0 ΣΧΟΛΙΑ

Λυκογιάννης: Είχαμε κανονίσει τα εισιτήρια των ξένων!

Όσα είπε ο κόουτς του Χολαργού για την νίκη επί της ΑΕΚ


Ο Άρης Λυκογιάννης μίλησε για την νίκη της ομάδας του επί της ΑΕΚ και δεν μπορούσε ούτε ο ίδιος ούτε η ομάδα του να φανταστούν αυτή την εξέλιξη, αφού είχε κανονιστεί αύριο αποχαιρετιστήριο δείπνο με τους παίκτες και μάλιστα είχαν βγει τα εισιτήρια των ξένων να γυρίσουν στις πατρίδες τους, ωστόσο αυτό δεν θα συμβεί καθώς η σειρά πήγε στο 1-1

Αναλυτικά

«Είναι λίγο περίεργο το πώς θα αρχίσουμε γιατί είχαμε κανονίσει τα εισιτήρια των ξένων και είχαμε κλείσει ένα μεγάλο τραπέζι για την ομάδα. Είναι τέτοια η στιγμή του πρωταθλήματος που ήμασταν με διάθεση να περνάμε καλά αυτές τις μέρες ειδικά μεταξύ μας. Έχω σεβασμό για αυτή την ομάδα. Εάν το μέγεθος της φανέλας ήταν μεγαλύτερο η ομάδα θα ήταν πιο ψηλά. Είχαμε καρδιά και σταθερότητα. Κάναμε πολλές υπερβάσεις φέτος  Σήμερα μπήκαμε απελευθερωμένοι και πήραμε όσα μας έδωσε η άμυνα και όσο περνούσε η ώρα ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι στην άμυνα. Γνωρίζουμε την κατάφαση και αυτό μας κάνει σοβαρή ομάδα με αρχές. Ξέρουμε τη διαφορά δυναμικότητας και τα κίνητρα. Πάντα παίζεις για νίκη και εμείς θα πάμε χωρίς άγχος να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Για το αν είναι η μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του: «Σε καμία περίπτωση δεν είναι η μεγαλύτερη νίκη της καριέρας μου. Είναι μια σημαντική νίκη λόγω συνθηκών. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος προσέγγισης τέτοιων αγώνων από την προσέγγιση της παρέας. Η ομάδα δούλεψε με πίεση από την αρχή. Όταν η ομάδα δούλεψε με πίεση όλη τη σεζόν η ομάδα κέρδισε με το σπαθί της την ελευθερία της στο τέλος. Ακόμα και στο πρώτο ματς βγήκαν πράγματα. Αύριο βράδυ θα είμαστε στο Ακάνθους μετά τις 12. Όποιος θέλει ας έρθει».

Για τον Γιάνκοβιτς: «Δεν είναι αισιόδοξος ότι θα προλάβει. Παίξει δεν παίξει θα βγάλουμε άλλον Γιάνκοβιτς εμείς».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ