0 ΣΧΟΛΙΑ

Τα είπαν Αλέξις Σάντσες και Γιουβέντους

Ο μάνατζερ του Χιλιανού είχε συνάντηση με τους ανθρώπους των «μπιανκονέρι»


Συνάντηση με ανθρώπους των Γιουβέντους και Ίντερ είχε ο ατζέντης του Αλέξις Σάντσες, με τον Χιλιανό να παρουσιάζεται ανοιχτός σε επιστροφή στην Ιταλία, όπου θα αναζητήσει επίσης έναν παχυλό ετήσιο μισθό.

Μέσα στους επόμενους μήνες έρχονται αλλαγές στους «κόκκινους διαβόλους», που έχουν ήδη ανακοινώσει το τέλος με τον Άντερ Ερέρα και την πρόθεσή τους να ανανεώσουν με τον Χουάν Μάτα.

Ένα ζήτημα που απασχολεί είναι και αυτό του επίσης ισπανόφωνου Αλέξις Σάντσες, ο οποίος δεν απέδωσε όσα θα περίμεναν στο «κόκκινο» στρατόπεδο μετά την απόκτησή του και έχει αρχίσει να βαραίνει πολύ τα οικονομικά του συλλόγου με τον υψηλό μισθό του τον οποίο και... δεν δικαιολογεί.

Τόσο η Γιουνάιτεντ όσο και ο ίδιος δείχνουν να πιστεύουν πως το «διαζύγιο» είναι η καλύτερη λύση, με τον ατζέντη του Χιλιανού, Φερνάντο Φελίσεβιτς, να έχει αρχίσει ήδη να ψάχνει αγοραστές για τον πελάτη του. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονται τόσο η Γιουβέντους όσο και η Ίντερ, με φωτογραφία να επιβεβαιώνει και την μία από τις δύο συναντήσεις, αυτήν με την πλευρά της «Γηραιάς Κυρίας».

Από την πλευρά του, ο Αλέξις θα ήθελε να επιστρέψει στην Ιταλία μετά το ξεπέταγμα που έκανε στην Ουντινέζε, αρκεί τούτη τη φορά να αυξάνει κατά πολύ τον τραπεζικό του λογαριασμό, αξιώνοντας τις υπηρεσίες του στα 12 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ