Quantcast
NEWS
4 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Τη Δευτέρα στη ΓΓΑ ο Μάκης Αγγελόπουλος για να κλείσει η συμφωνία για τα Λιόσια

Οριστικοποιούνται τα πάντα τη Δευτέρα με στόχο πλέον η Βασίλισσα να ξεκινήσει στο νέο της σπίτι το επόμενο Πρωτάθλημα


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

 

Στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού θα βρεθεί τη Δευτέρα ο μεσημέρι ο Μάκη Αγγλελόπουλος για να ολοκληρώσει τη συμφωνία για την παραχώρηση του κλειστού γηπέδου των Λιοσίων. Το "παρών" θα δώσει τόσο ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης όσο και άλλοι θεσμικοί παράγοντες. Στη συνάντηση αυτή θα κλείσει οριστικά και επίσημα το θέμα.

Η συμφωνία με την Πολιτεία για το γήπεδο θα είναι επ αόριστο αλλά θα υπάρχει η δικλείδα της ανανέωσης κάθε πέντε χρόνια. Είναι κάτι καθαρά τυπικό και η συμφωνία μπορεί μόνο να χαλάσει αν δεν τηρηθούν εκατέρωθεν οι όροι που έχουν συμφωνηθεί.

Μετά και από αυτή τη συνάντηση το θέμα θα μπει στο επόμενο στάδιο. Θα χρειαστούν περίπου 15 μέρες για να κλείσουν κάποια γραφειοκρατικά θέματα και στη συνέχεια θα αρχίσουν τα βελτιωτικά έργα.

Οι εργασίες θα είναι εντατικές ώστε το γήπεδο και ο περιβάλλον χώρος να έρθουν στην ιδανική κατάσταση και να φιλοξενήσουν την ΑΕΚ και τον κόσμο της. Στόχος είναι η Βασίλισσα να ξεκινήσει το επόμενο Πρωτάθλημα και να δώσει το πρώτο ευρωπαϊκό της παιχνίδι, στο νέο της σπίτι.

Με τη συνάντηση της Δευτέρας γίνεται ένα ακόμα σημαντικό βήμα προς την υλοποίηση του πλάνου του Αγγελόπουλου για ένα γήπεδο που θα είναι καθαρά "κιτρινόμαυρο" και θα αποτελέσει δυνατή έδρα για την ομάδα.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ