Η Μίλαν συγκέντρωσε 68 βαθμούς, τελείωσε το πρωτάθλημα με τέσσερις συνεχόμενες νίκες, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη τέταρτη θέση που οδηγεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
Μετά τη τελευταία αγωνιστική, ο Τζενάρο Γκατούζο υπογράμμισε πως, πνευματικά, είναι κομμάτια και θα μιλήσει με τη διοίκηση για το αν θα παραμείνει στη τεχνική ηγεσία.
Έπειτα από τη νίκη 3-2 επί της ΣΠΑΛ, ο προπονητής της Μίλαν δήλωσε: "Ευχαριστώ την ομάδα. Το ότι τελειώσαμε τη σεζόν με 68 βαθμούς με γεμίζει περηφάνια, παρότι με πονά που δεν θα είμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Η δουλειά ενός προπονητή αξιολογείται από τη διοίκηση. Θα μιλήσω μαζί της και θα δούμε. Θέλω να ακούσω τι γνώμη έχουν για τη δουλειά μου. Έχω μεγάλη ιστορία με αυτή την ομάδα και ένιωσα μεγαλύτερη πίεση από όση θα έπρεπε. Τους τελευταίους 18 μήνες μετά βίας κοιμόμουν και πνευματικά είμαι κομμάτια. Κι αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να λάβω υπόψη".
Για το τι χρειάζεται να κάνει η Μίλαν, ώστε να είναι ανταγωνιστική τη νέα σεζόν, ο Γκατούζο δήλωσε: "Κάναμε λάθη και στο εξής πρέπει να κάνουμε όσο το δυνατό λιγότερα. Θεωρώ όμως πως ήταν μια θετική σεζόν. Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν ότι δεν είχαμε την ίδια συνέπεια τους τελευταίους 3-4 μήνες και περάσαμε άσχημες περιόδους. Προσωπικά δεν συμφωνώ πως οι παίκτες μας εξελίχθηκαν, καθώς πολλοί από αυτούς έπαιξαν πολύ κάτω από το επίπεδο και τις δυνατότητές τους. Πιστεύω πως έχουμε μια ομάδα με ποιότητα και προοπτικές, αλλά δεν ξέρω αν μπορούμε να βελτιωθούμε πολύ σε σχέση με τους 68 βαθμούς που πήραμε φέτος. Θα είναι δύσκολο"
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Κατάφερες και έφαγες 3 από τον γαύρο και αποκλείστηκες ρε πουθενά και σε έχουν ακόμα εκεί;