Ειδική αναφορά στην χθεσινή κουβέντα του Μελισσανίδη με τους δημοσιογράφους είχαμε φυσικά και στα μεταγραφικά θέματα:
Για Βράνιες: «Ενδιαφερόμαστε για τον Βράνιες. Έχουμε κάνει την πρότασή μας και περιμένουμε απάντηση. Αν δεν προχωρήσει τότε θα πάμε για άλλη περίπτωση», υπογράμμισε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια, σε ερώτηση για το αν οι περσινές μεταγραφές βγήκαν, ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης έριξε ατάκα ότι θα φέρει ακόμα και… ψυχολόγους και τρελογιατρούς για τον Βόσνιο αν επιστρέψει τελικά στην ομάδα.
«Γιατί δεν έγιναν πέρυσι τέτοιες κινήσεις; Δεν βγήκε ο Πόνσε; Πείτε μου έναν που δεν βγήκε. Εδώ έμεναν εκτός 18αδας παικταράδες. Ο Πόνσε ήταν ισάξιος ή και καλύτερος του Αραούχο. Ο Οικονόμου δεν ήταν ισάξιος με τον Βράνιες; Και για τον Βράνιες θα φέρω τρελογιατρούς και ψυχολόγους! Στον Κονέ του είπαμε να έρθει να υπογράψει και αυτός έλεγε ότι περίμενε πρώτα τα λεφτά από την Ιταλία. Αυτά τελείωσαν στην ΑΕΚ. Τώρα συγκρίνεις τον Κονέ με τον Άλεφ; Δεν είναι άσχημος πάντως ο Άλεφ».
Για το σίριαλ με Αραούχο: «Εσείς ασχολείστε. Όχι η ΑΕΚ. Η ΑΕΚ δεν ασχολείται με τον Αραούχο. Που τον είδατε τον Αραούχο; Επειδή μιλάει με τον προπονητή; Και με τον Μέσι μπορεί να μιλάει ο προπονητής. Θα έρθει ο Μέσι; Το κλαμπ ενδιαφέρεται; Είδατε πουθενά το κλαμπ να βγάζει κάτι τέτοιο;».
Για τον Πόνσε και αν η ΑΕΚ μπορεί να δώσει 6 εκατομμύρια ευρώ: «Για τον Πόνσε ίσως τα δίναμε αυτά τα χρήματα, αλλά πρώτα απ’ όλα δεν ξέρουμε καν αν θέλει να μείνει ο παίκτης στην Ελλάδα. Είναι ένας παίκτης που έχει συμβόλαιο 1,2 εκατ. ευρώ και εμείς πληρώναμε τα μισά. Είναι γενικά μια δύσκολη περίπτωση αλλά θα την προσπαθήσουμε. Όταν έχεις έναν παίκτη με συμβόλαιο 1,2 εκατ. ευρώ δεν μπορείς να κρατήσεις τα αποδυτήρια, τη στιγμή που άλλοι παίκτες παίρνουν 200 και 300 χιλιάρικα. Αυτές είναι τάσεις διαλυτικές και δεν θα προχωρήσω σε τέτοιες ενέργειες. Θέλω ένα ποδοσφαιρικό τμήμα σε λογικά πλαίσια. Αυτά μπορούμε να δώσουμε, αυτά θα δώσουμε».
Για το πόσες μεταγραφές χρειάζεται η ΑΕΚ: «Θα κάνουμε όσες χρειάζεται. Πρέπει να πούμε νούμερο; Αρκετοί από εσάς κάνετε και τους μανατζαραίους! Με το που γράφετε κάτι, καταλαβαίνω τι παίζεται».
Για τα έσοδα – έξοδα και αν το μοντέλο που έχει εγγυάται ανταγωνισμό: «Η ΑΕΚ κάθε σεζόν θα κάνει πρωταθλητισμό. Θα γίνονται έξυπνες κινήσεις. Δεν θέλω να κάνω επίδειξη πλούτου. Έχω μια οικονομική πολιτική. Αυτή είναι και δεν αλλάζω. Βγάζω 100, χαλάω 99. Αυτή είναι και σε όποιον αρέσει. Ας έρθει άλλος να χαλάσει χρήματα. Φτιάχνω γήπεδο, προπονητικό, δεν χρωστάω, έχω ένα κλαμπ καθαρό. Προσπαθώ η ΑΕΚ να πρωταγωνιστεί πάντα».
Για το αν υπάρχει ενδεχόμενο πώλησης παικτών: «Θα ακούσουμε την όποια πρόταση έρθει και θα το συζητήσουμε. Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια πρόταση».
Για το μέλλον του στην ΑΕΚ: «Μόνο οι καρδιακοί και οι χούντες δεν ξέρουν την ώρα τους».
Για τα 13.000 διαρκείας και αν υπάρχει φόβος για τα εισιτήρια ενόψει της Αγιά Σοφιάς: «Αυτά μπορέσαμε, αυτά κόψαμε. Σε αυτό το ΟΑΚΑ που είναι σαν Νταχάου, ούτε σε μένα κάνει καρδιά να πάω. Στην Αγιά Σοφιά το γήπεδο θα είναι sold-out, έτσι πιστεύω».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Αποφάσεις - Ενέργειες - Ατάκες - Πράξεις, Διοίκησης που το Μόνο που ΔΕΝ την ενδιαφέρει είναι να κάνει ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ....!!!!
Ψάχνει τον αλγόριθμο καλού προπονητή με ένα καλοδουλεμένο σύνολο που θα παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο με μπάτζετ χαμηλό ...σε ένα πρωτάθλημα με σημαδεμένη τράπουλα ..εσείς δεν το βλέπετε ???πιστεύεται σε μια ουτοπία ,και δεν αρμόζει ο χλευασμός στον Μελισσανίδη ..απλά ντροπή
Το να σου λέει την αλήθεια και να μην σου αρέσει το καταλαβαίνω ..το να πιστεύεις ότι θα αλλάξει πολιτική απλά επειδή δεν σου αρέσει η αλήθεια του δεν το καταλαβαίνω ..το ότι σου φτιάχνει σπίτι ,,εξοχικό ,σου δινει μια δουλειά που θα έχει μέλλον και θα συντηρησε χωρίς δανεικά κ υποχρεώσεις και εσύ κοιτάς να πάρεις ακριβότερα ρούχα από τον γείτονα ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω ...
Άρα λέμε αντίο στον Πόνσε...
Δυστυχως ενας παικτης εκανε την διαφορα φετος και ούτε αυτόν δεν θα κρατήσουμε.
Αυτόν του έχουμε πει αντίο πριν από το Πάσχα.
Στο τέλος, και βάλτε όσα ντισλάικ θέλετε, θα παίρνει διαρκειας μόνο ο Μελ και τα στελέχη της ομάδας. Δυστυχώς εκεί πάει.. Δηλαδή οκ 15 μυρια πέσανε στο γήπεδο. Κατανοητό...Πρέπει να υπάρχει ένα μαξιλάρι ασφαλείας. Τα υπόλοιπα 15 γιατί δεν αξιοποιήθηκαν κατάλληλα για την ενίσχυση της ομαδας;; Ή εστω τα 10.. Απο πέρσυ λέμε ότι χρειαζόμαστε εξτρέμ, δεν μπορούσε δηλαδή να δώσει 4 μύρια για να βρει 2 παικτες;; 2 μόνο!! Άσε τα υπόλοιπα.. Μείναμε με μανταλο και μπακασετα στα εξτρέμ. Αν του αρέσει αυτό... ΣΥΝΕΧΕΙΑ που βλέπει μπράβο του. Εμας μας ρωτησε;
παιδια ο Μελ. μιλαει ειλικρινα για μενα, αυτα που λεει τα νοιωθει δεν κοροιδευει, αυτο ομως δεν σημαινει οτι ειναι σωστα, και θα εξηγησω αμεσως το σκελος που μιλαει για τις αμοιβες, και τα αποδυτηρια.
δινει παραδειγμα μεχρι ενος ορισμενου ποσου, απο 200 μεχρι 600 παραδειγμα, για μενα ειναι λαθος, γιατι?... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
το παραδειγμα ειναι τελειως τυχαιο, το κανω για να δουμε τις συγκρισεις απλα.
1ον. Ο Μπακακης κανει την ιδια δουλεια στην ομαδα με τον Πονσε?
2ον. Εχουν την ιδια ποδοσφαιρικη παιδεια, και νοοτροπια?
3ον. Σε ποια απο τις 2 θεσεις βρισκεις πιο δυσκολα υψηλης ποιοτητας παικτη
4ον. Οι προηγουμενες ομαδες τους, ειναι κοντα σε ποδοσφαιρικη αξια, και ποιοτητα, και επιπεδο?
5ον. Η μεταπωλητικη αξια του Μπακακη ειναι κοντα με του Πονσε?
Νομιζω οτι σε ολες τις απαντησεις ο Πονσε νικαει κατα κρατος με πολυ μεγαλη διαφορα, αρα δεν μπορει παρα και στα λεφτα που πρεπει να αμοιβεται απο την ομαδα να νικαει με μεγαλη διαφορα, δεν μπορει πχ ο Μπακακης να αμοιβεται με 300χιλ, και ο Πονσε με 600-700χιλ, θεωρητικα η διαφορα ειναι μικρη, και συμφωνω που καποιος φιλος ειπε πιο κατω για τον Μεσι και τον Σοαρες, η διαφορα στην αμοιβη ειναι πολυ μεγαλη και μαλιστα μιλαμε για τον Σοαρες που μας εχει δειξει τοσα χρονια τι παικτης ειναι.
Φυσικα ο Κος Μελ. εχει την δικη του σκεψη και κριση, και πρεπει να την σεβαστουμε, και φυσικα εχουμε και εμεις την δικη μας σκεψη και κριση την οποια πρεπει να την σεβαστει η διοικηση της ΠΑΕ σε οτι αφαρα την κριτικη που μπορουμε να κανουμε, αλλα και στο κοψιμο των εισιτηριων απλων και διαρκειας.
Έμεναν εκτός 18αδας παιχταράδες! Ποιόν δουλεύουν Ποιούς εννοούν παιχταράδες για να καταλάβω γιατί θα ξεχάσω και αυτά που ξέρω περί ποδοσφαίρου.
ΜΠΡΆΒΟ ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗ!! Έτσι, καλά τα λες, είμαστε μαζί σου! Sold out το γήπεδο, κάθε Κυριακή! Κι ούτε ρουθούνι δεν θα ανοίξει...αλλιώς, σπίτι όσοι γουστάρουν καουμποϊλικια!
....''Δεν θέλω να κάνω επίδειξη πλούτου. Έχω μια οικονομική πολιτική. Αυτή είναι και δεν αλλάζω. Βγάζω 100, χαλάω 99''.....
Ο άνθρωπος είναι ειλικρινής. Τι δεν καταλαβαίνετε μερικοί; Δεν μας κορόιδεψε πότε!
Κάποιοι βλέπω στεναχωρούνται με την αλήθεια!
Δυστυχώς την υπογειοποίηση του γηπέδου την έχει αναλάβει η κατασκευαστική εταιρεία του Κόκκαλη!
Επειδη βλεπω πολλα dislike σε πολλους σωστους φιλους, για να καθαρισει το site απο τα λαμογια που ειναι εδω, κανε μια μαγκια φιλε Κετσε, και βαλε μας ολους να σκαναρουμε την καρτα φιλου της ΜΑΝΑΣ ΑΕΚ, ναμεινουμε οι αληθινοι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ, για να ξερουμε τι γινετε.....
Αυτό με το συμβόλαιο είναι μεγάλη πατάτα. Ο μεσι παίρνει 30 μύρια το χρόνο. Ο αμέσως επόμενος είναι ο σουαρεζ με 18. Δεν είδα κανένα κλίμα να χαλάει. Πάμε σε κάτι άλλο. Ο βιερινια παίρνει 1.5 μυριο. Ο τζάμπα παίρνει 400. Δεν είδα να έχουν κανένα πρόβλημα μεταξύ τους.
Σωστό το σχόλιο απλά π τζάμπα παίρνει παραπάνω δεν παίρνει 400 και ο βιερινια λίγο πιο κατω
Το ότι φτιάχνουμε γυπεδο και δεν μπορούμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω για μεταγραφές είναι δικαιολογίες. ότι πληρώνεις παίρνεις αντε καμία φορά να σου βγει λαυρακι και κανένας παίκτης με δανεικούς και φθηνούς το μέλλον μας για τίτλους είναι πολύ δύσκολο την στιγμή που ο οσφπ και ο παοκ τα σκάνε. Απλώς ο άνθρωπος Μελισανιδης λειτουργεί έτσι το χέρι στην τσέπη δεν το βάζει εύκολα.
Να αφήσουνε τον Πρόεδρο να κάνει αυτά που ξέρει καλύτερα από όλους μας είδα κ τους βαζελους που διώξανε τον Βαρδινογιάννη να τα χάλια τους δεν χρωστάγανε και τώρα ειναι πνιγμένοι στα χρέη αυτα κανουνε οι εξυπνάδες οχι άλλη γκρίνια μον ΑΕΚ
Το ότι φτιάχνουμε γυπεδο και δεν μπορούμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω για μεταγραφές είναι δικαιολογίες. ότι πληρώνεις παίρνεις αντε καμία φορά να σου βγει λαυρακι και κανένας παίκτης με δανεικούς και φθηνούς το μέλλον μας για τίτλους είναι πολύ δύσκολο την στιγμή που ο οσφπ και ο παοκ τα σκάνε. Απλώς ο άνθρωπος Μελισανιδης λειτουργεί έτσι το χέρι στην τσέπη δεν το βάζει εύκολα.
Πρόεδρε ο Πόνσε βγήκε αλλά πολύ απλά δεν είναι δικός μας. Ο Πόνσε βγήκε κερδισμένος, έπαιξε για τον εαυτό του οι μετοχές του ανεβήκανε και ψάχνεται για κάτι καλύτερο. Εμείς όμως σαν ΑΕΚ τι θα πάρουμε από αυτό; Ούτε ένα ευρώ. Ο δανεικός κι αν σου βγει δώρο άδωρο είναι. Μπορεί να σε βοηθήσει σε ένα στόχο (όπως πέρυσι ο Αραούχο που μας βοήθησε να πάρουμε το πρωτάθλημα) αλλά μέχρι εκεί!
Sold out me tin omada pou ehoume den nomizo.
ΚΡΙΜΑ. ΙΣΩΣ ΜΕ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
Πολύ καλά τα λέει ο πρόεδρος, μην ξεχνάτε που ήμασταν
ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ ότι στην ΑΓΙΆ ΣΟΦΊΑ θα είναι sold out
Παιδιά πρέπει να το πάρουμε απόφαση... Δανεικοί ελεύθεροι με προσιτούς μισθούς... Δυστυχώς τουλάχιστον μέχρι να μπούμε στον ναό. Μακάρι να επενδύσουν σε νέους παίκτες από τώρα για να χτίσουμε την ομάδα με τρόπο τέτοιο ώστε η ομάδα να είναι κυρίαρχη όταν μπούμε στο ναό.
παντωςγια μενα το 1 στα 4 για τον μελισσανιδη ειναι λιγο
Με αυτά που διαβάζω μένω άναυδος. Ή εμείς δεν βλέπουμε καλά ή ο πρόεδρος.
«Μόνο οι καρδιακοί και οι χούντες δεν ξέρουν την ώρα τους»
Κάτι τέτοια λες και δεν μπορούμε να σε ξεχάσουμε!!!
Τελικά διαψεύστηκα ότι το άρθρο για τον κλωναρίδη δεξί μπακ ήταν το χειρότερο. Το ¨ο Οικονόμου είναι ισάξιος με τον Βράνιες" με αποτελείωσε όπως η Άρυα τον Night King.
Το πρωτάθλημα θα το κυνηγάμε κάθε χρόνο και δε θα το φτάνουμε με τίποτα
Άστο Μήτσο καταλάβαμε τι να περιμένουμε και φέτος.
Εντάξει δεν πάμε και κάθε χρόνο για το πρωτάθλημα...
Μην κοροιδευομαστε
Μπορεί να διαφωνήσουν αρκετοί, αλλά εγώ συμφωνώ στο ότι ο Οικονόμου είναι ισάξιος του Βράνιες και εξηγώ. Καταρχάς είναι τελείως άλλο στυλ παίχτες. Ισάξιοι δε σημαίνει ότι κάνουν την ίδια δουλειά στο γήπεδο. Το ποδοόσφαιρο, ειδικά στα σέντερ μπακ, παίζεται με δίδυμα. Ο Οικονόμου όσο είχε δίπλα του το Λαμπρόπουλο ήταν σχεδόν αλάνθαστος για μήνες. Αργότερα που άλλαξε αυτό και μπήκε ο Τσόσιτς που είναι εκτός τόπου και χρόνου όλη τη χρονιά, είδαμε το κέντρο της άμυνας να είναι στον κόσμο του.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο Οικονόμου είναι αντι-Τσιγκρίνσκι και όχι αντι-Βράνιες. Θέλει δίπλα του ένα δυναμικό στόπερ με ταχύτητα, ένταση, που να βγαίνει πρώτος στη μπάλα. Ο Οικονόμου έχει καλό μοίρασμα της μπάλας, έχει σχετικά καλή ταχύτητα, τοποθετείται καλά, αλλά του λείπει η δυναμικότητα και η ένταση και δεν είναι καλός στο να βγει πρώτος ψηλά σε χαμηλές μπαλιές. Σε ψηλές διεκδικήσεις πιο ψηλά στο γήπεδο είναι αρκετά θετικός. Αν θέλουμε να δούμε τον Οικονόμου στο 100% πιστεύω πρέπει να έρθει δίπλα του ένας Βράνιες, όπως και ο Βράνιες θέλει αξιοπιστία, καλές τοποθετήσεις, ύψος, ταχύτητα, καλή χρήση της μπάλας με τα ποδια και ψυχραιμία απ'τον παρτενέρ πίσω του όταν ανεβαίνει στη σέντρα.
Η φράση κλειδί τού Τίγρη ήταν για τα 13.000 διαρκείας: "Αυτά μπορέσαμε, αυτά κόψαμε". Ειληκρινής 100%.
Ε, δεν το κυνηγάμε και κάθε χρόνο το πρωτάθλημα... Από τις 4 χρονιές, μία φορά ήμασταν μέσα στη διεκδίκηση και το πήραμε. Τις υπόλοιπες είμαστε εκτός πρωταθλήματος πριν από τα Χριστούγεννα. Βάσει στοιχείων μιλάμε.
Ας του απαντούσε κάποιος όμως ότι εκτός του Πονσε και κάνα δυο ακόμα οι υπόλοιποι δεν είναι για σουπερλιγκ.. Είναι δυνατόν να λες ο Οικονόμου είναι Βρανιες?
Τα σέντερ-μπακ πιάστηκαν φέτος στον ύπνο άπειρες φορές. Με Βράνιες δεν έχει τέτοια, ο τύπος έχει σπιρτάδα και ενέργεια. Αμαρτία αν δεν επιστρέψει, ειδικά στην κατάσταση που είναι η Άντερλεχτ...
Οικονόμου ισαξιος με βρανιες δεν υπάρχει με την καμία
ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ
Εκτός από Πόνσε κανένας άλλος δεν ήταν αντάξιος των περσινών αυτή είναι η αλήθεια δυστυχώς
"Ο Οικονομου δεν ειναι ισαξιος με τον Βρανιες;" "Δεν ειναι ασχημος πσντως ο Αλεφ"....................