Στην πρόταση που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός για τον Φάνη Κατελάρη αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, σημειώνοντας πως οι "πράσινοι" προσέφεραν οικονομικά ανταλλάγματα σε μεταγενέστερο στάδιο και υπό προϋποθέσεις.
Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Δημητρίου τόνισε: "Επειδή γράφονται και λέγονται διάφορα σχετικά με προτάσεις που έχουμε δεχτεί για τον ποδοσφαιριστή μας, Φάνο Κατελάρη, να ξεκαθαρίσουμε το σκηνικό. Μέχρι στιγμής έχουμε δεχτεί δύο προτάσεις για τον ποδοσφαιριστή. Η πρώτη από την ΑΕΚ Λάρνακας, ύψους €30.000 ευρώ και η δεύτερη από τον Παναθηναϊκό που δεν περιελάμβανε άμεσα οικονομικά ανταλλάγματα, αλλά οικονομικά ανταλλάγματα σε μεταγενέστερο στάδιο και υπό κάποιες προϋποθέσεις. Και οι δύο προτάσεις έχουν απορριφθεί".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Αυτός ήταν που είχε γραφτεί και για εμάς ένα διάστημα;