Ο Σλοβένος, Νταμίρ Σκόμινα θα είναι εκείνος που θα διευθύνει τον μεγάλο τελικό του φετινού Champions League ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Τότεναμ στο Wanda Metropolitano της Μαδρίτης.
Ο 42χρονος ρέφερι, διεθνής από το 2002, έχει «σφυρίξει» τον τελικό του Europa League το 2016 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κερδίζει τον Άγιαξ, έχει βρεθεί στο Super Cup του 2012 ανάμεσα σε Τσέλσι και Ατλέτικο Μαδρίτης μετά την τεράστια επιτυχία των «μπλε» στο Μόναχο και φέτος θα είναι ο άρχων του τελικού της Μαδρίτης.
Στη διαδρομή μέχρι και τον τελικό του Wanda Metropolitano είχε βρεθεί σε τέσσερα ματς της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, αλλά και σε δυο του Europa League.
Οι συμπατριώτες του, Γιούρε Πραπρότνικ και Ρόμπερτ Βουκάν θα είναι οι δυο βοηθοί του, με τέταρτο διαιτητή τον Αντόνιο Ματεου Λαόθ από την Ισπανία.
Στο VAR θα βρίσκεται ο Ολλανδός, Ντάνι Μακέλι, με τους Πολ φαν Μπούκελ (ΟΛΛ), Φέλιξ Τσβάιερ και Μαρκ Μπορσχ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Αμα εχεις συμπατριωτη τον προεδρο αυτα συμβαινουν!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα!!!!!!!!