Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Σουάρες: Έτοιμος για το Κόπα Αμέρικα

Καθησυχαστικός ο Ουρουγουανός άσος για τη συμμετοχή του στο τουρνουά που ξεκινάει στις 14 Ιουνίου


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Τη πίστη του πως θα είναι κανονικά στην αποστολή της Εθνικής Ουρουγουάης, για το Κόπα Αμέρικα, εξέφρασε ο Λουίς Σουάρες, λίγες μέρες αφότου υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο μηνίσκο του δεξιού του γονάτου.

Μιλώντας στην εφημερίδα Pais του Μοντεβιδέο, ο άσος της Μπαρτσελόνα είπε πως "όλα αναμένεται να πάνε καλά. Θα είμαι έτοιμος σε ένα μήνα. Δεν είναι ο ίδιος τραυματισμός με εκείνον του 2017".

Το σίγουρο είναι πως ο Λουίς Σουάρες δεν θα παίξει στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, με Βαλένθια, 25/5, ενώ το Κόπα Αμέρικα ξεκινάει στις 14 Ιουνίου.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ