Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Καλησπέρα, σε όλους. Τελευταία, λόγο και της επερχόμενης μεταγραφικής περιόδου, υπάρχουν πολλά σχόλια, με το ποιον θα κρατούσαν και ποιον θα έδιωχναν, ο κάθε ένας από εμάς. Θα πάω και εγώ, σε αυτό το μοτίβο, προσπαθώντας να μείνω - κυρίως - σε ονόματα, των ρεπορτάζ και με όσο αναλυτικότερη ανάλυση μπορώ.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
σκι, σε αρκετά ματς του πρωταθλήματος, που θα ήθελα να ξεκουράσω τους βασικούς. Ο Σβάρνας, θα ήταν ο 5ος (θεωρητικά 4ος) στόπερ μου, όπου θα είχε και αυτός ενεργό ρόλο, σε θέμα ροτέισον, το οποίοι θα χρησιμοποιούσα αρκετά συχνά.
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ:
Υπάρχει, η τετράδα των Μπάρκα, Τσιντώντα, Γιαννίκογλου και Γκίνη. Περιμένουμε και την άφιξη του Αθανασιάδη. Οπότε, πάμε στους 5. Προσωπικά, δεν θα πούλαγα τον Μπάρκα. Όμως, δείχνει ότι θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω, πηγαίνοντας σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Αν δεχόταν, να μείνει άλλη μία, με μισή, χρονιά ώστε να ανέβουν και πάλι οι μετοχές του, καλώς. Διαφορετικά, δεν θα το ρίσκαρα σκεπτόμενος, πώς δεν θα παίρνω το 100%, από τον ίδιο, επειδή θα θέλει μεταγραφή.
Θα πήγαινα, για πώληση του με 4 - 5.000.000€. Θα έβαζα, εναλλάξ τους Τσιντώντα και Αθανασιάδη και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο, με προτεραιότητα για τώρα στα κρίσιμα ματς, τον Τσιντώντα (κυρίως επειδή τον γνωρίζουμε καλύτερα). Ο Γιαννίκογλου, δεν είναι ευχαριστημένος από την μηδαμινή συμμετοχή του, στην ομάδα και θέλει να φύγει, οπότε θα προωθούσα τον Γκίνη, σαν 3ο και θα άφηνα, τον Γιαννίκογλου, να επιλέξει την επόμενη ομάδα του. Διαφορετικά, αν μπορούσα να κρατήσω τον Γιαννίκογλου, θα παρέμενε ως 3ος και θα έδινα τον Γκίνη δανεικό.
ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ:
Αυτήν την στιγμή, έχουμε τους Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Τσόσιτς, Λαμπρόπουλο και Σβάρνα. Με δεδομένη, την φυγή του Λαμπρόπουλου, πάμε στους 4. Παρόλα αυτά, με τον Τσόσιτς, να μην έχει αντεπεξέλθει στην προσδοκίες, παρά το καλό του ξεκίνημα, την περσινή σεζόν, θα ήταν ο δεύτερος, που θα άφηνα να φύγει, οπότε θα μέναμε με 3.
Για μένα, το ιδανικότερο σενάριο, θα ήταν να έχουμε μία πεντάδα. Οπότε, με τους Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου και Σβάρνα, θα πήγαινα για 2 προσθήκες. Η μία, θα ήταν η επιστροφή του Βράνιες. Θα ήθελα έναν δυνατό και γρήγορο σέντερ μπακ, όπου λείπει από την ομάδα. Είναι καλός και στην διεκδίκηση, στον αέρα, αλλά και γνωστός, σε εμάς και εμείς, σ'αυτόν, οπότε θα είχε εύκολη αναπροσαρμογή.
Προφανώς, θα τον προόριζα, ως βασικό με εναλλαγές, μεταξύ των Οικονόμου και Τσιγκρίνσκι. Με το προφανές, πρόβλημα τραυματισμών, του Τσιγκρίνσκι, θα διάλεγα 8/10 φορές, τον Οικονόμου για παρτενέρ του Βράνιες και σε ποιο κρίσιμα ματς, τον Τσιγκρίνσκι και λόγο της μεγάλης εμπειρίας του.
Από εκεί και πέρα, θα ζήταγα 1 ακόμη στόπερ, που θα θεωρούταν 3ο-4ος. Θα ήταν ουσιαστικά 3ος, αφού θα πήγαινε εναλλάξ η παρουσία του Τσιγκρίνσκι με του Οικονόμου, οπότε αυτός που θα αγόραζα θα έμπαινα σαν η επιλογή πίσω απ'αυτούς.
Αυτός, θα ήταν ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, του Αστέρα Τρίπολης. Μπαίνει στα 23 και είναι ένας ελπιδοφόρος Έλληνας σέντερ μπακ, με αρκετά καλά χαρακτηριστικά. Θα τον έπαιρνα, με την προϋπόθεση, ότι θα τον χρησιμοποιούσα, ανεξάρτητα αν θα ήταν πίσω από Βράνιες και Οικονόμου/Τσιγκρίν
ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΠΑΚ:
Εδώ, έχουμε τους Λόπες, Χουλτ και Γιαννούτσο. Η μόνη θέση, που χρειαζόμαστε 0 προσθήκες. Θα έστελνα, τον Γιαννούτσο δανεικό, ώστε να δω αν θα μπορεί σε ενδεχόμενη πώληση στο μέλλον, είτε του Λόπες, είτε του Χουλτ, να σταθεί ακόμη και σαν αναπληρωματικός.
ΔΕΞΙΑ ΜΠΑΚ:
Εδώ, έχουμε τους Μπακάκη και Γκάλο. Αναμένεται, επίσης, ενδεχόμενη επιστροφή και του Βασιλαντωνόπουλου. Ο Γκάλο, γνωρίζουμε ότι μας χαιρετάει (ήδη έχει δηλαδή). Προσωπικά, δεν θεωρώ, τον Βασιλαντωνόπουλο, ως λύση που να μπορεί να σταθεί, αφού έχει φτάσει πλέον τα 27 και δεν έχει μείνει, έστω και 1 χρονιά στην ομάδα, αλλά όλο δίνετε δανεικός.
Οπότε, θα ζήταγα την προσθήκη ενός ακόμη δεξιού μπακ. Θα έθετα 2 περιπτώσεις και θα ήμουν ικανοποιημένος, με όποια και αν πραγματοποιούταν τελικά. Η πρώτη θα ήταν του Ροντρίγκο από την Αβές (ο οποίος ακούστηκε πρόσφατα) και η άλλη του Κυριάκου Κιβρακίδη από τον Ατρόμητο.
ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ:
Εδώ, έχουμε 2 μέχρι στιγμής, τους Σιμόες και Άλεφ. Περιμένουμε 3 πίσω, τους Μοράν (εφόσον δεν ανέβει η Μάλαγα, ώστε να γίνει χρήση της οψιόν), Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς και Κωνσταντίνος Μαλάι. Ο Σιμόες, είναι σίγουρο πως θα έμενε, παρά την κακή του φετινή σεζόν.
Από εκεί και πέρα, θα ζητούσα παραμονή του Άλεφ, διαφορετικά απόκτηση ενός αμυντικού χαφ, δίνοντας προβάδισμα στον Ντιένγκ. Πιστεύω, πώς ο Άλεφ, μπορεί να δουλευτεί σαν κανονικό 6άρι, όπου θα είναι καθαρός κόφτης και με την πάσα, το έχει γενικά οπότε θα μπορούσε, να μοιράζει σωστά την μπάλα. Από την άλλη βάζω, τον Ντιένγκ, σαν δεύτερη προτεραιότητα, διότι δεν τον γνωρίζω όπως και το στυλ του στο γήπεδο (σε αντίθεση με τον Άλεφ, που τον έχουμε δει και μία χρονιά).
Τον Μοράν, ακόμη και αν γύριζε θα ζητούσα αποχώρηση του. Τον Σαμπανάτζοβιτς, θα τον κράταγα, προσπαθώντας να του δώσω όσα περισσότερα λεπτά συμμετοχής μπορώ, κυρίως στο κύπελλο, αφού τον Άλεφ, θα τον χρησιμοποιούσα πιο συχνά σε ροτέισον και δίνοντας ανάσες, σε βασικούς. Τώρα, για τον Μαλάι (πάω στοίχημα, πώς το 90% δεν θυμάται ότι υπάρχει σε εμάς χαχα), θα τον έστελνα και πάλι δανεικό για μία τελευταία φορά και αν επέστρεφε καλύτερος (στο τέλος της σεζόν φυσικά), θα τον κράταγα, διαφορετικά όχι.
ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΧΑΦ:
Εδώ, έχουμε Γαλανόπουλο και Κρίστιτσιτς. Αναμένουμε, επιστροφές του Τσέλιου και του Μπάμπη. Προσωπικά, θεωρώ τον Γαλανόπουλο, κεντρικό χαφ (8άρι) και όχι αμυντικό χαφ (6άρι). Οπότε, θα πήγαινα με Γαλανόπουλο και Κρίστιτσιτς, ζητώντας μία μεταγραφή ενός πιο επιθετικού παίχτη.
Ο παίχτης, που θα ζήταγα θα ήταν ο Μάτο Γιάγιαλο. Λήγει το συμβόλαιο του, σε 1 μήνα και η ομάδα του θα αγωνίζεται, στην Serie C, οπότε θα ήταν μία καλή προσθήκη, ενός έμπειρου χαφ, ο οποίος θα βοηθούσε στην ανάπτυξη από το κέντρο, στην επίθεση.
Όσο, για τους Τσέλιο και Μπάμπη, θα τους έστελνα και πάλι δανεικούς. Τον Τσέλιο, όμως, θα τον έστελνα στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στο Βέλγιο ή στην Ολλανδία και αναλόγως τα αποτελέσματα, το επόμενο καλοκαίρι, θα τον κράταγα ή θα τον έδιωχνα.
ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ;
Εδώ, έχουμε τους Μάνταλο, Μπακασέτα, Λιβάγια, Κλωναρίδη και Μπότο. Αναμένουμε και επιστροφή του Βλαχομήτρου. Θα κράταγα, τους Μπακασέτα και Λιβάγια, με τον Κροάτη βασικό και μπακ απ του, τον Μπακασέτα. Θα πούλαγα, τον Μάνταλο, αφού πιστεύω θα μπορούσε να φέρει στα ταμεία 4 - 5.000.000€.
Θα πούλαγα και τον Κλωναρίδη, μιας και δεν θεωρώ, πώς κάνει για την ΑΕΚ. Θα έστελνα τον Μπότο δανεικό, αλλά όχι στην Β Εθνική, αλλά σε ποιο δυνατό πρωτάθλημα του Βελγίου ή της Ολλανδίας. Για τον Βλαχομήτρο, θα τον κοίταζα στην προετοιμασία και θα έπραττα αναλόγως.
ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΞΤΡΕΜ:
Αυτήν την στιγμή, έχουμε τους Μπογέ και Αλμπάνη. Με τον Μπογέ, να μην είναι εξτρέμ κατ'εμέ, αλλά μεσοεπιθετικός, ορθώς δεν θα ανανέωνα την οψιόν του. Οπότε, ουσιαστικά η λύση μου, για τα αριστερά θα ήταν ο Αλμπάνης.
Θα ζητούσα, την αγορά ενός παίχτη. Προτεραιότητα μου, θα ήταν ο Πέτερσον και εναλλακτική του, ο Ματσίς (διότι δεν πιστεύω, πώς θα μπορούσαμε και τους 2). Θα έκλεινα, έτσι την αριστερή μεριά με δίδυμο Πέτερσον και Αλμπάνη.
ΔΕΞΙΑ ΕΞΤΡΕΜ:
Αυτήν την στιγμή, έχουμε τον Γιαννιώτα και τον Γιούση. Ενδέχεται επιστροφή και του Χρήστου Αντωνίου, ενώ αναμένουμε και άφιξη του Ντέλετιτς. Οπότε, θα ζητούσα ακόμη μία προσθήκη. Ποιο συγκεκριμένα, θα ζήταγα τον Λάζαρ Μάρκοβιτς, ο οποίος μένει ελεύθερος σε 1 μήνα.
Αναπληρωματικούς του Μάρκοβιτς, θα ήταν ο Ντέλετιτ και σαν 3η λύση, ο Γιούσης, προσπαθώντας να του δώσω αρκετά λεπτά συμμετοχής (κυρίως στο κύπελλο). Θα πουλούσα, τους Γιαννιώτα και Αντωνίου.
ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ:
Αυτήν την στιγμή, υπάρχει μόνο ο Πόνσε, ο οποίος και απ'όσο φαίνεται αποχωρεί. Αναμένεται και επιστροφή του Γιακουμάκη. Οπότε, ήμαστε ουσιαστικά με 1 σέντερ φορ. Εδώ λοιπόν, θα ζήταγα 2 σέντερ φορ και θα πούλαγα, τον Γιακουμάκη, ο οποίος πιστεύω πως δεν μπορεί να προσφέρει κάτι.
Έτσι, θα έδινα μία λίστα με 3 ονόματα, για τον βασικό μου σέντερ φορ. Τα 2, θα ήταν οι Σάντρο Ραμίρεζ και Μπόρχα Μαγιοράλ. Θα ζήταγα, από την ομάδα να φέρει έναν εκ των 2 (αρκετά γνωστών, στο Ευρωπαϊκό κοινό), δανεικό με οψιόν αγοράς (λογική, ώστε αν χρειαστεί να ενεργοποιηθεί, να υπάρχει ελπίδα), από την στιγμή που Αραούχο και Πόνσε, δύσκολα να βρίσκονται στην ομάδα και για να μην ξενερώσει ο κόσμος, θα ζήταγα αυτούς διότι έχουν και κάποιο όνομα.
Διαφορετικά, η λύση μου θα ήταν ο Μίρκο Μάριτς, από την Όσιγιεκ. Όσο, για τον αναπληρωματικό θα δεχόμουν και τον Μαρκ Γκουάλ, που ακούστηκε χθες, διαφορετικά κάποιον ο οποίος, να δέχεται να θεωρείται 2η λύση, αλλά να είναι αξιόπιστη.
αν και εγώ θα ήθελα περισσότερες προσθαφαίρεσεις , ας πούμε ότι συμφωνούμε σε αυτό το πλάνο .
Ποιος θα κάνει όλα αυτά ??? Ο Τεχνικός μας Διευθυντής ???
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...ΠΑΣΑΛΙΔΗ ΒΡΑΝΙΕΣ ΝΤΙΕΝΓΚ ΠΕΤΕΡΣΟΝ ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Κ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΙΤΣΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΙΚΑ ΠΟΝΣΕ Κ ΑΡΑΟΥΧΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ Κ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ!!
@barlos21
Να σαι καλά, φίλε. Πάντως θα ήθελα 2 εξτρέμ, όχι μόνο Πέτερσον, ενώ έχω κάποια μικρή ένσταση για Κουλιμπαλί.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Υγ. Σε ευχαριστώ, για την απάντηση. Καλή σου μέρα.
Συμφωνώ σε ένα 80% με όσα γράφεις παραπάνω. Διαφωνώ στο θέμα Πασαλίδη-Τριανταφυλλόπουλου. Ο Τσιγρινσκιι έχει επιβεβαιώσει το ότι δεν μπορούμε να στηριχτούμε πάνω του λόγω των ασταμάτητων τραυματισμών του. Αποτέλεσμα αυτού και δεδομένου του ότι ο Βράνιες θα γέμιζε κάρτες λόγω VAR, το αμυντικό δίδυμο σε αρκέτες περιπτώσεις θα απαρτίζεται από Οικονομου + μεταγραφή. Θα ήθελα η μεταγραφή αυτή να είναι ένας παίκτης τύπου Σανκαρε, Μπανανά, Μολέντο. Φτάνει με τα σοφτ μπακ που... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μας παιρνουν ολες τις κεφαλιες ολοι οι επιθετικοι ανω του 1,80..
Τον Κλωναρίδη θα τον δοκίμαζα σε ρόλο δεξιού μπακ πριν τον διώξω ενώ για αλλαγή ίσως κρατούσα τον Βασιλαντωνόπουλο. Θα εδινα μεγαλο κομματι του μπατζετ σε αυτη τη θεση καθως ειναι κομβικη στο 3-5-2 του Μανολο.. Θα κοιταζα για εναν νεαροτερο Γκαλο, μια ευκαιρια τυπου Μαζουακου..
Τελος, για την επίθεση παικτες τυπου Μαγιοραλ στην Ελλαδα δεν ερχονται. Ειναι μεγαλο προτζεκτ της Ρεαλ και προσεχει σε μεγαλο βαθμο το που δανειζει τους παικτες της. Θα ηθελα η ομαδα να κινηθει για ενα μεγαλο κορμι μπροστα ο οποιος να μπορει επιτελους να τα βαλει με τις αντιπαλες αμυνες στα ισα.. Παικτης σαν τον Λυμπεροπουλο που τους ενοιωθε η αντιπαλη αμυνα για 90 λεπτα και δεν περιμενε απλα την μια στιγμη αδρανειας για να την εκμεταλευτει. Ισως πρεπει να κοιταξουμε την πιθανοτητα του Ζινιακ που ψαχνεται να γυρισει Ευρωπη ή του Ρεμί που είναι φευγατος απ τη Λιλ με ενα ποσο γυρω στα 2 εκατομυρια..
Το να εχουμε φτασει στο 2019 και η πιο ακριβη μεταγραφη στην ιστορια μας να εχει πραγματοποιηθει το 2008 για 3,6 εκατομυρια, εκφραζει το ποσο πισω ειναι η ομαδα μας σε σχεση με τους αντιπαλους μας αλλα και το ποιο ειναι το ταβανι των προσδοκιων μας..
To 2009 o παο έδωσε 8 (τα υπερδιπλασια) εκατομυρια για τον Σισε
To 1999 o οσφμ 13.5 για τον Ζαχοβιτς
Δεν φερνουν τα λεφτα τις επιτυχιες αλλα...
@SuperMajor21
, αλλά Τριαντάφυλλο που είναι το μικρό του Πασαλίδη. Πάντως, πιστεύω με Βράνιες και Πασαλίδη, θα ήμαστε καλυμμένοι, διότι Οικονόμου και Τσιγκρίνσκι δεν μπορούν να βρίσκονται στην ίδια ενδεκάδα, αλλά... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Βράνιες με έναν εκ των δύο και σε κάποια ματς πρωταθλήματος, με μικρομεσαίες θα μπορούσε να παίζει ο Πασαλίδης, με οποιονδήποτε παρτενέρ.
Καλησπέρα, φίλε μου. Καταρχάς, μάλλον μπερδεύτηκες, διότι δεν είπα για Τριαννταφυλλόπουλο
Δεν ξέρω, αν θα πιάσει ο Κλωναρίδης. Γενικά, δεν μου αρέσει διότι πέρα από ταχύτητα, δεν έχει τίποτα άλλο. Ειδικά σουτ και σέντρα, δεν έχει καν. Πώς θα παίζει μπακ, χωρίς να μπορεί να βγάλει σέντρα;
Όσο, για σέντερ φορ οι επιλογές που έγραψα πέρα, από Μαγιοράλ, ήταν οι Σάντρο (που έπαιζε Μπαρτσελόνα και πλέον Έβερτον, η οποία τον στέλνει δανεικό) και Μίρκο Μάσιτς, ο οποίος παίζει στην Όσιγιεκ (ομάδα Α Εθνικής στην Κροατία). Θα θελα, κάποιον νέο, εξελίξιμο, ο οποίος θα μπορούσε να φέρει και λεφτά στο κλαμπ, σε μελλοντική του πώληση. Προφανώς και με Ζινιάκ και Ρεμί, δεν γίνετε αυτό.
Με κάποιους, από τους παίχτες που αναφέρω, μπορεί να περάσουμε και αυτό το 3.600.000. Θα δούμε, βέβαια.
Υγ. Σε ευχαριστώ, για την απάντηση φίλε μου. Καλή σου μέρα.
Φίλε αρχικά μπράβο για το πληρέστατο σχόλιό σου, αλλά προσωπικά δεν συμφωνώ σε όλα. Αρχικά ο Άλεφ δεν αξίζει να μείνει και ειδικά σαν 6αρι, καθώς υστερεί σε ταχύτητα, μαχητικότητα και τοποθετήσεις, θα προτιμούσα τον άγνωστο προς εμάς Αλιού Ντιένγκ, ο οποίος δείχνει ξεκάθαρα να διαθέτει καλύτερα στοιχεία για το ψηλό και δυναμικό 6αρι που χρειαζόμαστε. Δεύτερον ο Μάρκοβιτς αγωνίζεται κυρίως στα αριστερά, όπως και οι Πέτερσον και Ματσίς, ζητώντας παράλληλα αρκετά τσουχτερό συμβόλαιο για... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τα δεδομένα μας. Θα μπορούσαμε να στραφούμε στη λύση του καθαρόαιμου δεξιού εξτρέμ της Ντεν Χααγκ, Σεράλδο Μπέκερ, που κάνει εκπληκτική χρονιά στην Ολλανδία όπως και ο Πέτερσον, λήγει το συμβόλαιο του το καλοκαίρι και γενικά είναι πολύ πιο εφικτή περίπτωση οικονομικά. Τρίτον δε με χαλάει η περίπτωση του Πασαλίδη, αλλά θα προτιμούσα να κοιτάξουμε για κάποιο "λαβράκι" από Γαλλία σε καλή ηλικία και με μεγάλα περιθώρια εξέλιξης, καθώς δεν είμαστε σε καμία περίπτωση σίγουροι για την κατάσταση του Τσιγκρίνσκι. Τέλος για τη θέση του 10αριού, ενώ αρχικά επιθυμούσα την πώληση Μάνταλου, πλέον προτιμώ την πώληση Λιβάγια με ένα καλό αντίτιμο, εξαιτίας της φετινής απογοητευτικής εικόνας του Κροάτη, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά, παραμένοντας έτσι με Μάνταλο και Μπακασέτα σε αυτή τη θέση.
@Hammers_9_11
Καλησπέρα, φίλε μου. Για τον Ντιένγκ, το έγραψα σε περίπτωση που δεν μείνει ο Άλεφ, που τον θεωρώ προτεραιότητα διότι έχει και 1 χρόνο στην ομάδα και δεν θα θέλει προσαρμογή. Παρόλα αυτά, είμαι χαρούμενος με οποιονδήποτε από τους 2.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Όσο, για το εξτρέμ τον Μπέκερ, που λες συμφωνώ 100%. Δεν ξέρω, πώς μου διέφυγε (ξεχάστηκα), διότι τον αναφέρω εδώ και 1 μήνα συνεχόμενα. Στα στόπερ, ο Πασαλίδης για 3η-4η λύση είναι καλός. Δεν θα με χάλαγε και ένα λαβράκι, όπως λες αφού μπαίνουμε και στο τελευταίο έτος, του συμβολαίου του Τσιγκρίνσκι.
Μόνο, εδώ θα διαφωνήσω. Πιστεύω, πώς θα ήμαστε πιο κερδισμένοι αν δώσουμε τώρα τον Μάνταλο, ο οποίος δεν βλέπω να φεύγει και για τα πολλά λεφτά ποτέ και τον Λιβάγια, να τον κρατήσουμε και να περιμένουμε, μία καλύτερη σεζόν, ώστε να φύγει με καλύτερα λεφτά. Είμαι της λογικής, ότι τους παίχτες πρέπει να τους πουλάς, μετά από μία καλή σεζόν και όχι κακή, για να ανεβαίνει η τιμή τους.
Υγ. Σε ευχαριστώ, για τα καλά σου λόγια. Δεν γίνετε, να συμφωνούμε σε όλα, ο ένας με τον άλλον, αλλά δημοκρατία έχουμε. Όταν μπορεί να υπάρχει λόγος και επιχειρήματα σε κόσμια πλαίσια, δεν έχει σημασία αν υπάρχει κοινή γνώμη και από τους 2. Δέχομαι και τα dislikes και τις απαντήσεις, που δεν συμφωνούν με εμένα, διότι είναι λογικό ο καθένας, να μην συμφωνεί απαραίτητα με την δική μου άποψη. Να σαι καλά, για την απάντηση σε ευχαριστώ και καλή σου μέρα.
Μολις ειπες Σιμοες ξενερωσα....παιχτακι που την μπαλα την δινει παράλληλα η πισω στον κιπερ!Δεν μπα να χανει η ομαδα και να βιαζομαστε...... για κοφτης παλι τι να πω, δωσε του ολους τους βαλεδες απο την τραπουλα και παλι δεν μπορει να κοψει την ρημαδα την μπαλα και γραψτε οτι θέλετε ο Μανολο τον προοριζει για βασικο και τα ματακια μας στον Οφθαλμιατρο.
@Dintsikos1973
Φίλε μου, δεν έχεις απόλυτο άδικο. Όντως, δεν δίνει καλές πάσες, επίσης, δεν έχει και καλό σουτ. Έχει δυνατά πνευμόνια, μπορώντας να τρέξει για 90 λεπτά και το ότι, δεν κόβει δεν ισχύει κατ'εμέ. Όντως, έχει κάνει κακή χρονιά, όπως και όλη η ομάδα. Γι αυτό, παίρνει και πολλούς η μπάρα, με τις κάκιστες... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αποδόσεις, αφού το σύνολο της ομάδας, είχε κακή απόδοση (με εξαίρεση τον Πόνσε).
Υγ. Ελπίζω, από την ξενέρα, να μην σταματήσες το διάβασμα. Πάντως, εκτιμώ την απάντηση σου, διότι το σχόλιο έγινε βλέποντας τα πράγματα, από την δική μου πλευρά, καταθέτοντας την δική μου άποψη. Το ότι έχεις διαφορετική, δεν είναι κακό. Διάλογος, μπορεί να γίνει και έτσι, κόσμια και με σεβασμό παρά την διαφορετική άποψη. Να σαι καλά και καλή σου μέρα.
Συμφωνω Κωνσταντινε πανω απ ολα είμαστε ΑΕΚ.! !! Αυτο δεν αλλάζει και σίγουρα εχουμε πολλοι εδω μεσα διαφορετικές απόψεις και πρεπει ολοι να ξερουμε οπως και εγω οτι απέναντι μας ειναι Αεκτζηδες και πρεπει να υπαρχει σεβασμος! Ισως και με μερικους να εχουμε παει και εκδρομες και να εχουμε κατσει διπλα - διπλα σε αγωνες της αγαπημενης μας ΑΕΚ!Νομιζω εκανες πολυ καλη ανάλυση ποδοσφαιρικη και μπραβο σου!
Συμφωνώ μαζί σου σχεδόν σε όλα... Απλά για κάποιο λόγο μου έχει κολλήσει κάτι στο μυαλό... νομίζω πως στην προετοιμασία ο Μανόλο θα δουλέψει τον λιβαγια σαν καθαρό σέντερ φορ περιοχής,και αυτός είναι ο λόγος που ζητάει δύο εξτρέμ...η μετακίνηση Μάνταλου δηλαδή στην φυσική του θέση.... οπότε πιστεύω πως πάμε για λιβαγια βασικό και οποιοδήποτε φορ έρθει,θα είναι δεύτερη επιλογή
@lymbe21_19
Πάντως, είναι μία ωραία σκέψη αυτή, η οποία δεν μου είχε περάσει από το μυαλό. Διότι, βλέπω γενικά τον Λιβάγια, σαν δεύτερο επιθετικό. Παρόλα αυτά, ο Μανόλο, μας συνηθίζει σε διάφορες τέτοιες αλλαγές (που πάει να το κάνει και με τον Κλωναρίδη), οπότε έχει κάποια λογική η σκέψη σου.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Υγ. Σε ευχαριστώ, για την απάντηση φίλε μου.
αν δουλεψει τον Λιβαγια βασικο σεντερ φορ και τον Κλωναριδη δεξι μπακ του χρονου μας βλεπω να παιζουμε ντερμπυ μεχρι την 30η αγωνιστικη
Εμένα πάντως για κάποιο λόγο μου αρέσει σαν ιδέα... πάντα με δεδομένο ότι θα έρθουν 2 ταχύτατα εξτρέμ... σκέψου δηλαδή μία τριάδα μπροστά λιβάγια,ματσις,Πέτερσον με δεκαρι τον Μάνταλο και αναπληρωματικούς την μεταγραφή,ντελετιτς, Αλμπάνη με δεκαρι-2ο φορ τον μπακασετα...δεν ξέρω,μου αρέσει
Για να δημιουργήσεις μια ομάδα πρωταθλητισμού πρέπει το βασικό κριτήριο να είναι , τί μπορεί να δώσει στην ομάδα ο συγκεκριμένος παίκτης και τα περιθώρια εξέλιξης που μπορεί να έχει .
Χωρίς κανένα άλλο συναίσθημα , ψυχρά επαγκελματικά .
ΚΑΝΈΝΑ συναίσθημα δεν χωράει σε μια ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμο ..
Ούτε ότι είναι καλό παιδί και δεν δημιουργεί προβλήματα , ούτε τη έχει προσφέρει μέχρι τώρα στην... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ομάδα μας , ούτε ότι έχει οικογένεια με 5 παιδιά και 1 πεθερά ..
Το μόνο Κριτήριο είναι ένα , μπορεί να δώσει πολλά περισσότερα από αυτον που έχουμε ...???
Μπορεί να ανεβάσει την ομάδα ένα επίπεδο παράπάνω ...???
Με δύο λογια η ομάδα χρειάζεται παίκτες με ΠΡΟΣΩΠΙΚΌΤΗΤΑ και ΠΟΙΟΤΗΤΑ . Παίκτες φιλόδοξους πολύ ικανούς και Νικητές που να σιχαίνοντε την ΗΤΤΑ ...
Ηδικα στην θέση των ΧΑΦ που είναι και η πιο απαιτητική (ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΑ ΧΑΦ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ) . Εγώ θα πρόσθετα των Σέντερ Μπακ και ..
Στο σύγχρονο Ποδόσφαιρο το παιχνίδι παίζεται κυρίως από τα άκρα αν δεν έχεις καλα ακραία φουλ μπακ και ακραίους που να πατάνε περιοχή και να εχουν το γκολ δεν πας πουθενά
Σκέψου αδερφέ να είχαμε και κανονική ομάδα με κανονικούς και καλούς εξτρέμ , με κανονικό 10άρη που να έχει κάθετη - σέντρα - καλά κτυπήματα φάουλ και κόρνερ και να παστηλώνει όταν σουτάρει η πλασάρει ...
να είχαμε δεξί μπακ σαν τον Λόπεζ που να μπορεί να τριπλάρει και να μπουκάρει , όχι μόνο να τρέχει ...
και ένα χαφάρο για 8άρη που να κόβει και να ράβει ...
Η ΑΕΚάρα Μας χρειάζεται έμπνευση, φαντασία, κάτι διαφορετικό από το να σαρώνουμε τους ελεύθερους των μικρομεσαίων ομάδων. Ένα πλάνο που θα ξεκινάει από μια πρωταθληματική ομάδα που θα χτιστεί αυτό τον Ιούνιο και Ιούλιο, χωρίς καθυστερήσεις και αμφιταλαντεύσεις, για να είναι αυτή που θα φέρει τους τίτλους στο νέο μας γήπεδο. Αν αυτό το καλοκαίρι δεν γίνουν γρήγορες, σωστές και αποφασιστικές κινήσεις και αρχίσει πάλι η κωλυσιεργία και τα "θα δούμε" και οι άπειρες επιλογές και τα ονόματα και τα βιντεάκια και οι δανεικοί για να βγει η χρονιά κτλ., τότε όλη η στεναχώρια που βιώσαμε φέτος θα είναι πολύ χειρότερη και επώδυνη του χρόνου , επειδη θα σπρώξει τον κόσμο στην αδιαφορία προς την αγαπημένη του ομάδα ...
η ομαδα θα εχει συρρικνωθει και αλλο, και ο ναος θα φανταζει μεγαλος...
Οφείλω να επαινέσω για την πληρότητα της άποψης του τον φίλο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 21 .Συμφωνώ μαζί του στα περισσότερα αλλά με χαροποιεί ιδιαίτερα που και άλλοι φίλοι αντιλαμβάνονται την αναγκαιότητα του "ξεσκαρταρίσματος" της ομάδας μας .Γεμίσαμε γατάκια.Θυμίζω πρόσφατα λόγια του κ.Μελισσανίδη "Δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση πως δεν προσπαθήσατε στον τελικό. Δεν πιστεύω κάτι τέτοιο. Ίσως όμως να μην μπορούσατε παραπάνω!"
Ρε παιδιά ,μα γιατί ενας 25 χρόνος τερματοφύλακας που προοπτική έχει να εξελιχθεί σε νέο Σεπ Μάγιερ της Μπάγιερν ,φαγωθήκατε να τον πουλήσουμε;
Αν έρθει μια καλή πρόταση ο Μπάρκας θα είναι ο πρώτος που θα φύγει. Και καλά θα κάνουν τα λεφτά πρέπει να πέσουν σε θέσεις κλειδιά.
Εχει περασει μια εβδομαδα και εχουμε ηδη ακουσει ενα καρο παικτες σε καθε θεση που χρειαζομαστε..
Ηλπιζα οτι θαμασαν πιο οργανωμενοι και πιο ετοιμοι.
Βεβαια, επουδενι δεν πρεπει να απαξιωνουμε το υπαρχον υλικο, αλλα οι κινησεις μας ειναι χαρακτηριστικα αργες.
Ας ελπισουμε οτι το καλο πραγμα αργει να γινει..
Να μπω και εγω στο τριπακι και να παρω μερος στο αγαπημενο μας σπορ αυτης της περιοδου και να προσπαθησω να χτισω την πρωταθληματικη ΑΕΚ της περιοδου 2019-2020.
fermarkt.co.uk/fran-tudor/profil/spieler/343158
νοπουλος πωληση.ΚΡΙΣΤΙΣΙΤΣ που πιστευω οτι με προετοιμασια με Μανολο θα ειναι πολυ καλος φετος και για δευτερο οχταρι προτεινω τον διεθνη με τις μικρες ομαδες της ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ MORTEN THORSBY που μενει ελευθερος απο την ΧΕΡΕΝΦΕΕΝ.ψηλος 1,89 που ξερει μπαλα παταει περιοχη και σκοραρει και σε εξελιξιμη ηλικια.https://www.transfermarkt.co.uk/morten-thorsby/profil/spieler/226524
ampong που μενει ελευθερος απο την ANTWERP ΨΗΛΟΣ και γρηγορος επιθερικος που εχει το γκολ και αγορα του mirko maric απο την οπως προτεινε ενας φιλος εδω μεσα.ψηλος γρηγορος και γκολτζης και με μεταπωλητικη αξια και πωληση του λιβαγια.
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Μπαρκας ακλονητος για να ανεβασει τις μετοχες του πριν πωληθει γιατι και γιαυτον η χρονια φετος χαρακτηριζοτανε απο στασιμοτητα.για δευτερο ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ και για τριτο εναν απο τους δυο μικρους.ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ δανεικος για να παρει χρονο συμμετοχης για να ειναι ετοιμος για πρωτος του... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χρονου σε περιπτωση που πωληθει ο ΜΠΑΡΚΑ
ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ:ΜΠΑΚΑΚΗΣ και μεταγραφη ενος πιο επιθετικογενη μπακ.προτεινω τον διεθνη Κροατη που παιζει στην ΧΑΙΝΤΟΥΚ και μενει ελευθερος FRAN TUDOR .https://www.trans
αριστερο μπακ: η μοναδικη θεση που ειμαστε κομπλε.θα εδινα δανεικο τον ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟ
ΣΤΟΠΕΡ:ΤΣΙΓΚΡΙΝΣΚΙ με back up του τον ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ να μοιραζονται τα παιχνιδια και μετα ως παρτενερ τους τον ΒΡΑΝΙΕΣ και μια ακομη μεταγραφη με παρομοια χαρακτηριστικα με του ΒΡΑΝΙΕΣ δηλαδη δυνατου και γρηγορου στοπερ που βγαινει πρωτος στην μπαλα.Τσοσιτς μεταγραφη η δανεικος και ΣΒΑΡΝΑΣ για πεμπτος
ΑΜΥΝΤΙΚΑ -ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΧΑΦ:ΣΙΜΟΕΣ για αναπληρωματικος σιγουρα εχει προσφερει πολλα και δεν κανει να τον υποβιβαζουμε τοσο αλλα σιγουρα χρειαζομαστε εναν αμυντικο χαφ βραχο που να ξερει και μπαλα.αν αυτος ειναι ο ΝΤΙΕΝΓΚ δεν το ξερω γιατι δεν τον εχω παρακολουθησει αλλα καποιον με αυτα τα χαρακτηριστικα που περιγραφονται οτι εχει ο συγκεκριμενος.Γαλα
ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΞΤΡΕΜ ΑΛΜΠΑΝΗΣ αναπληρωματικος και ο μεγαλος στοχος ΠΕΤΕΡΣΕΝ.ας βαλουμε το χερι στην τσεπη καποια στιγμη και ας αγορασουμε και εναν παικτη,οχι μονο δανεικους και ελευθερους.αφου και εγω κολλησα και οι δυο πρατασεις μου ηταν για ελευθερους παικτες.
ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΞΤΡΕΜ:ΝΤΕΛΕΤΙΤΣ για αναπληρωματικος και αριστερο εξτρεμ επιπεδου ΠΕΤΕΡΣΕΝ.με δυο τετοιου επιπεδου εξτρεμ ανεβαινουμε επιπεδο και βελτιωνεται ολη η ομαδα.
ΔΕΚΑΡΙ: ΜΑΝΤΑΛΟΣ γιατι πιστευω οτι δεν θα μπορεσουμε να τον πουλησουμε ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ανα μποιραζονται την θεση και εναλλακτικη ο ΚΛΩΝΑΡΙΔΗΣ να παιζει πισω απο τον επιθετικο.
ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ:με δεδομενο οτι φευγει ο ΠΟΝΣΕ και οτι ο ΑΡΑΟΥΧΟ δυσκολα θα ερθει προτεινω william-owusu-ache
ευχαριστω καιελπιζω να μην σας κουρασα
Μακαρι να κλείσουμε σύντομα Πέτερσον Ματσις Ντιενγκ, τώρα κάτι παιχτακια που ακούμε άγνωστα ελπίζω να είναι παιχνίδια μανατζαρεων... ο κόσμος διψάει για τίτλους... και για μια ομάδα δυνατή έτοιμη για την Αγία Σοφια!!!!
Πιστεύω πως έχει γίνει μία λάθος αξιολόγηση των δυνατοτήτων κάποιων παικτών που θεωρούνται κομβικοί και σημεία αναφοράς για την ομάδα μας .Οι παίκτες αυτοί έχουν λιγότερες δυνατότητες από αυτές που πιστεύουν οι υπεύθυνοι της ομάδας . Κάπου εκεί γίνεται και μπέρδεμα στις επιλογές θέσεων που έχουμε ανάγκη και στις δυνατότητες των παικτών που επιλέγονται για να έρθουν ...που δεν φτάνει να είναι απλώς καλοί ,αλλά... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ηγέτες και αστέρια ικανά να σηκώσουν στις πλάτες τους την ομάδα ,κάτι που δυστυχώς δεν μπορούν να κάνουν οι παίκτες που ήδη διαθέτουμε .
Έχουμε καταλάβει όλοι πάνω κάτω τι θα γίνει το φετινό καλοκαίρι. Κρίμα.
Θα ηθελα να ρωτησω κατι τον Κετσετζογλου για να μην καταληγω σε αυθαιρετα συμπερασματα. Πιστευεις πως στην εποχη μας που το μοντελο διαχειρισης των καλων ποδοσφαιριστων ειναι μεσω μεγαλων γραφειων μανατζερ, το να παραμενει η διοικηση μας κολλημενη σε πρακτικες προ τριακονταετιας μας παει μπροστα;
@Aekfamily21
Εννοείται, πώς γίνετε και δεν είναι πρακτικές προ τριακονταετίας, αλλά πρακτικές που θέλουν να χρησιμοποιούν αρκετές ομάδες, πλέον. Με το σωστό scouting, μπορεί να πετύχει. Αν δεν πιστεύεις, εμένα τον απλό και αγνό φίλαθλο της ομάδας, γράψε στο Google, Αλεσάντρο Σόλι.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Τον θέλαμε, πέρσι το καλοκαίρι και τελικά, δυστυχώς, δεν προχώρησε το θέμα. Μπες, να δεις έχει κάνει και συνέντευξη σε ελληνική ιστοσελίδα, μιλώντας πάνω στο θέμα. Από εκεί, θα πάρεις την καλύτερη απάντηση. Φιλικά πάντα.
Εδώ κι αρκετές ημέρες, φίλοι μου, έχω το εξής ερώτημα : για ποιους λόγους αμφότερα τα μέρη ( Διοίκηση και Προπονητής ) συνυπέγραψαν να υπάρχει ένα 20ήμερο ουδέτερου χρόνου, κατά το οποίο δύναται όποιος θέλει να καταγγείλει τη συμφωνία και να την ακυρώσει!! Τούτο σε απλή ανάγνωση σημαίνει ότι η συμφωνία έγινε υπό κάποιους όρους. Ποιοι είναι αυτοί ; Στο μεταξύ άκρα σιωπή από τα δύο μέρη αλλά και από τους λαλίστατους δημοσιογράφους . Τι συμβαίνει ; Ευπρόσδεκτη κάθε απάντησή σας . Έρρωσθε.....
αυτα που γραφεις φιλε προφανως τα ακουσες σε καποιο ραδιοφωνο ή τα διαβασες καπου. Δε νομιζω πως ισχυει στην πραξη κατι τετοιο αλλα προφανως καποιος διερευσε μια παραγραφο του συμφωνητικου του Χιμενεθ απο τον Δεκεμβρη για να προκαλεσει ταχαμου ντορο. Οι δυο πλευρες βρισκονται σε διακοπες και θα επιστρεψουν σε 20 ημερες για τις τελικες επιλογες παικτων και την εναρξη προπονησεων
Ήδη οι πρώτες παπαριές έγιναν. Η πρώτη με την αποπομπή του Γκάλο (φαίνεται ότι θα πάμε με α' δεξί μπακ τον Μπακάκη για να βγάζει σέντρες στην... Κηφισίας) και δεύτερη η αποπομπή του Λαμπρόπουλου, που τον χαντάκωσε ο Λύμπε, για να μην εμποδίσει τον δικό του Σβάρνα! Τα παθήματα δεν γίνονται μαθήματα!
Εγκλήματα Κωστή μου ή οχι; Εσείς θα μου πείτε.. Μια ονειρεμένη χρονιά το 2017-18 και μια παντελώς άνοστη το 2018-19.. Υπαιτιοι όλοι μας! Απο την διοίκηση και τους προπονητές μέχρι τους παίκτες και τον κόσμο..
Διοίκηση; Ξηλώσατε την πρωταθλήτρια ομάδα και καταφέρατε να την παρουσιάσετε χειρότερη μέσα σε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ένα καλοκαίρι το οποίο όλοι μας περιμέναμε πως με τις επιτυχίες και τα έσοδα θα απογειωνόμασταν!! Πόσο μάλλον με την είσοδο στους ομίλους.. Διώξατε αγαπημένους της κερκίδας και τους αντικαταστήσατε με παικτάκια λαχεία(;). Αφήσατε την ομάδα έρμαιο στις ορέξεις του Σκουτέρη που άνοιγε παραμονές του ματς την τουμπα για την οποια ειχαν ΗΔΗ τυπωθει απο την προηγουμενη τα εισητηρια και απλως δεν το ανακοινωναν για να μας πιασουν οσο δυνατον πιο απροετοιμαστους γινεται;; Που αλλαζαν διαιτητες για πονοκοιλους εν αγνοια ολων;;
Προπονητής; Μαρίνο πήρες μια ομάδα πρωταθλήτρια που έπαιζε ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού.. Σκληρή άμυνα πίεση στο κέντρο ψηλά και ελευθερία κινήσεων μπροστα! Εσυ αποφάσισες ότι ο προκάτοχος σου είχε άδικο και έπαιξες το μόνο πράγμα που ξέρεις! 4-2-3-1 επίθεση... Με τι υλικό Μαρίνο;; Για ποιο λόγο η διοίκηση επένδυσε σε έναν επιθετικό με φιλοσοφίες επιθετικού ποδοσφαίρου ενώ το υλικό μας ήταν κομμένο και ραμμένο για ταμπούρι και 1 ή 2 – 0;
Παίκτες; Αδιάφοροι; Χορτασμένοι; Ένας Λιβάγια που βαφτίζεται ηγέτης από τον πρόεδρο και κλωτσάει εκτός φάσης παίκτη στο πιο σημαντικό σημείο της πορείας μας στο Champions League; Ένας Μπακάκης που μετά από νίκη με τον Απόλλωνα τα βάζει με τον κόσμο; Ένας Μάνταλος που δεν πανηγυρίζει γκολ επειδή τον αποδοκιμάζουμε; Ήττες εντός έδρας από ΑΕΛ και Ατρόμητο; Ήττα με κατω τα χερια στο κυπελλο;
Κόσμος; ΑΠΩΝ! Η ομάδα ξεκινάει με νίκη εντός με τον ΠΑΣ με το γήπεδο άδειο.. Συνεχίζει με διπλό στην Τρίπολη μετά από χρόνια και ακολουθεί ματς εντός έδρας Σάββατο με τον Πανιώνιο.. Κόσμος;; ΑΠΩΝ!! Σε φάση όπου δεν χωρούν δικαιολογίες καθώς η ομάδα είχε ήδη αποκλείσει Σελτικ, Βίντι, είχε κερδίσει την Γαλατά στο σημαντικό «φιλικό» και είχε μπει ομίλους Ch L… Πρώτο Ευρωπαικό ματς σε ομίλους με αντίπαλο την Μπενφίκα;; Περίμενα ότι θα μπω στο γήπεδο και θα ζήσω στιγμές φιέστας... 40.000 κόσμος με το ζόρι!! Σε περίοδο που η ομάδα δεν είχε ξεκινήσει την κατηφόρα...
Ας κάνουμε ρε ΑΕΚΑΡΑ μου όλοι μαζί κάτι για αυτό του χρόνου... Όλοι φταίμε για το φετινό και θα το φτιάξουμε του χρόνου μαζι
Για τον κοσμο φταιει η Διοίκηση που τον ξενερωσε της 29-30-31 Αυγουστου με έσοδα εξτρα 20. + μυρια και δεν εφερε ούτε εξτρεμ ουτε χαφ και μας ειπε είμαστε πλήρεις ! Να τα λετε ολα παιδια......ο κοσμος φταει οχι ο σωστος τις ομαδας αλλα η θεριακληδες για το -3 και για το οτι κινδυνευσε να αποκλειστεί η Ομαδα μας απο την ευρωπη. Που και εδω παλι η διοικηση φταιει που τους ανεχεται!
Φιλε Διντσικος μην δινεις συγχωροχαρτι στον κοσμο. Με ΠΑΣ Γιαννενα καναμε πρεμιερα ως πρωταθλητες στις 25 Αυγουστου (μερες πριν τις 29-30-31 οπως λες) και ενω ειχαμε ηδη αποκλεισει Σελτικ και ερχομασταν απο διπλο στην Βιντι. Και ημασταν καμια δεκαρια χιλιαδες ολοι κι ολοι. Να αναλαβουμε κι εμεις τις ευθυνες μας λοιπον.
Αν δεν μπορουμε η δεν σκοπευουμε να φερουμε παικτες επιπεδου απο το πανω ραφι, τοτε καλο και φρονιμο θα ηταν να στελεχωθει η ομαδα με παικτες αθλητικους και αγωνιστες.
Να μπορουν να βγαζουν 90λεπτα τρεχοντας δαιμονισμενα και να παλευουν σαν θηρια. Φυσικα να ξερουν και λιγο τοπι.
Βαρυτητα να δοθει στην αμυνα και να γινει μπετον αρμε.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Οπωσδηποτε τρεχαλατζηδες γγια τα ακρα του ασβεστη να μπορουμε να διασπαμε κλειστες και σφιχτες αμυνες.
Τερμα τα λαθη του παρελθοντος
Καιρος ειναι να χτισουμε μια ΟΜΑΔΑ ΓΡΑΝΙΤΕΝΙΑ που θα μπει στο νεο μας γηπεδο.
Τιμη και δοξα στον αειμνηστο Μιχαλη Αρκαδη.
Κάτι μας είπες κ εσύ τώρα......
Ρε φερτε Ιατρουδη απο εργοτεληηηηηη
Ελπιζω φετος να εχει εναλλακτικες αμα στραβωσει κατι σε μια μεταγραφη . Τσοσιτσ,Γιαννιώτας, μοραν που επιστρεφει πρεπει να βρούμε γρηγορα λυσεις να φύγουν να έρθουν μεχρι τέλη Ιουνίου 5 μεταγραφές βασικες για να πανε απο την αρχη Πολωνία και η συμπλήρωματικη να έρθουν και αργότερα δεν μας πειραζει. Εμας μας καινε τα 2 στόπερ , τα 2 εξτρεμ , και ο σέντερ φορ (ο ενας απο τους σέντερ φορ π θα έρθουν ) μετα παει το αμυντικό χαφ και μετα ενδοχμενα δεξι μπακ μαζι με αθανασιαδη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ντελετιτς 9 μαζι με αυτους που θα μείνουν να ειναι μια σκληροτραχηλη ομαδα
Κετσε! Καλημέρα - καλησπέρα.. Συμφωνο απόλυτα μαζί σου.. *Πιστευω ότι ο Μανολο Χιμένεθ θα κάνει της σωστές κινήσεις που πρέπει να γίνουν... ***Μετά από αυτήν την τόσο πολύ χάλια σεζόν για την ομάδα μας που την μεγαλύτερη ευθύνη την είχε ο Ουζουνιδης όπως και ο Πρόεδρος που το παραδέχτηκε η νέα σεζόν που ερχετε θα είναι από την αρχή ο Μανολο Χιμένεθ και έχει να αποδείξει ο Μανολο Χιμένεθ σε διοίκηση Μελισσανιδη και κόσμο και που δεν τον παίρνει για νέα συνεχόμενη αποτυχημένη σεζόν και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ το γνωρίζει πολύ καλά και ο ίδιος.......