17 ΣΧΟΛΙΑ

Στο δρόμο του Καλφόγλου ο Περέιρα!

Μετράει μέρες ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής, που αντί να αναβαθμίσει το Ελληνικό Ποδόσφαιρο και τη διαιτησία, πρόσφερε το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έχει υπάρξει σε τελικό Κυπέλλου – Δεν μπορεί να σταθεί με τις αποκαλύψεις της ΑΕΚ, δύσκολη η θέση και του Τριτσώνη


Η αντίστροφη μέτρηση για να πάει σπίτι του ο Μέλο Περέιρα, ο υπεύθυνος της σκοτεινής τριγωνικής αλλαγής των διαιτητών στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος, έχει ξεκινήσει. Για την ακρίβεια, ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής μετρά ημέρες και θεωρείται τελειωμένος, σαν… σύγχρονος Καλφόγλου ο επόπτης από την Θεσπρωτία με το μυθικό γκολ τρία μέτρα οφ-σάιντ που είχε αφήσει στον ΠΑΟΚ να πετύχει για να πάρει το προπέρσινο Κύπελλο. Βέβαια, εδώ, στην περίπτωση του Μέλο Περέιρα, έχουμε να κάνουμε με ακόμα μεγαλύτερο σκάνδαλο, το πιο μεγάλο που έχει υπάρξει σε τελικό Κυπέλλου!

Με τον αρχιδιαιτητή, που ήρθε να αναβαθμίσει το Ελληνικό Ποδόσφαιρο και τη διαιτησία, ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ να προχωρά σε μπαράζ διαιτητικών αλλαγών που ήταν ΜΗ νόμιμες, καταστρατηγώντας ο ίδιος μαζί με τους Γερμανούς ΚΑΠ και κανονισμούς UEFA. Σχηματίζοντας την σύνθεση που ήθελαν εκείνοι για να σφυρίξει τον τελικό. Με τα γνωστά αποτελέσματα.

Φυσικά αυτό το σκάνδαλο δεν μπορούσε να περάσει έτσι, ήδη η ΑΕΚ προχωρά σε καταγγελία κατά του Μέλο Περέιρα και παρ’ ότι ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής πάει σπίτι του, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ θα το πάει μέχρι τέλους. Χωρίς, επαναλαμβάνουμε να υπάρχει πρόθεση ένστασης παρά μόνο να βγει μπροστά η αλήθεια, την οποία ο Περέιρα δεν μπόρεσε να φανερώσει με την ανακοίνωση-απάντηση που έστειλε στην ΑΕΚ, όπου απαντά αόριστα και χωρίς να πατά σε κανονισμούς.

Το παραπάνω σκάνδαλο που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη φέρνει φυσικά τον Περέιρα όχι στην πόρτα της εξόδου αλλά… σπίτι του και ουσιαστικά ο Πορτογάλος μετρά ημέρες! Είναι τελειωμένος και η συνεργασία με την ΚΕΔ δεν θα ανανεωθεί οριστικά και απλά αναμένουμε τις ανακοινώσεις. Παράλληλα σε μεγάλη δυσμένεια βρίσκεται και ο Σταύρος Τριτσώνης, Διευθυντής Ακαδημίας Διαιτησίας. Εξελίξεις απόλυτα λογικές και αναμενόμενες μετά το σκάνδαλο των σκανδάλων που είδαμε να εξελίσσεται στον τελικό Κυπέλλου.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
Fotis_Oik_MONO_AEK - 17/5/2019 10:54

Για μένα πολύς θόρυβος χωρίς κανένα ουσιαστικό αντίκρισμα, γιατί όποιος μου πει ότι θα φύγει ο Περέιρα κ θα επέλθει κάθαρση,τότε μάλλον ζει σε άλλοι κοσμο..Άρα ποιο τι νόημα που σηκώσαμε τόσο ψηλά αυτό το θέμα αφού δεν είμαστε αποφασισμένοι κ σαν παε αλλά κ στον κόσμο να το πάμε μέχρι τέλους κ εάν ο νόμος μας έδινε το δικαίωμα να κάνουμε ένσταση γιατί υπήρξε αλλοίωση του αποτελέσματος από τις αποφάσεις τόσο των διαιτητών όσο κ του βάρ ? Για να φύγει ο Περέιρα ? Και ο... Συνέχεια Καλφογλου έφυγε αλλά το Κυπελουχος 2017 δεν άλλαξε ,ούτε ακυρώθηκε ο τίτλος του γαύρου του βορρά.. Έτσι κ τώρα,αφού σπρωχτος πηγε στον τελικό , σπρωχτος τον πήρε κ αυτόν κ ναι ,καλή η αυτοκριτική αλλά δεν σημαίνει ότι μια ομάδα πρέπει να παίζει καλά για να σφυρίξει ο διαιτητής πέναλντι υπέρ της ,οπότε εάν κάποιος μου πει ότι ούτε η φάση του Λιβάγια,ούτε η φάση του Κανιας δεν ήταν πέναλτι οκ πάω πάσο..Αλλά αν μια από τις δύο φάσεις είναι πέναλτι η και οι δύο ,τότε μιλάμε για αλλοίωση της εικόνας ενός αγώνα που έληξε 1 -0 όχι 3-0 για να μπορεί κανείς να πει ότι ε και να το έβαζες δεν θα άλλαζε κάτι.Εφ όσον λοιπόν έκρινε η παε αλλά κ όλοι μας ότι κάτι μεμπτό υπαρχει στον ορισμό των διαιτητών αυτού του ματς κ εφ όσον οι διαιτητές έπαιξαν ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος τότε το πας μέχρι τέλους κ αυτά περί δεν είμαστε γαύροι τα ακούω βερεσε, πρώτον γιατί κ πέρυσι τα ίδια μας έλεγαν όταν υπερασπίζομαστε το δίκιο μας στα γεγονότα της τούμπας , δηλαδή τι θα έπρεπε,για να μη μας πουν κάτι να μην απαιτεί η ΑΕΚ την εφαρμογή των κανονισμών κ των νόμων ? Κατά δεύτερον είναι άλλο να κάνεις ένσταση για εντελώς τυπικό λόγο ,όπως το ότι ένας παίχτης που δεν έπαιξε κ ρόλο στο ματς που έχασες, εκανε τρεις αντί δύο μεταγραφές κ να παίρνεις το ματς ΧΩΡΊΣ ΠΑΙΧΝΊΔΙ στα χαρτιά κ είναι άλλο αυτό που εγώ κ όσοι είναι υπέρ της ένστασης νομίζω ότι λέμε δηλαδή την επανάληψη του αγώνα χωρίς σκιές στην επιλογή των διαιτητών κ στον ρόλο που καλούνται να παίξουν κ αυτός ο ρόλος είναι μια διατησια 50-50 ,όπως πρέπει να είναι..Για αυτό ξαναλέω ότι εφ όσον η παε δεν το πάει μέχρι τέλους,το ότι θα αλλάξει ο Μανωλιός κ θα βάλει τα ρούχα του αλλιώς θα είναι ο ορισμός του πολύ κακό για το τίποτα..

apaleftos21 - 16/5/2019 23:06

Η ΠΑΕ ΑΕΚ οφείλει να αντιδράσει για να ξεβρωμισει το ελληνικό ποδοσφαιρο. ΌΜΩΣ τί κάνει άραγε η πολιτεία ? Ή δικαιοσύνη ??? ο Γέρος με το Γκανι ΕΙΣΈΒΑΛΕ σε γήπεδο ΑΠΕΙΛΏΝΤΑΣ και ΑΚΌΜΑ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΔΙΚΑΣΤΕΊ !!!το δικαστήριο έχει αναβληθεί 2 φορές !!! Γιατί άραγε ? ο ξυλοδαρμός του Τζηλου εξιχνιάστηκε ? ποιοι ειναι οι ένοχοι? δόθηκαν εντολές ''ανωθεν'' ??? τίποτα δεν λειτουργεί !!! ΤΊΠΟΤΑ

diogeo - 16/5/2019 22:40

Τσουφ..τσουφ...τσουυυυφφφ..!!Αναχώρηση συρμού από Λιανοκλάδι για Πορτογαλία,last passenger Mr Pererira kindly requested to come abroad..τσουφ τσουφ..

petros_kos - 16/5/2019 20:42

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μετά από όλο αυτό δεν κάνουμε ένσταση κατά του αγώνα.

Κέρδισαν πρόπερσι με το πέτσινο γκολ, γιατί οι κλέφτες να κερδίσουν πάλι;

giapantaek - 16/5/2019 21:38

γιατι δεν ειμαστε γαυροι αλλα ΑΕΚ!!

Fotis_Oik_MONO_AEK - 17/5/2019 15:14

Ο γαυρος αδερφέ έκανε ένσταση εντελώς για ΤΥΠΙΚΟΎΣ ΛΌΓΟΥΣ ,για την συμμετοχή ενός παίχτη για κάτι λεπτά του οποίου όμως η συμμετοχή δεν έπαιξε κανένα σημαντικό ρόλο στο ματς ,δεν έβαλε ας πούμε το γκολ που έκρινε το ματς ώστε να υπάρχει η δικαιολογία ότι έβαλε το γκολ ένας παίχτης που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής.Επσιης ο γαυρος ΗΞΕΡΕ πριν το ματς ότι υπάρχει το θέμα με αυτόν τον παίχτη σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που διαβάζαμε τοτε .Επίσης μια άλλη σημαντική διαφορά από ότι έκανε ο... Συνέχεια γαυρος είναι ότι η ΑΕΚ δεν θα ζητούσε να πάρει το ματς στα χαρτιά όπως έκανε αυτός αλλά την επανάληψη του στο γήπεδο κ επί ίσοις όροις κ τους ίσους όρους τους καθορίζει ο διαιτητής,αυτό είναι η δουλειά του να κάνει κ όχι να καθορίσει το αποτέλεσμα με τις αποφάσεις του ,εκτός αν εσύ θεωρείς ότι δεν το καθόρισε μη δίνοντας πέναλντι δηλαδή την ευκαιρία για ισοφάριση σε ένα ματς που έληξε 1-0 όχι 3-0 κ ούτε ήταν ένα ματς που αυτός που το πήρε πάτησε στο γήπεδο τον αντίπαλο του κ έχασε τις περισσότερες ευκαιρίες κ το 1-0 είναι πλασματικο σκορ..Άρα κατά την άποψη μου τουλάχιστον,θα έπρεπε αφού το θέμα το σήκωσε η ΑΕΚ ψηλά να το φτάσει έως τέλους κ άμεσα κ δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση Βάλνερ,όπως επίσης δεν είχε σχέση με την υπόθεση Βάλνερ ότι έγινε πέρυσι στη Τούμπα όπου αν θυμάσαι ,αυτό που εσύ λες τώρα μας έλεγαν πέρυσι οι γαύροι βορρα κ νότου κ βρεθήκαμε να τα ακούμε κ από πανω ,οπότε ούτως η άλλως αυτοί θα λένε το δικό τους ..Το ότι δεν είμαστε γαύροι το έχουμε αποδείξει όταν η ομάδα είχε δικαίωμα ένστασης για τον ίδιο λόγο περίπου επι Νικολαιδη σε ματς που έχασε αλλά δεν το έκανε .

proikismenos77 - 17/5/2019 02:04

φιλε μου ο γαυρος ειχε χασει δικαια στο γηπεδο και εκανε ενσταση να το παρει στα χαρτια !! ενω στο ματς με τα ορκ δεν μας δωθηκαν 2 πεναλντι !!!! εγω ειμαι της αποψης οτι πρεπει να κυνηγηση το θεμα η ομαδα να γινει ξανα το ματς οχι να το παρουμε στα χαρτια αν και θα επρεπε !! φτανει πια με της κλοπες !!!!

petros_kos - 16/5/2019 22:02

αδελφέ συγνώμη αλλά γιατί γίνεσαι γαύρος όταν ζητάς τα νόμιμα? ο γαύρος το 08' ήξερε κρυφά ότι αν χάσει το ματσάκι θα το πάρει στα χαρτιά και πήρε και φραγκάκια από το στοίχημα τότε. Τώρα μας έχουν κλέψει 2 κύπελλα και εμείς λέμε μην γίνουμε γαύροι????

malamishlias97 - 16/5/2019 21:32

ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ Η ΠΑΕ ΜΕΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ...1) ΤΕΛΟΣ Ο ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ...2) ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΕΡΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΕΔ..ΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑΣ ΕΝΑ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΘΕΣΕΙ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ...ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ...ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ..ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ?? ΔΙΩΞΑΜΕ ΤΟΝ ΧΑΛΙΦΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ..ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΧΑΛΙΦΗΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ!!!...ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΑ... Συνέχεια ΠΑΟΚΙΑ...ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ...ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ

aris1924 - 16/5/2019 21:17

Η ΑΕΚ της καρπαζιάς, της υποτέλειας και του "τι να κάνουμε αφού οι άλλοι είναι δυνατότεροι;" πέθανε. Η ΑΕΚ του Μελισσανίδη έχει την ευκαιρία να εφαρμόσει το δόγμα της ήπιας ισχύος δηλαδή δεν ποδηγετούμε, δεν εξανδραποδίζουμε κανένα αλλά προασπίζουμε τα συμφέροντα μας μέχρι κεραίας και θα κόψουμε το χέρι σε όποιον τολμήσει να το απλώσει πέρα από εκεί που έχει δικαίωμα

yellowvest - 16/5/2019 21:17

Έφαγε η ΑΕΚ όλο το σύνδεσμο Μακεδονίας στη μάπα στους ορισμούς του 90% των αγώνων της ... Δεν άφησε Μακεδόνα για Μακεδόνα που να μην τον όρισε στην ΑΕΚ ο κ.Περέίρα ...κατά το δόγμα Σαββίδη ...φάγαμε την πιστολιά με το-3β με τους δικαστές του που οι ίδιοι έβγαλαν την φωτοβολίδα του ΠΑΟΚ πασχαλιάτικη και για κερασάκι μας έστειλε τον διαιτητικό χασάπη Τσβαίερ ...για να γράψει νταμπλ ο Γιωργάκης --- ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ ----... Συνέχεια
ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΤΟ ΚΟΒΕΙΣ ΠΡΙΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ... Άρχισε από του χρόνου να παλεύεις για ένα ίσο πρωτάθλημα ...γιατί με τέτοιους όρους ούτε η Μπαρτσελόνα αν παίξει στο πρωτάθλημα Ελλάδας με τους γαύρους βορρά και νότου δεν το παίρνει .Υπάρχει η αυτοκαταστροφή από τη μία και η αδικία και η σημαδεμένη τράπουλα από την άλλη.

apaleftos21 - 16/5/2019 21:12

ε και? Μια χαρά είναι Καλφογλου , μια χαρα θα ειναι ο Περειρα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΆ είναι και θα είναι το αφεντικό τους. Γιατί ??? γιατι θα υπάρξει κι άλλος Καλφογλου κι άλλος Περειρα ... Η ΑΕΚ πρέπει να ρίξει την χούντα επιτέλους .

Manos_AEK21 - 16/5/2019 21:09

Σύμφωνο απόλυτα μαζί σας που αναδεικνύετε τόσο πολύ όλο αυτό το πολύ σοβαρό θέμα που έχει προκύψει... ***Ας κάνει η διοίκηση Μελισσανιδη αυτά που πρέπει να κάνει για το θέμα αυτό αλλά πιστεύω ότι έχουμε σοβαρότερα προβλήματα να λύσουμε και πρέπει και αυτά να αναδείξετε που αυτά είναι μέσα στην ομάδα μας όπως παίχτες που δεν μπορούν και πρέπει να φύγουν και να έρθουν παίχτες που να μπορούν να δώσουν πράγματα στην ομάδα μας και να την δυναμώσουν για την νέα σεζόν που θα είναι πολύ... Συνέχεια δύσκολη.... ***Κατά την γνώμη μου καλά κάνει ο Πρόεδρος που έχει επιλέξει μια σφιχτή οικονομική πολιτική από την ημέρα που ανέλαβε την ΑΕΚ μας για να μην γίνουν πάλι μεγάλα λάθη του παρελθόντος απλά κατά την γνώμη μου από την στιγμή που υπάρχει αυτή η σφιχτή οικονομική πολιτική θα έπρεπε - πρέπει να δωθει πολύ μεγάλο βάρος στο τμήμα σκαουτερ της ομάδας μας για να εντοπίζει παίχτες λαβράκια σε καλές τιμές.... *Η κάθε γνώμη - άποψη δεκτή. Ευχαριστώ....

Manos_AEK21 - 16/5/2019 21:09

Σύμφωνο απόλυτα μαζί σας που αναδεικνύετε τόσο πολύ όλο αυτό το πολύ σοβαρό θέμα που έχει προκύψει... ***Ας κάνει η διοίκηση Μελισσανιδη αυτά που πρέπει να κάνει για το θέμα αυτό αλλά πιστεύω ότι έχουμε σοβαρότερα προβλήματα να λύσουμε και πρέπει και αυτά να αναδείξετε που αυτά είναι μέσα στην ομάδα μας όπως παίχτες που δεν μπορούν και πρέπει να φύγουν και να έρθουν παίχτες που να μπορούν να δώσουν πράγματα στην ομάδα μας και να την δυναμώσουν για την νέα σεζόν που θα είναι πολύ... Συνέχεια δύσκολη.... ***Κατά την γνώμη μου καλά κάνει ο Πρόεδρος που έχει επιλέξει μια σφιχτή οικονομική πολιτική από την ημέρα που ανέλαβε την ΑΕΚ μας για να μην γίνουν πάλι μεγάλα λάθη του παρελθόντος απλά κατά την γνώμη μου από την στιγμή που υπάρχει αυτή η σφιχτή οικονομική πολιτική θα έπρεπε - πρέπει να δωθει πολύ μεγάλο βάρος στο τμήμα σκαουτερ της ομάδας μας για να εντοπίζει παίχτες λαβράκια σε καλές τιμές.... *Η κάθε γνώμη - άποψη δεκτή. Ευχαριστώ....

aek21reeee - 16/5/2019 20:31

είναι ΚΛΕΦΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!!!!!

Aekopliktos - 16/5/2019 20:27

Τι να το κάνουμε τώρα αν ξεκουμπιστει.... Με τίγρη περίμενα προληψη κ όχι θεραπεία μετά το χειρουργείο... Κ αυτός κ ο βρωμοεποπτης την κάναν την δουλειά τους.... Τώρα είναι αργά...

diomidis60 - 16/5/2019 20:27

Η δοσοληψία έχει δυο υποκείμενα. Τον δωρολήπτη αλλά και τον δωροδότη. Ποιος είναι ο χειρότερος; Σύμφωνα με τον Θουκυδίδη, ο πρώτος. Ο Ιβάν κάνει τη δουλειά που ξέρει να κάνει καλύτερα από τη χώρα που προέρχεται. Ο δεύτερος, ο αρχιδ... που λέει και ο Φοίνικας, είναι ότι το χειρότερο. Το ξέραμε βλέποντας τους ορισμούς σε πρωτάθλημα και κύπελλο και το ανεχόμασταν. Μας χτύπησε και τη πόρτα.

ΕΠΟΜΕΝΟ