0 ΣΧΟΛΙΑ

Έξαλλοι στην Άρσεναλ: Για ποιο λόγο μόνο 6.000 εισιτήρια;

Απογοήτευση στην ομάδα του Λονδίνου για τον αριθμό εισιτηρίων που διέθεσε, στις ομάδες, η UEFA για τον τελικό του Europa League


Στις 29 Μαΐου θα διεξαχθεί, στο Μπακού, ο τελικός του Europa League, με την UEFA να μοιράζει από 6.000 εισιτήρια στις δυο φιναλίστ, Άρσεναλ και Τσέλσι.

Ο αριθμός είναι πολύ μικρός, για να καλύψει τις ανάγκες των δυο αγγλικών ομάδων, με την Άρσεναλ να βγάζει ανακοίνωση, ζητώντας εξηγήσεις από την ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Η ανακοίνωση της Άρσεναλ:

"Είμαστε απογοητευμένοι από το γεγονός πως λόγω των περιορισμών στη μετακίνηση η UEFA διέθεσε μόλις 6.000 εισιτήρια για τις ομάδες του τελικού σε ένα γήπεδο με χωρητικότητα μεγαλύτερη των 60.000 θέσεων. Είναι δύσκολο να εξαντληθούν ακόμα και αυτά τα 6.000 κομμάτια λόγω των τεράστιων δυσκολιών που έχει ο προγραμματισμός ενός τέτοιου ταξιδιού για τον κόσμο.

Έχουμε 45.000 κατόχους καρτών διαρκείας και δεν είναι καθόλου σωστό που θα χάσουν αυτό το παιχνίδι.

Αντιλαμβανόμαστε την απογοήτευση των οπαδών και εκ μέρους τους, ζητούμε να ενημερωθούμε για τα κριτήρια με τα οποία επιλέγονται τα γήπεδα και οι πόλεις για τους μεγάλους τελικούς των διοργανώσεων.

Θα θέλαμε η UEFA από εδώ και στο εξής να αποφασίζει βάζοντας στα κριτήρια τη λογική των οπαδών και θα χαρούμε να συζητήσουμε οποιοδήποτε ζήτημα στο μέλλον. Είναι απαράδεκτη η φετινή κατάσταση και καλό θα ήταν να μην επαναληφθεί"


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ