Ο Μαουρίτσιο Σάρι είναι ο "εκλεκτός" της Γιουβέντους, για τη τεχνική ηγεσία, και, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, θα υπάρξει καθοριστικό ραντεβού, μέσα στην ημέρα, ανάμεσα στις δυο πλευρές.
Το Σάββατο θα υπάρξει συνάντηση και με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς, για να δώσει το τυπικό OK για τη μετακίνηση του Ιταλού προπονητή, από τη Τσέλσι στην πρωταθλήτρια Ιταλίας. Σημειώνεται πως, από την περασμένη Παρασκευή, ο ιδιοκτήτης της κατόχου του Europa League έχει δώσει τη συγκατάθεσή του, έχοντας συμφωνήσει στο ποσό της αποζημίωσης που θα λάβει η Τσέλσι.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
