Μετά απο ένα χρόνο παρουσίας του στο ρόστερ της ΑΕΚ ο Μάκης Γιαννίκογλου αποτελεί σήμερα παρελθόν από την Ένωση. Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ και η τοποθέτηση του Έλληνα τερματοφύλακα αναφέρει: "H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη λύση του συμβολαίου του τερματοφύλακα Μάκη Γιαννίκογλου, τον ευχαριστεί για την παρουσία του στην ομάδα τη σεζόν 2018-19 και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.
Από την πλευρά του, ο Μάκης Γιαννίκογλου δήλωσε ότι «ήταν τιμή μου που υπήρξα μέλος της ΑΕΚ, ευχαριστώ θερμά όλους όσους συνεργάστηκα και θα ήθελα να ευχηθώ κάθε επιτυχία στην ομάδα».
Η εξέλιξη αυτή πάρθηκε από κοινού μεταξύ ΑΕΚ και παίκτη, καθώς και ο ίδιος ο Γιαννίκογλου μετά και την απόκτηση του Αθανασιάδη στο τέρμα, δεν θα είχε περιθώρια να αγωνιστεί και είναι στα 26 του χρόνια.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Καλή συνέχεια, στην καριέρα του. Καλώς ή κακώς, δεν ήταν για την ΑΕΚ. Ήταν απλώς, μία λύση ώστε να συμπληρώνει την τριάδα των τερματοφυλάκων και τίποτα παραπάνω. Τώρα, με Μπάρκα, Τσιντώντα και Αθανασιάδη, θα είναι μία ανταγωνιστική τριάδα και για τους 3 και όχι, μόνο για τους 2.
Σε περίπτωση που δεν πωληθεί ο Μπάρκας να μην κάψετε τον Τσιντώτα, κρίμα είναι!
Αυτός πάλι πολύ περίεργη περίπτωση ήταν, τεσπα καλή συνέχεια σε ότι κ να κάνει
με την επικειμενη αποκτηση του αθανασιαδη εχουμε 3 πολυ καλους τερματοφυλακες με τον μπαρκα λιγο καλυτερο απο τους αλλους αλλα και τους αλλους δυο να ειναι πολυ ποιοτικοι και ο μεταξυ τους υγιεις ανταγωνισμος θα τους κανει ακομα καλυτερους
Από που βγαίνει αυτό το συμπέρασμα φίλτατε; Εγώ βλέπω έναν φοβισμένο παιδί κάτω από το τέρμα.
Σε αυτή τη θέση η ΑΕΚ είχε κάτω τον Μέγα Ατματζίδη, Σορεντίνο και Χιώτη.
Παίχτες με ηγετική προσωπικότητα.
Άρα δεν πωλείται ο Μπάρκας τελικά. Κάτι είναι κι αυτό, τουλάχιστον θα έχουμε αξιόπιστο τέρμα.
το ειχε πει κι ο Καντοσο στην συνεντευξη τυπου οτι δεν θελει να πουληθει