3 ΣΧΟΛΙΑ

Μπήκε στο ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ ο Γιάννης Τσούτσας

Πρόκειται για γιατρό, με έντονο κοινωνικό έργο αλλά και έντονη δράση στην τοπική αυτοδιοίκηση στο Κερατσίνι


Η αναδιάταξη στο ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ, μετά την παραίτηση του Πέτρου Καϊμακάμη είναι γεγονός. Το ένα σκέλος, αφορά την αναβάθμιση του Αλέξη Αλεξίου και το δεύτερο την είσοδο του γιατρού Γιάννη Τσούτσα (ως μέλος). Πρόκειται για έναν άνθρωπο με έντονο κοινωνικό έργο αλλά και έντονη δράση στην τοπική αυτοδιοίκηση στο Κερατσίνι. Κατά τα λοιπά, το ΔΣ δεν έχει άλλες αλλαγές με πρόεδρο τον Ευάγγελο Ασλανίδη, πρώτο αντιπρόεδρο και CEO τον Μηνά Λυσάνδρου, Β' αντιπρόεδρο τον Αλέξη Αλεξίου και μέλη τους Ιωάννη Τσούτσα και Στέργιο Γαντζούλα.

Το βιογραφικό του Γιάννη Τσούτσα:

Ο Ιωάννης Τσούτσας γεννήθηκε στην Χίο. Ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές του το 1977 στη Σχολή Ελληνισμός Σταυριανού. Ακολούθησαν σπουδές στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ρώμης, απ’ όπου αποφοίτησε το 1990. Έλαβε την ειδικότητα του Ειδικού Παθολόγου στο Τζάνειο Νοσοκομείο. Διατέλεσε ιατρός στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά για 10 χρόνια. Από τα φοιτητικά του χρόνια ασχολείται με τα κοινά και έχει διατελέσει επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος Κερατσινίου.

Ως φοιτητής διετέλεσε για τέσσερα έτη πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Φοιτητών της Πεσκάρα στην Ιταλία. Από το 2000 ασχολείται με τα κοινά σε τοπικό επίπεδο στο Κερατσίνι Το 2000 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος επί δημαρχίας Δ. Σαράφογλου και διετέλεσε αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας. Το 2004 ,το 2010 και το 2014 εξελέγη πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος. Διετέλεσε πρόεδρος της Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού. Η επιχείρηση είχε έντονη δράση στο Κερατσίνι. Η Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού και Αναψυχής Κερατσινίου – ΔΕΠΑΚ ιδρύθηκε το 1992 και το 2008 μετονομάστηκε σε Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Κερατσινίου – ΔΗ.Κ.Ε.ΠΟ.Κ. Σκοπός της είναι η πολιτιστική ανάπτυξη και η αναζωογόνηση της πόλης.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
jimbom3ci - 12/6/2019 13:11

Μιλάμε για άρρωστο ΑΕΚτζή!

Μπαίνεις στο ιατρείο του, και βλέπεις παντου σημαιάκια και κούπες της ΑΕΚ.

Εν το μεταξύ είχε σκαλώσει -μαζί με όλους μας- όταν έπαιζε ο Αραούχο σε εμάς, και όποιος άντρας έμπαινε στο ιατρείο, του έλεγε "που σαι ρε Αραούχο"; χαχαχα

Πέρα από την πλάκα, μιλάμε για έναν τρομερό παθολόγο, που ξέρω από πρώτο χέρι πως έχει κοινωνικές... Συνέχεια ευαισθησίες. Είχε βρει λύση σε ένα σημαντικό θέμα υγείας, πρακτικά χωρίς να πάρει χρήματα, γιατί κατάλαβε πως ο ασθενης τα φέρνει πέρα δύσκολα... Συγχαρητήρια γιατρέ!

giannis1924 - 11/6/2019 21:25

Συγχαρητήρια από την κιτρινόμαυρη Χίο .

brooklynakos - 11/6/2019 20:43

Τα θέλει ο οργανισμός σας να βγει κανένα σύνθημα "Γιάννη Τσούτσα ρίξε στους γαύρους..." :P

ΕΠΟΜΕΝΟ