0 ΣΧΟΛΙΑ

Εκπομπή παρουσίασε ως έρωτα με διαφορά ηλικίας τη σχέση 44χρονου με 16χρονη!


Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει μια εκπομπή που πρόβαλε το Channel 5 της Βρετανίας, το οποίο παρουσίασε τον «έρωτα» ενός ζευγαριού με μεγάλη διαφορά ηλικίας και συγκεκριμένα ενός 44χρονου με μια 16χρονη!

Στο πλαίσιο της σειράς ντοκιμαντέρ Age Gap Love, παρουσιάστηκε η ιστορία του 44χρονου Άντι Τέλφορντ, ενός οδηγού λεωφορείου στην Ουαλία, ο οποίος γνώρισε και ερωτεύτηκε την Μπεθ, όταν ήταν ακόμα ανήλικη.

Το ζευγάρι, το οποίο σήμερα είναι 47 και 19 αντίστοιχα, εξηγεί τα προβλήματα που αντιμετωπίζει από τη διαφορά ηλικίας, καθώς μοιάζουν σαν πατέρας με κόρη.

Σήμερα, είναι παντρεμένοι και έχουν δύο παιδιά, ενώ όπως διηγούνται, γνωρίστηκαν μέσω της μητέρας της Μπεθ αναγκάστηκαν όμως να μετακομίσουν όταν έγινε γνωστή η σχέση τους στους γείτονες.

Ο Άντι λέει στην κάμερα πως είναι μια ευτυχισμένη οικογένεια, ενώ η νεαρή κοπέλα ισχυρίζεται από την πλευρά της πως δεν την ενοχλεί η διαφορά της ηλικίας τους, αλλά και πως ο άντρας της είναι σαν ένα «μεγάλο λούτρινο αρκουδάκι» που δεν το βλέπει σαν πατέρα της ή κάτι άλλο ανάρμοστο.

Οι χρήστες στο Twitter ωστόσο, καταδικάζουν το ντοκιμαντέρ και τη σχέση αυτή, υποστηρίζοντας πως πρόκειται για παιδεραστή που δεν τον αθωώνει το γεγονός πως την παντρεύτηκε.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ