0 ΣΧΟΛΙΑ

Ξεμούδιασμα για Παπαχρήστου στον Άγιο Κοσμά


Την ευκαιρία να κάνει μία αγωνιστική προπόνηση είχε η Βούλα Παπαχρήστου, που ήταν ένα από τα πρόσωπα του απογεύματος στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στο διασυλλογικό πρωτάθλημα της Αθήνας.

Η "ασημένια" πρωταθλήτρια Ευρώπης, το χειμώνα στη Γλασκώβη έκανε τρία άλματα στο τριπλούν με το καλύτερο στα 14,20 μ., σε μια προσπάθεια όπου πάτησε αρκετά πίσω από την βαλβίδα. Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι ξεκίνησε τον αγώνα της στα 14,09 μ. συνέχισε στα 14,20 μ. και στο τρίτο άλμα πέτυχε 13,94 μέτρα. Ο πρώτος δυνατός αγώνας της Παπαχρήστου στο τριπλούν, θα γίνει στις 13 Ιουνίου στο Diamond League του Όσλο.

Η Ειρήνη Βασιλείου (Αμεινίας Μεσογείων) λίγο πριν το ντεμπούτο της στα 400 μ. στις 9 Ιουνίου στα "Βενιζέλεια - Χανιά" σημείωσε 23.95 στα 200 μ. και κατέλαβε την πρώτη θέση στο αγώνισμα.
Η Άννα Κιάφα (ΓΣ Κηφισιάς) ήταν νικήτρια στα 400 μ. εμπ. με 60.18, σε μια κούρσα με αρκετά τεχνικά λάθη, ενώ η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου (ΓΣ Κηφισιάς) στα 800 μ. με 2.08.37. Στην ίδια απόσταση συμμετείχε και η Άννα Βασιλείου (Αμεινίας Μεσογείων), που παρά την απειρία της κατάφερε να κάνει καλή κούρσα και να πετύχει 2.10.01.
Ο αθλητής της κατηγορίας Κ18 Σωτήρης Χύτας (Αμεινίας Μεσογείων) επικράτησε στο επί κοντώ με 5,00 μ., επίδοση που αποτελεί ατομικό του ρεκόρ και αφήνει υποσχέσεις για τη συνέχεια.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ