Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Πολύ όψιον, πολύ δανεισμός, ρήτρες κτλ...Πώς να φτιάξεις ομάδα με προοπτική διετίας-τριετίας ρε γαμωτο...
Η ΑΕΚ χρειαζεται ΔΥΟ σεντερ μπακ για βασικους και δυο ΦΟΡ ο ενας για βασικος και αλλος για αλλαγη ο Λιβαγια καλος 100 κιλα μπαλα αλλα δεν ειναι Σεντερ Φορ και δεν τον λες και γκολτζη γιατι αμα ηταν και γκολτζης δεν θα επαιζε στην ΑΕΚ και στο Ελληνικο Πρωταθλημα αλλα θα εμενε Ισπανια.
Γιατι εγω βλεπω 11αδα , τερμα Μπαρκας, αμυνα δεξια Παουλινιο, αριστερα Λοπεζ, σεντερ Τσιγκρινσκι , μεταγραφη , μεσαια γραμμη Κριστισιτς, Κροβινοβιτς, μπροστα τους Μανταλος , δεξια Ζεραλδες , αριστερα Μαρτινς , επιθετικος Λιβαγια
2η 11αδα αναπληρωματικοι Τσιντωτας, δεξια Μπακακης αριστερα Χουλτ σεντερ Οικονομου , Σβαρνας, μεσαια γραμμη Σιμοες, Γαλανοπουλος , μπροστα τους Μπακασετας , δεξια Ντελετιτς , αριστερα Αλμπανης , επιθεση μεταγραφη. 2 11αδες ετοιμοπολεμες
Και μενουν Αθανασιαδης , Κλωναριδης , Γιαννιωτας , Μοραν επιστρεφει, Γιακουμακης , Σαμπανατζοβιτς, Γιανουτσος που αν δε φυγει κανεις να συμπληρωνουν την 22αδα σε περιπτωσεις καρτων και τραυματισμων
2η 11αδα αναπληρωματικοι Τσιντωτας, δεξια Μπακακης αριστερα Χουλτ σεντερ Οικονομου , Σβαρνας, μεσαια γραμμη Σιμοες, Γαλανοπουλος , μπροστα τους Μπακασετας , δεξια Ντελετιτς , αριστερα Αλμπανης , επιθεση μεταγραφη. 2 11αδες ετοιμοπολεμες
Και μενουν Αθανασιαδης , Κλωναριδης , Γιαννιωτας , Μοραν επιστρεφει, Γιακουμακης , Σαμπανατζοβιτς, Γιανουτσος που αν δε φυγει κανεις να συμπληρωνουν την 22αδα σε περιπτωσεις καρτων και τραυματισμων
Αν κλείσουν αυτές οι τρεις μεταγραφές μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας,εκτός από πολύ καλή ενίσχυση αφού πρόκειται για πολύ καλούς παίχτες,θα είναι επίσης ακόμα καλύτερος ο προγραμματισμός κι από το καλοκαίρι του 2017 που είχε γεμίσει έγκαιρα το ρόστερ.Με μόνη εκρεμμότητα εντεκάδας τοτε τον βασικό επιθετικό όπου περιμέναμε λόγω Αραούχο.
Μα είναι απόλυτη ευθύνη του Καρντόσο μα βοηθάει και ο Λύμπε,τα πράγματα πάνε πολύ καλά τόσο από... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μεταγραφές ποιότητας όσο κι από τον χρόνο που έρχονται.Αρκεί να κλείσουν αυτοί οι τρεις παίχτες μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας.
ειμαι ποιο αισιοδοξος απο ποτε..φετος θα δουμε μια εντελως διαφορετικη ομαδα και καλυτερη στα παντα.αν παρουμε και τους τρεις που ακουγονται θα κανουμε τεραστια πραγματα και θα ειμαστε πολλα λεβελ πανω.μονο το θεμα του φορ θα πρεπει να προσεξουμε.πρεπει οποσδηποτε να ερθει τυπος Πονσε/Αραουχο οποσδηποτε.
Μικρό καλάθι φίλε. Υπάρχει και θέμα βάθους στην ομάδα. Πέρσι όταν δεν έπαιζε ο Πονσε ή ήταν σε καλή μέρα δεν είχαμε επιθετικό να βάλουμε, και δεν φαίνεται να ψήνεται η διοίκηση για απόκτηση δύο ποιοτικών φορ. Αντίστοιχα δεν έχουμε δει ακόμα τον Παουλινιο (δύσκολα να κάνει καλύτερη χρονιά από την περσινή του Γκαλο) και το σέντερ μπακ που θα έρθει.
Φίλε μου κρατά μικρό καλάθι τελείως φιλικά στο λέω γιατί έχουμε φάει ξενερες αρκετές φορές έως τώρα οπότε μέχρι να ανακοινωθούν περίμενε γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται καλα ονόματα και δεν τα παίρνουμε..και μόλις και αν τους πάρουμε με το καλό όλοι μαζί να χαρούμε
Θα είναι πολύ κακό να πάρουμε παίκτη ο οποίος θα μείνει για μια χρονιά χωρίς οψιόν όσο καλός και να είναι κατά την δική μου άποψη.. πάθαμε δεν μαθαμε; Τεράστιο λάθος να αποκτηθεί παίκτης χωρίς οψιον καλύτερα να κοιτάξουμε για κάτι που θα μπορούμε να το αποκτήσουμε σε περίπτωση καλης απόδοσης.
Από όλες τις λάθος επιλογές που έχει κάνει η ΑΕΚ του Μελισσανίδη.. βλέπεις να έχει μάθει τίποτα?
Θα έρθει δανεικός με 800εκ ευρώ ρήτρα που θα την δεχτούμε τωρα μια χαρα και χωρίς συμβόλαιο υπογεγραμμένο αλλά του χρόνου θα μας φαίνονται πολλά άλλα θα τα δίναμε σε 1500 ατοκες δώσεις για τα επόμενα 59 χρονιά.. και τέτοια εποχή θα λέμε τα ίδια και τα ίδια.
Αν παρουμε Σουνιτς για κεντρικο αμυντικο ας παρουμε και τον Βρανιες, να εχουμε και τους δυο Βοσνιους πισω.
ο κετσε επιβεβαιωσε αυτο που ειπα χτες για τον λιβαγια για σεντερ φορ και με ταραξατε στα ντισλαικ.....απλα μιλησα για δυο εξτρεμ(ο μαρτινς συν τον ματσις π.χ) να φυγει ενας εκ των μπακασετα μανταλου(ο μπακασετας μαλλον γιατι απο οτι ειπε ο κετσε ο μανταλος υπολογιζεται κανονικα) δεκαρι ο ζεραλδες,οχταρι ο κροβινοβιτς εξαρι ο κριστισιτς και στο σεντερ φορ παιρνεις εναν με κορμι γιακουμακη αλλα περισσοτερο τεχνικη και εισαι ετοιμος
@mikesal
Φίλε μου, είχες αναφέρει όμως, κιόλας ότι να κρατήσουμε τον Μπογέ και να παίζουμε εναλλάξ με Λιβάγια και Μπογέ, σαν σέντερ φορ. Εγώ, συμφωνώ για Λιβάγια φορ (και το γράφω, πώς μάλλον για εκεί πάει), αλλά όχι και τον Μπογέ, σαν φορ.
Δεν είναι παράλογο του Λιβαγια φορ. 4 φορές με την Κροατία φορ έπαιζε.
Εννοεις μαλλον οτι περιφεροταν ασκοπως στο γηπεδο οχι οτι επαιζε....
Για Ζεράλδες μην το έχεις σίγουρο για δεκάρι κι ας είναι επιτελικός μέσος.Ο Κέτσε έχει πει -το έχω διαβάσει και σε άλλα ρεπορτάζ δημοσιογράφων της ΑΕΚ- ότι ο Ζεράλδες υπολογίζεται για την τριάδα πίσω από τον επιθετικό.Αν ο Λιβάγια παίξει στην τριάδα είναι σίγουρο ότι θα παίξει πίσω από το φορ.Αν ο Λιβάγια παίξει φορ κι ο Μάνταλος δεν πουληθεί,πιο πιθανό βλέπω να παίζουν εξτρέμ ο Ζεράλδες με Μαρτίνς και ο Μάνταλος δεκάρι.Τώρα για τη θέση του Λιβάγια εννοείται μπορεί να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ προσφέρει και σαν φορ,όμως θεωρώ είναι καλύτερο να παίξει εκεί κανονικός επιθετικός περιοχής και γκολτζής,με τον Κροάτη να παίζει δεκάρι.
Πέραν του φορ κ του μπακ που χρειαζόμαστε σίγουρα ίσως έναν δεξί εξτρέμ με καλή σέντρα για τα μικρά ματς.Αυτο που ελπίζω πιο πολύ όμως είναι να έχει ηγετικά χαρακτηριστικά ο ζεραλδες.Καλη μέρα να έχουμε αδέρφια VAMOS AEK
μετα από πολλα χρονια θα δω να παιζουμε καθετα την μπαλα..και όχι πισω και ξανα πισω.και παλι ξανα πλαγια...το ειδε σιγουρα και καταλαβε τι γινετε και τι θελει η ομαδα
Μπράβο για την αλλαγή player αυτό θέλουμε από το mixcloud, όχι το άλλο με την οθόνη που κολλάει.
Πολύ σωστός. Με το άλλο δεν μπορούσαμε καν να αλλάξουμε καρτέλα στο κινητό.
μπραβο φιλε και σε σενα που το αναφέρεις γιατι ειχα την αμφιβολία πως ηταν θεμα του δικου υπολογιστη
μπραβο και που αλλαηξανε τον πλειερ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
και μπραβο και στην ΑΕΚ πυο φετος δειχνει να κινείται με προγραμμα
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...
Τι λέει ρε παιδιά;Ότι θα έρθει χωρίς οψιόν ο Κροάτης; Ελπίζω να μην ισχύει θα είναι τέρμα ξενερα για μενα
Ε ας μην έρθει καθόλου τότε! Δρ γίνεται να είμαστε πάντα καβάλα... Δηλαδή "φέρτον εδώ να τον δω και θα σκεφτώ αν θα τον πάρω... εντωμεταξύ όσο τον βλέπω μπορεί και να τραυματιστεί και να χάσεις ένα κάρο λεφτά ενώ εγώ θα βρω άλλον " ας έρθει το συγκεκριμένο εργαλείο και του χρόνου βλέπουμε...
Κροβίνοβιτς,Ζεράλδες και Μαρτίνς πιστεύω είναι πολύ καλοί παίχτες και όταν η ομάδα δεθεί θα παίξουν μπαλάρα.Με κάτι Λάρισες στο ΟΑΚΑ σκεφτείτε πεντάδα με Κρίστιτσιτς και Κροβίνοβιτς στα χαφ,Μαρτίνς-Λιβάγια-Ζεράλδες στην τριάδα κι ένα φορ γκολτζή.Χαμός θα γίνεται.Σε παιχνίδια εκτός έδρας με μικρομεσαίες ομάδες χρειάζεσαι μια καλύτερη ανασταλτική λειτουργία.
α κάποιος εκ των δύο να πουληθεί.Για να έχει η ομάδα στη θέση του δεκαριού είτε τον Λιβάγια βασικό και τον Μπακασέτα αναπληρωματικό,είτε Μάνταλο βασικό και Μπακασέτα αναπληρωματικό.
Αυτό το φουλ επιθετικό σχήμα θα το δούμε πάντως αρκετές φορές στο ΟΑΚΑ εφόσον έρθουν όλοι αυτοί.Ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ζεράλδες μπορεί να είναι δεκάρι,αλλά θεωρώ τον προορίζει ως βασικό δεξί εξτρέμ.Βασικό αριστερό εξτρέμ ο Μαρτίνς και μπακ-απ του Ζεράλδες ο Ντέλετιτς,μπακ-απ του Μαρτίνς ο Αλμπάνης.
Μπορεί εφόσον γίνουν οι μεταγραφές να έχει παραμαζέψει παίχτες άξονα η ΑΕΚ,όμως θα υπάρξουν και αποχωρήσεις πιστεύω.Ο Κλωναρίδης δεν έχει θέση στην ομάδα,ο Μπακασέτας ίσως πουληθεί ή ο Μάνταλος.Ο Λιβάγια μπορεί να προορίζεται για φορ αλλά για μένα είναι λάθος.
Πρέπει να έρθει γκολτζής για βασικός στην επίθεση και πίσω του να παίζει ο Λιβάγια ή ο Μάνταλος.Απαραίτητ
Αν ο Λιβάγια προορίζεται για την επίθεση καταλαβαίνουμε ότι οπωσδήποτε θα είναι βασικός.Επομένως για το φορ δεν θα κινηθεί η ΑΕΚ για παίχτη πρώτης κλάσης.Θα είναι λάθος.Μπορεί η ΑΕΚ με τέτοιους παίχτες από τα χαφ και μπροστά να πάρει πολλά γκολ και να μην υπάρχει υπερβολική ανάγκη από τα γκολ του φορ,ωστόσο χρειάζεται ένας κανονικός επιθετικός περιοχής και γκολτζής.
Πολυ καλος παικτης ο μαρτινς οπως και οι αλλοι δυο αρκει βεβαια να δουμε σε τι κατάσταση θα ειναι καθως παροτι προπερσι ειχαν φανταστικες χρονιες , πέρσι μαζι ο ζερλαδες με τον κροβινοβιτς δεν ειχαν ούτε 10 συμμετοχες σε άθροισμα. Αυτο που με ευχαριστεί αφάνταστα ειναι οτι πλέον η ομαδα εχει ενα πλάνο τι θέλει και τι χρειάζεται στις μετεγγραφές , ομως αυτο το πλανο πρεπει να το δούμε και στις αποχωρήσεις καθώς με το καλο αν αποκτηθούν αυτοι οι δυο που ειναι 8-10αρια θα πρεπει να φυγει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ σιγουρα ενας. Αν και εχουμε πει οτι ο ζεραλδες λογικα θα αγωνίζεται ως εξτρεμ!!!!
Επισης η ομαδα πρεπει να παρει ενα σεντερ φορ κανονι(ιδανικά μικαελ ισακ της Νυρεμβέργης) και ενα στοπερ μεγαλης ποιοτητας(ο σουνιτς της ντιναμο μοσχας που γραφηκε ειναι αμυντικαρα και εμπειρος αλλα ειναι 1.93 και πολυ αργος με αποτέλεσμα να θελει ενα γρηγορο στοπερ διπλα του στυλ βρανιες ωστε να ανταπεξέλθει και να δείξει τι πραγματική του ποιότητα!!!)
ΜΟΝΟ ΑΕΚ!!!!
Του Κροβινοβιτς είναι το πιο δύσκολο όντως και ότι δε θα βάλουμε σίγουρα ρήτρα γιατί θα είναι μεγάλη έτσι και αλλιώς είναι το αρνητικό...ας έρθει με χίλια και μετα βλέπουμε....
Αυτό του χωρίς οψιόν του Κροάτη με ξενέρωσε λίγο.... Εύχομαι να μην ισχύει τελικά....
Επιτέλους να γεμίσει το κέντρο με παίκτες που μπορούν να παίξουν επίθεση με ταχύτητα. Ούτε που θυμάμαι την τελευταία φορά που είδα κάτι τέτοιο. Πάνω από 10 χρόνια.
Μακάρι να έρθουν και οι 3..
Απο κει και πέρα θα χρειαστούμε φορ και στόπερ..
Ο Μάρτινς παίζει στα αριστερά..Στα δεξιά ποιος θα παίζει ; Ο Μάνταλος , ο Κλωναρίδης ;; Ίσως να χρειαστούμε ένα ακόμα εξτρέμ..
Ελπίζω ο Αλμπάνης!!!
Μην ξεχνατε και τον ντελετιτς
Όχι βέβαια, έτσι κι αλλιώς οι αγώνες είναι πολλοί, όλοι θα πάρουν παιχνίδια.
Και εγώ αυτό ελπίζω...Τουλάχιστον αν δεν είναι αυτός να αν είναι ψηλά στην ιεραρχία..
δης και πολύ περισσότερο Γιαννιώτας δεν τους μετράω καν...
Δηλαδή πρώτα μια πιθανή μεταγραφή και αμέσως μετα ο Αλμπάνης...Κλωναρί
Αντεεε ωραια αντε να κλείνουν οι παίκτες γιατι ειναι υπεραπαραιτητοι για την προετοιμασια. Οποτε μετα θες και εναν καλο σεντερ μπακ οπως και ενα φορ οπως ο Ισακ που γράφηκε τελευταια.