0 ΣΧΟΛΙΑ

Αυτοκτόνησε ηθοποιός του Thor πέφτοντας από γέφυρα


Ο 42χρονος ηθοποιός Ισαάκ Κάπι έδωσε τέλος στη ζωή του πέφτοντας από γέφυρα στην Αριζόνα. Μάλιστα μετά την πτωση του χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, πεθαίνοντας ακαριαία.

Ο Κάπι είχε συμμετάσχει στις ταινίες «Thor» και «Terminator: Salvation».

Ο ηθοποιός δύο μέρες πριν την αυτοκτονία του είχε ανοίξει λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα μακροσκελές κείμενο, στο οποίο ανέφερε πως «Δεν ήμουν καλός άνθρωπος» και «Συμπεριφερόμουν άσχημα σε κόσμο που μ’ αγαπούσε».

«Την προηγούμενη εβδομάδα, μέσω μιας ενδοσκόπησης που θα έπρεπε να είχε γίνει πριν από πολλά χρόνια, κατέληξα σε κάποιες σοβαρές αποκαλύψεις για τον χαρακτήρα μου. Είναι απόδειξη της απόλυτης αλαζονείας μου ότι αυτές οι αποκαλύψεις δεν είχαν γίνει νωρίτερα. Βλέπετε, πάντα πίστευα πως ήμουν καλός άνθρωπος», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Προσέξτε τον άντρα που δεν έχει τίποτα να χάσει και τίποτα να προστατεύσει. Δείτε το φως στους άλλους… Αυτό το μάθημα εγώ άργησα να το πάρω, αλλά ίσως να αποτελέσει έμπνευση για εσάς. Θα χρησιμοποιήσω όσο χρόνο μου έχει απομείνει στη γη, προσπαθώντας να εξιλεωθώ από τις αμαρτίες μου και ψάχνοντας το φως τόσο στους άλλους, όσο και στον εαυτό μου», συνέχισε.

Ο ηθοποιός είχε κατηγορήσει στο παρελθόν πολλούς συναδέρφους του, μεταξύ των οποίων και τον Τομ Χανκς και τον Σεθ Γκριν,  ακόμα και για παιδοφιλία μέσα από βίντεο που αναρτούσε.

Ακόμα, πριν από έναν χρόνο είχε απασχολήσει τα ΜΜΕ, όταν είχε επιτεθεί στην κόρη του Μάικλ Τζάκσον, Πάρις, σε ένα πάρτι και παραλίγο να την πνίξει κατά λάθος.

Μετά από αυτό το περιστατικό, σύμφωνα με το ΤΜΖ, η Πάρις του έστελνε μηνύματα προσπαθώντας να τον βοηθήσει ψυχολογικά.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ