2 ΣΧΟΛΙΑ

Αναπληρωτής πρόεδρος ΕΠΟ: Συγγνώμη για την επιλογή Αναστασιάδη (ΦΩΤΟ)

Ο Νίκος Βακάλης υπογράμμισε πως η αξιοπρέπεια πρέπει να υπερισχύσει του εγωισμού


Η Εθνική έχασε από την Αρμενία, μέσα στο ΟΑΚΑ, και μετά το ματς, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ ζήτησε συγγνώμη, με ανάρτηση στο Facebook, για την επιλογή του Άγγελου Αναστασιάδη για τον πάγκο της εθνικής ομάδας.

Η ανάρτηση του Νίκου Βακάλη: "Ο εγωισμός είναι ένα κακό χαρακτηριστικό του εαυτού μας και πρέπει να το καταπιέζουμε. Ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με το κοινό καλό, πόσο μάλλον όταν αφορά Εθνική ομάδα. Και όταν δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ένας Έλληνας (κυριολεκτικά), που να στηρίζει την λογική σου, τότε κάτι δεν πάει καλά (δεν ψιχαλίζει) και η αξιοπρέπεια πρέπει να υπερισχύσει του εγωισμού.

Σε ότι με αφορά, ζητώ συγγνώμη για το μερίδιο ευθύνης μου. Πίστευα μέχρι και πριν τα 2 παιχνίδια ότι είναι ο μοναδικός που θα μπορούσε να αναστήσει την ομάδα σ’ αυτή την χρονική περίοδο. Αλλά δεν μπορεί να έχουν όλοι οι υπόλοιποι άδικο κ εγώ όχι. Και κρινόμαστε όλοι από το αποτέλεσμα".


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
mauros_aetos - 12/6/2019 12:10

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΣΥ ΤΙΜΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΣΟΥ!

aggelo21 - 12/6/2019 08:47

Συνήθως ο αναπληρωτής πρόεδρος ασκεί καθήκοντα προέδρου όταν εκείνος έχει κάποιο κώλυμα. Σας παρακαλώ, βρείτε του γρήγορα ένα τέτοιο…

ΕΠΟΜΕΝΟ