Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι αναμένεται να φορέσει για τελευταία φορά την αγαπημένη του «τζαλορόσα» φανέλα στο παιχνίδι για την τελευταία αγωνιστική της «Serie A» με αντίπαλο την Πάρμα. Ο τεχνικός της Ρόμα, Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος επίσης θα κάτσει για τελευταία φορά στον πάγκο των Ρωμαίων, ζήτησε το Ολίμπικο να γεμίσει για χάρη του θρυλικό αρχηγού.
«Ο Ντε Ρόσι θα παίξει από το πρώτο λεπτό με το περιβραχιόνιό του. Αξίζει ένα standing ovation από ολόκληρο το Ολίμπικο. Πρέπει να είναι ένα πάρτι και να έχει ένα σπουδαίο ματς. Ελπίζω να είναι η ατμόσφαιρα που δικαιούται ο Ντανιέλε. Θέλω να δω το στάδιο γεμάτο με αγάπη για αυτόν. Πρέπει να είναι ένα πάρτι για αυτόν, για αυτά που έκανε για την Ρόμα και για τον τρόπο που του έκανε. Για μένα, αυτό που κάνει τον Ντανιέλε ξεχωριστό είναι το πώς καταφέρνει να φανερώσει το πάθος που έχει για αυτή τη φανέλα μέσα από το παιχνίδι του».
Ενώ παράλληλα συμπλήρωσε, «Έχει ποιότητα αλλά και σπουδαίο χαρακτήρα, στις δύσκολες στιγμές οι συμπαίκτες του τον εμπιστεύονται. Δεν είχαμε μιλήσει ποτέ για το αντίο του στην Ρόμα και δεν το είχα σκεφτεί. Και για μένα ήταν σαν κεραυνός εν αιθρία η είδηση του αντίο, όπως και για αυτόν. Ο Ντε Ρόσι θα παίξει με περιβραχιόνιο υπογεγραμμένο, εάν χρειαστεί θα πληρώσω εγώ το πρόστιμο της Λίγκας».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
