, θέλει πολύ τον Μαρτίνς. Από Ιούλιο για φορ…».

SPORTDAY

Για «φονικό τρίγωνο», γράφει η εφημερίδα και εξηγεί: «Ο Καρντόσο προχωρά τον μεταγραφικό του σχεδιασμό. Ξανά η Ουντινέζε για Μπάρκα».

LIVE  SPORT

Για «διπλό χτύπημα», γράφει με τη σειρά της η Live και συμπληρώνει: «Μετά τον Ζεράλδες, η ΑΕΚ τα βρήκε με την Σπόρτινγκ και σήμερα τελειώνει η μεταγραφή, Φάμπιο Μαρτίνς! Με υπογραφή Καρντόσο ο 26χρονος ακραίος για άμεση συμφωνία κάνουν λόγο στην Ιβηρική».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ