Αγωγή θα καταθέσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατά της ΚΑΕ Ολυμπιακός, με αφορμή μήνυμα στο twitter της πειραϊκής ΚΑΕ, μετά την κλήρωση των διαιτητών για τα playoffs της Basket League.
Στο μήνυμα αναφερόταν το εξής: "Χαιρετίζουμε τη μετά από καιρό ορθή λειτουργία της 5μελούς επιτροπής της ΚΕΔ, η οποία σήμερα συνεδρίασε σε πλήρη απαρτία με παρόντες τους κ.κ. Ταβουλαρέα, Κορομηλά, Συμεωνίδη, Μ.Παπαδόπουλο, Δ.Γιαννακόπουλο".
Στον Παναθηναϊκό έχουν αποφασίσει να κινηθούν νομικά τόσο σε ποινικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο αθλητικής δικαιοσύνης, για προσβολή προσωπικότητας και συκοφαντική δυσφήμιση.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
