Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής με την Ιταλία, ο Βασίλης Μπάρκας που κράτησε το σκορ σε λογικά πλαίσια με τις επεμβάσεις του, τόνισε στην κάμερα του OPEN: «Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Η Ιταλία είναι μια πολύ καλή ομάδα, μας πίεσε πολύ. Στα αποδυτήρια προσπαθήσαμε να δούμε τι μπορούμε να διορθώσουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, μόνο να δούμε τι έφταιξε. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να αφήσουμε πίσω το αποτέλεσμα και να κοιτάξουμε μπροστά. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την στήριξή του και ελπίζω να είναι μαζί μας και στη συνέχεια».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Μπράβο Μπίλ. Έδωσες σήμερα τα ρέστα σου. Θα μπορούσαμε να είχαμε φάει χαλαρά άλλα 3-4, και στα 3 που μπήκαν έφταιγε η άμυνα μόνο.