Ο Φρένκι Ντε Γιονγκ είναι, εδώ και λίγο καιρό, και επίσημα στην Μπαρτσελόνα, η οποία κάνει προσπάθειες να φέρει και τον συμπατριώτη του, τον Ματάις Ντε Λιχτ.
Σε ερώτηση αν προσπαθεί να πείσει τον Ντε Λιχτ να τον ακολουθήσει στην Μπαρτσελόνα, ο Ολλανδός διεθνής μέσος είπε το εξής: "Φυσικά, θα ήθελα να έρθει στην Μπαρτσελόνα αλλά θα δούμε τι θα συμβεί. Απ' αυτόν εξαρτάται.
Δεν ξέρω την απόφασή του. Πρέπει να τον ρωτήσετε αλλά ελπίζω να έρθει στην Μπαρτσελονα".
Στη συνέχεια, ο Ντε Γιονγκ τόνισε: "Φυσικά μιλάμε γι' αυτό. Δεν είναι στο χέρι μου να πω τι πρόκειται να κάνει ή τις σκέψεις του. Δεν έχω επιρροή στην απόφασή του. Πρέπει να το κάνει μόνος του και με την οικογένειά του".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
