0 ΣΧΟΛΙΑ

ΟΔΚΕ: Δεν θα υποκύψουμε σε εκβιασμούς

«Η θλίψη έφυγε, μόνο η ντροπή έμεινε», σημειώνει η Ομοσπονδία διαιτητών, με αφορμή όσα συμβαίνουν με τον διαιτητή Αναστόπουλο


Η Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας εκφράζει, με ανακοίνωσή της, την οργή της για την «επίσκεψη» στο σπίτι του διαιτητή Παναγιώτη Αναστόπουλου και την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού που ευτυχώς δεν εξερράγη.

Η ανακοίνωση της ΟΔΚΕ:

"Η Θλίψη έφυγε, μόνο ντροπή έμεινε πλέον.

Από την στιγμή που οπαδοί πηγαίνουν στην κατοικία καταξιωμένου διεθνή διαιτητή (πριν λίγες ημέρες συμμετείχε στον τελικό του FIBA CUP) και προσβάλουν την οικογενειακή του ηρεμία, πρέπει κάποιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους!

Καταγγέλλουμε απερίφραστα αυτές τις ενέργειες και δηλώνουμε ότι όλοι οι Έλληνες Διαιτητές Καλαθοσφαίρισης στέκονται δίπλα στον συνάδελφο Διαιτητή, γιατί σήμερα είναι αυτός, αύριο θα είναι κάποιος άλλος.

Ένα είναι σίγουρο, ότι η αξιοπιστία του πρωταθλήματος δεν πλήττεται από τους διαιτητές και για αυτό το λόγο δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να προσβάλει την αξιοπρέπεια τους και δεν θα υποκύψουμε σε κανένα εκβιασμό και απειλή από όπου και αν προέρχεται αυτή"


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ