Του Στάθη Διακομόπουλου
Ο Τρέβορ Εμπάκουε μίλησε στο aek365 για την νέα του εμπειρία με την φανέλα της ΑΕΚ τονίζοντας ότι οι συμπάικτες του τον έχουν βοηθήσει πολύ στο να βρει τον ρυθμό του, σχολίασε την κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ λέγοντας ότι είναι τρελό όλο αυτό που γίνεται, ενώ για την νίκη με τον Χολαργό σχολίασε πως η ομάδα πρέπει να πάρει και το δεύτερο παιχνίδι για να είναι στα ημιτελικά. Τέλος δήλωσε ικανοποιημένος με την δουλειά που γίνεται στην ΑΕΚ. Αναλυτικά:
Για την σημερινή νίκη της ΑΕΚ επί του Χολαργού είπε: «Νομίζω ήταν ένα καλό παιχνίδι για μας, ένα καλό παιχνίδι για αρχή. Η ομάδα μας ήταν πιο γρήγορη πιο συγκεντρωμένη από την αρχή σε σχέση με την αντίπαλη ομάδα. Παίξαμε καλό μπάσκετ αν αναλογιστεί κανείς και το διάστημα που δεν είχαμε αγωνιστική δράση, είμαστε μεγάλη ομάδα έπρεπε να ξεκινήσουμε με μια νίκη, το κάναμε και πάμε τώρα να κάνουμε άλλη μια μεγάλη νίκη για να προκριθούμε στα ημιτελικά»
Για την χημεία που μπορεί να έχει αποκτήσει με την ΑΕΚ τον καιρό που βρίσκεται στην χώρα μας: «Οι συμπαίκτες μου με υποδέχτηκαν καλά, είχα την ευκαιρία να τους γνωρίσω καλύτερα αφού είχαμε και αυτό το διάστημα της αποχής. Πιστεύω ότι τα πάω καλά ήρθα εδώ να βοηθήσω την ομάδα που είναι ήδη καλή, να δώσω το κάτι παραπάνω και αυτό θα κάνω»
Για την κατάσταση που βίωσε με τα όσα γίνονται στο ελληνικό μπάσκετ: «Είναι ενδιαφέρον (γέλια). Είναι τρελό, δεν μου έχει συμβεί ξανά κάτι τέτοιο στο παρελθόν, θέλω να πιστεύω πως ήταν μια κακή παρένθεση, ήρθα να παίξω μπάσκετ να βοηθήσω την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει για το πρωτάθλημα, αλλά πραγματικά είναι τρελό αυτό που γίνεται» εκείνη την ώρα περνούσε ο Βασίλης Ξανθόπουλος που του είπε χαμογελώντας «Welcome to Greece Trevor» με τον ίδιο να ανταποδίδει τα γέλια
Για την κατάσταση που βρήκε με τον ερχομό του στην ΑΕΚ: «Γίνεται πολύ καλή δουλειά εδώ, ο κόουτς Μπάνκι είχε την ευκαιρία να δουλέψει μαζί μου να μου πει τα πράγματα που θέλει από μένα, είχαμε καιρό να δουλέψουμε είχαμε και φιλικά παιχνίδια αυτό το διάστημα, είναι πολύ καλά εδώ, μου αρέσει η δουλειά που γίνεται, όμως τώρα ήρθε και η ώρα για επίσημα ματς»
Για το αν έχει δει τους Παναθηναϊκό-Ολυμπιακό σε παιχνίδια τους: «Ναι τους έχω δει να αγωνίζονται στην Euroleague. Και οι φίλαθλοι σε αυτοί την χώρα βοηθούν πολύ την ομάδα τους»
Για τους φίλους της ΑΕΚ είπε: «Έχω ακούσει και δει πολλά για τους οπαδούς μας που είναι φανταστικοί. Σήμερα δεν είχαμε την ευκαιρία να τους δούμε όλους, λόγω της αντίπαλης ομάδας, αλλά φαντάζομαι θα είναι πιο πολλοί στα ημιτελικά»
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Ειναι καλός αμυντικός κ ρημπαουντερ αλλα πάλι κοντός. Δεν ειναι επ ουδενι 207, αλλα 203-204. Τα ειπα όταν τον πήραμε και έφαγα τα dislike του αιώνα.
Επειδή χθες λογο υποχρεώσεων δεν κατάφερα να δω το ματς ούτε από κοντά ουτε από TV τι άποψη έχετε για τον παίχτη ?? Θα βοήθησε Ριμπάουντ και σκοράρισμα η θα μας κάνει πάλι πλάκα ο Παπαγιάννης και ο Θανάσης ??
Θα βοηθήσει κυρίως ριμπάουντ/άμυνα αλλά μην περιμένεις να βγάλει μάτια . Δείχνει μια τίμια προσθήκη.
Απο αυτα που είδα ο Παπαγιάννης θα το παίξει και πάλι Σακίλ Ο Νιλ...
Για το κάτι διαφορετικό που θέλαμε στην θέση 5 δεν το έχει κατ'εμέ. Δηλαδή στο παιχνίδι με πλάτη. Τουλάχιστον δίνει ανάσες στον Βινς που είναι πολύ σημαντικό. Φιλότιμος παίκτης για 10-15 λεπτά θα δίνει πολύτιμη βοήθεια σε ριμπάουντ και άμυνα κυρίως.
Εκτός από μια κινητικότητα λίγα πράγματα
Εδώ με τους ψηλούς του Χολαργού είχε θέμα θα κοντραρει του Παναθηναϊκού
Η ομάδα θέλει σέντερ ψηλό αυτό λέγαμε όλη την χρονιά.Κάτι σαν λύση ανάγκης είναι ο συγκεκριμένος