7 ΣΧΟΛΙΑ

Γι’ αυτό αφήνει τον μπασκετικό ΠΑΟΚ να διαλύσει ο Σαββίδης

Είπε ότι θα έβαζε 15 εκ. ευρώ αν υπήρχε προοπτική Ευρωλίγκας και δεν βάζει... ευρώ για να γλιτώσει τους ασπρόμαυρους από τον απόλυτο εξευτελισμό των χρωστούμενων –«Θα ήθελα να συνεχίσει να βοηθά το τμήμα ο Σαββίδης, όχι να κάνει πρωταθλητισμό αλλά να μπορεί να διεκδικεί αυτά που θα μπορεί», τόνισε με τη φωνή της λογικής το μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ Χρήστος Καραμπέρης που έκανε και τις αποκαλύψεις


15 εκατομμύρια ευρώ ήταν αποφασισμένος να βάλει στον μπασκετικό ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης αν υπήρχε η προοπτική της Ευρωλίγκας, όπως αποκάλυψε στο Metropolis το μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ Χρήστος Καραμπέρης. Μια προοπτική που τελικά... ναυάγησε και μαζί της συνεπήρε στον βυθό τον μπασκετικό ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι υπό διάλυση και σε εξευτελιστική κατάσταση. Με τον ισχυρό άνδρα της ασπρόμαυρης ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη, να μην δείχνει πρόθεση για την ώρα να βάλει... ευρώ για να πληρώσει τους απλήρωτους παίκτες, προπονητές και τον μπασκετικό οργανισμό ΠΑΟΚ. Που κατεβαίνει να παίξει με τον Προμηθέα σχεδόν με το… εφηβικό.

Η επίμαχη αποκάλυψη του κ. Καραμπέρη έχει ως εξής και έγινε όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση μετά κλειστά συμβόλαια στην Ευρωλίγκα: «Έχει γίνει αυτή η συζήτηση με τον Σαββίδη. Μας είπε “εγώ θα βάλω 15 εκατομμύρια και θα κάνω ομάδα πρωταθλητισμού. Αν κερδίσουμε το Πρωτάθλημα, θα παίξουμε στην Ευρωλίγκα;”. Και του είπαμε όχι. Και μας απάντησε «τότε γιατί να τα βάλω τα χρήματα». Θα πρέπει να δώσουμε 1 εκατομμύριο για wild card. Είπε ότι δεν είναι αυτός ο σκοπός του. Προσωπικά σαν άνθρωπος του μπάσκετ, θα ήθελα να συνεχίσει να βοηθά το τμήμα ο Ιβάν Σαββίδης, όχι να κάνει πρωταθλητισμό αλλά να μπορεί να διεκδικεί αυτά που θα μπορεί».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
EyeofEagle - 21/5/2019 21:02

Αφου είναι μπαοκ απο μικρό παιδι αφου...

Jpandan21 - 22/5/2019 13:01

Ενω οι σωτηρες μας ειδαμε το μπασκετ που το ειχαν τοσα χρονια.

Makris - 21/5/2019 22:19

Πουλήστε του λίγο παραμύθι και αφήστε τον να δώσει φράγκα μπας και ξεφουσκωσει μια ώρα νωρίτερα για να γυρίσει στο Βλαδιβοστόκ και να ησυχάσουμε να πούμε.

eagle - 21/5/2019 21:01

Δυστυχώς έτσι είναι. Γι αυτό η ευρωλίγκα διαλύει το μπάσκετ. Γιατί να ρίξει ο άλλος τόσα χρήματα για να πάρει το πρωτάθλημα; Δεν υπάρχουν πολλοί σαν τον Μάκη που να κουβαλάνε τέτοια τρέλα για μια ομάδα.

Theo_21 - 21/5/2019 21:47

Τι δυστυχως ετσι ειναι ρε αδελφε? Αυτο κατάλαβες? Ποια ευρωλιγκα κ πρασιν' αλογα? Αυτο ειναι το point?

nonserviam21 - 21/5/2019 20:16

βρε τον παοκαρχη,,,μπεεεεεεε

AEKcyprus99 - 21/5/2019 20:10

ΟΕ ΟΕ ΟΕ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΜΕ ΦΟΡΜΑ ΡΙΓΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΛΤΟΝΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΓΚΙΟΡΓΚΙΣ ΘΑ ΦΕΡΝΕΙ ΦΑΙ

ΕΠΟΜΕΝΟ