Ο πορτογαλικός Τύπος κάνει αναφορά στη συμφωνία της ΑΕΚ με τον Μιγκέλ Καρντόσο και τονίζει πως ο 47χρονος τεχνικός είναι «στο δρόμο για την Ελλάδα» .
«Απομένει μόνο η επισημοποίηση της λύσης της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Μανόλο Χιμένεθ, που αναμένεται τη Δευτέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μιγκέλ Καρντόσο έχει ήδη τον απόλυτο έλεγχο πάνω στο ρόστερ της ΑΕΚ, αναλύοντας εξονυχιστικά κάθε παίκτη και στην Ελλάδα θα τον ακολουθήσουν οι συνεργάτες που είχε στη Ναντ και τη Θέλτα», αναφέρει η ABola.
Από την μεριά της η O’ Jogo, αναφέρει πως «… η ΑΕΚ είχε εξ αρχής στόχο την πρόσληψη ενός Πορτογάλου προπονητή και στη λίστα της ήταν ο Ίβο Βιέιρα (Μορεϊρένσε), ο Ντανιέλ Ράμος (Ρίο Άβε) και ο Φόλια (Πορτιμονένσε, είχε περάσει και σαν παίκτης από την ΑΕΚ), αλλά κατέληξε στον Μιγκέλ Καρντόσο. Οι συζητήσεις πάνε καλά, αλλά δεν έχουν ολοκληρωθεί, κάτι που αναμένεται τις επόμενες μέρες».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Καλώς να έρθει αφου ήρθαν ετσι τα πράγματα αλλα εκεί στην ΠΑΕ Αύριο που θα ανακοινώσετε την αποχώρηση του χιμενεθ δεν του κάνετε και ενα αφιέρωμα με ενα βίντεο για οσα πρόσφερε με το μικρότερο μπάτζετ απο τους μεγάλους? 1 κύπελλο 1πρωτάθλημα 3 τελικούς και αήττητους στην Ευρώπη μην έχετε μικρή μνήμη
Σταματήστε τη καταστροφολογία
Σίγουρα δεν μας αρέσει που έχουμε αλλάξει τόσους προπονητές αλλά πιστεύω ότι ο πρόεδρος το ψάχνει να φτιξει την ομαδα όπως όλοι θέλουμε.
Σταματήστε τη γκρίνια ποτέ δεν μας έκανε καλό.
Παρεμπιπτόντως φίλε μου ο άλλος ο Ιβάν έχει προχωρήσει επίπεδα .Αντί για παίκτες και προπονητές ...αγοράζει ομάδες .Μετά την Ξάνθη ...αγόρασε και τον Παναιτωλικό όπως είπε ο Γεωργίου ... Και την κρατική ΕΡΤ από την άλλη να τον χρηματοδοτεί και να του τα χώνει ...
Δεν υπάρχει καταστροφολογία ,δεν υπάρχει γκρίνια γιατί ο πρόεδρος φτιάχνει γήπεδο ,νοικοκυρεύει κ.λ.π '... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Απλά υπάρχει ανισότητα όρων συμμετοχής μας σε ένα παιχνίδι με σημαδεμένη τράπουλα ...για πολλοστή φορά ...
Μανταλος μπακασετας στον ασβέστη για ταχύτητα και Γαλανόπουλος σιμοες από πίσω να βγάζουν 40 αρες μπαλιές που το έχουν αστειευόμενος πάντα.
Με τα μούτρα όλοι αυτοί θα μελετούν Μάνταλο- Μπακασέτα ...
Εντάξει..άγιο είχαμε που δε μας φέρανε τον ''Κύριο Φόλια'' που έλεγε και μια ψυχή, να πέσουν ντομάτες απο το αεροδρόμιο..
γιατι ρε φιλαρακο ξερεις αν ο κ. Φολιας ειναι καλος προπονητης και κανει για την ΑΕΚ οπως ο Καρντοσο???Κρινεις μονο πως ηταν σαν παικτης ?
Σωστός! Ο Κατσπαγια κενταγε και σαν προπονητής άστα...
Θα τον έκαιγε ο κοσμος ρε φιλαρακο..δε μπορεις να το καταλαβεις αυτο; Παίχτης που πέρασε και δεν ακούμπησε θα οδηγούσε την ΑΕΚ στην κορυφή;
Είδαμε κ αυτούς που ακούμπησαν σαν παικτες (βλέπε Κετσπάγια)!! Αν δν τον δεις να δουλευει κ να σου παρουσιάσει την δουλεια του δν μπορείς να κρίνεις κανεναν.. Αν είχε τετοια νοοτροπία η Πόρτο, ο Μουρίνιο δν θα βγαινε ποτε!! Οποτε ο κοσμος ας κάψει κανενα τσιγαρο κ να αφησει την προπονητική σε αυτούς που ξέρουν!!
Φολια;;;;;;;;;;;;;; σοβαρά τώρα;;;;;;; τον θυμάμαι που είχε έρθει Γιεναρη και μέσα σε δύο εβδομάδες όλοι τον έλεγαν φόλα....
Όντως Άγιο είχαμε...
ο κ. Φολιας που ειχε πει και ο Μακαρος!!Κριμα να μη το παρουμε το παλληκαρι να επανερθει και ο Μακαρος απο τις διακοπες του και να να τον καλωσορισει ακομα μια φορα ως προπονητη!!!!!!!!!!!
Απόσπασμα άρθρου από τη Καθημερινή με τίτλο "Καλός και ο Φολια, ελλείψει χρημάτων για την ΑΕΚ"
"...O Μάκης Ψωμιάδης δεν έχει την εμβέλεια του Σωκράτη Κόκκαλη ή του ομίλου Βαρδινογιάννη..."
Μακης, Θεός χωρεστον
Κόκκαλης, πλέον εχθρός του γαύρου... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Βαρδινογιάννιδες, πολύ μακριά από τον βαζελο...
Που θέλω να καταλήξω;
Ότι οι άνθρωποι φεύγουν, οι ομάδες μένουν! Γι αυτό μη ζηλευετε κανέναν ρώσο ... Όταν φύγει έρχεται αφανισμός. Αντιθέτως η ΑΕΚ πλέον είναι και θα είναι αυτοδύναμη!
*να τονίσω πως τον Μελισσανιδη όχι απλά δεν τον γλείφω αλλα τον έχω κραξει στα νεύρα μου σε σημείο που δεν πέρασαν τα σχόλια μου!
Γιατί δεν ήρθε ο κύριος Φώλιας;;; Ντροπή