Το πρωί της Τρίτης ο Τζενάρο Γκατούζο επιβεβαίωσε ο ίδιος την αποχώρησή του από τη τεχνική ηγεσία της Μίλαν.
Ο Ιταλός προπονητής συναντήθηκε, το βράδυ της Δευτέρας, με τον εκτελεστικό διευθυντή της ομάδας, Ιβάν Γκαζίδη, και αποφασίστηκε το, κοινή συναινέσει, διαζύγιο.
Λίγες ώρες αργότερα, ο Γκατούζο δήλωσε: "Το να αποφασίσω να φύγω από τον πάγκο της Μίλαν δεν είναι εύκολο, αλλά είναι μια απόφαση που έπρεπε να πάρω. Στους 18 μήνες που βρισκόμουν στη Μίλαν, υπήρξαν μήνες που έζησα με τεράστιο πάθος και πέρασα αξέχαστες στιγμές. Πονάει η απόφαση, αλλά την σκέφτηκα καλά".
Ο Γκατούζο ανέλαβε προπονητής στη Μίλαν τον Νοέμβριο του 2017 και κατέγραψε 40 νίκες, 22 ισοπαλίες και 20 ήττες.
Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ο Γκατούζο συμφώνησε να εισπράξει μόνο το 10% της συνολικής αποζημίωσης που δικαιούται για τα δύο χρόνια που είχε ακόμα συμβόλαιο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

παρτε τον μανολο