LALIGA-38η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΛΑΒΕΣ-ΤΖΙΡΟΝΑ: 2-1
Γήπεδο: Μεντιθορόθα
Την ήττα με 2-1 γνώρισε η Τζιρόνα στην έδρα της Αλαβές στο τελευταίο της ματς στη La Liga.
Στο 8ο λεπτό ο Ιραϊθόθ έσωσε εντυπωσιακά μετά από κεφαλιά του Γιόνι και στο 11’ο Μπερνάρντο πρόλαβε σωτήρια τον Καλέρι. Στο 27’ η κεφαλιά του Πόρτου πέρασε μόλις έξω όπως και το σουτ του Σόνι στο 29’ και στο 37’ ο Ιραϊθόθ νίκησε τον Καλέρι σε μοναδικό τετ α τετ. Και στο 39’ ο Γουακασό με όμορφο σουτ έκανε το 1-0 ενώ στο 42’ και πάλι ο Ιραϊθόθ είπε όχι σε σουτ του Γιόνι.
Ο Ιραϊθόθ πραγματοποίησε νέα μεγάλη επέμβαση στο 48’ σε κεφαλιά του Καλέρι, ενώ στο 71’ το σουτ του Μαρίν πέρασε ελάχιστα έξω. Στο 82’ ο Καλέρι διπλασίασε τα γκολ της Αλαβές αλλά στο 86’ ο Πόρτου με ξερό σουτ από δεξιά έκανε το 2-1.
ΑΛΑΒΕΣ: Σιβέρα, Λαγουάρδια, Ναβάρο, Βιγαράι, Μαρίν, Γουακασό, Μανού Γκαρσία, Πίνα, Γιόνι (85’ Άλεξ Μπλάνκο), Ρολάν (72’ Τβουμάσι), Καλέρι (85’ Γκουϊντετί)
ΤΖΙΡΟΝΑ: Ιραϊθόθ, Μπερνάρντο, Αλκαλά, Μουνιέσα, Πλάνας (66’ Αδάι Μπενίτεθ), Γκρανέγ, Πονς, Βαλέρι, Πόρτου, Σόνι (46’ Ρόμπερτς), Λοσάνο (36’ Ντουμπιά)
ΘΕΛΤΑ-ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: 2-2
Γήπεδο: Μπαλαΐδος
Με το κεφάλι ψηλά αποχαιρέτησε η Ράγιο τη LaLigaκαθώς πήρε ισοπαλία 2-2 στην έδρα της Θέλτα και μάλιστα είχε προηγηθεί με 2-0.
Η Θέλτα απείλησε με το Άσπας στο 21ο λεπτό και σο 28’ η Ράγιο κέρδισε πέναλτι και ο Εμπαρμπά έγραψε το 0-1 από την άσπρη βούλα. Στο 36’ ο Λομπότκα έκανε το σουτ από πλάγια θέση και ο Ντιμτριέβκσι του είπε όχι.
Στο 65’ ο κίπερ της Ράγιο έσωσε με τα πόδια την κεφαλιά του Γιοκουσλού και στο 72΄ο Μεδράν με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-2. Στο 77’ η Θέλτα κέρδισε πέναλτι και ο Άσπας μείωσε σε 1-2 από την άσπρη βούλα και στο 90+2’ και πάλι ο Άσπας με κοντινή προβολή έκανε το 2-2.
ΘΕΛΤΑ: Μπλάνκο, Καμπράλ, Αραούχο, Ολάθα, Μάγιο, Γιοκουσλού, Λομπότκα (84’ Σίστο), Μπουντεμπούζ (59’ Μπουφάλ), Μπράις Μέντεθ (74’ Χοθαμπέδ), Μάξι Γκόμες, Άσπας
ΡΑΓΙΟ: Ντιμιτριέβσκι, Βελάθκεθ, Αντβίνκουλα, Πόθο, Κατένα, Ακιέμε, Μεδράν, Άλβαρο Γκαρσία (84’ Μπεμπέ), Εμπαρμπά (89’ Γκέρα), Ντερ Τομάς, Αγκμπό (56’ Μάριο Σουάρεθ)
ΟΥΕΣΚΑ-ΛΕΓΑΝΕΣ: 2-1
Γήπεδο: Αλκοράθ
Ηρωική έξοδος από την Ουέσκα που κέρδισε με 2-1 τη Λεγανές και μάλιστα με ανατροπή.
Στο 11ο λεπτό ο Γιοβάνοβιτς έσωσε μετά από σουτ του Μπραϊθγουάιτ από αριστερά και στο 31’ η Λεγανές προηγήθηκε χάρις σε αυτογκόλ του Μαντοβάνι. Στο 44’ ακυρώθηκε γκολ του Χουάνπι και στο 45+1’ ακυρώθηκε γκολ και του Μπραϊθγουάιτ.
Στο 49’ και στο 50’ τα σουτ των Καρίγιο και Μπραϊθγουάιτ πέρασαν λίγο έξω και στο 55’ ο Μαντοβάνι με κεφαλιά έκανε το 1-1 και εξιλεώθηκε για το αυτογκόλ. Στο 58’ ο Μελέρο έχασε μεγάλη ευκαιρία από κοντά και στο 65’ ο Λούνιν έσωσε μετά από σουτ του Καμάτσο. Και στο 83’ ο Μαντοβάνι ξανά με κεφαλιά έκανε το 2-1 και χάρισε τη νίκη στην Ουέσκα.
ΟΥΕΣΚΑ: Γιοβάνοβιτς, Ετσεΐτα (31’ Μαντοβάνι), Μελέρο (61’ Καμάτσο), Μόι Γκόμεθ, Ντιέγκουεθ, Χουάνπι (71’ Γκαγιάρ), Γκαλάν, Ερέρα, Άβιλα, Ριβέρα, Γκαγιέγκο
ΛΕΓΑΝΕΣ: Λούνιν, Ομερουό (52’ Μουνιόθ), Ρέγιες, Χουαφράν, Ταρίν, Κράβετς (81’ Σζιμανόβσκι), Πέρεθ, Βέσγα, Όσκαρ Ροντρίγκες, Καρίγιο (67’ Εν Νεσίρι), Μπραϊθγουάιτ
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
