Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Γιουβέντους έχει τοποθετήσει πέντε πρωτοκλασσάτα ονόματα στη λίστα με τους παίκτε προς πώληση, προκειμένου να μπορέσει να αποκτήσει τον Πολ Πογκμπά.
Πρόκειται για τους Ζοαό Κανσέλο, Ντάγκλας Κόστα, Χουάν Κουαδράδο, Μάριο Μάντζουκιτς και Ματία Περέν.
Σύμφωνα, μάλιστα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων των πρωταθλητών Ιταλίας οι πωλήσεις των παραπάνω ποδοσφαιριστών αναμένεται να φέρουν στα ταμεία της ομάδας το ποσό των 110 εκατ. ευρώ και έτσι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με το Financial Fair Play, στην προσπάθεια για απόκτηση του Πογκμπά.
Υπενθυμίζεται πως τρία χρόνια πριν, η Γιουβέντους είχε πωλήσει τον Γάλλο χαφ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έναντι 105 εκατομμυρίων ευρώ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Τίγρη ακους? Ντάγκλας Κόστα, Κουαρδάδο τα εξτρέμ που ψάχνουμε!!! Όλα εγώ θα στα λέω?
Πάμε για Μπέιλ αδερφέ υπάρχουν κρυφές διαπραγματεύσεις