Η ομάδα Κ16 της ΑΕΚ ηττήθηκε με 1-2 από την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού σε εξ αναβολής αγώνα για το τουρνουά Attica που διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.
Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 22' με πλασέ του Ηλία Βαφειάδη μετά από προσπάθεια του Σοφοκλή Μιχόπουλου, αλλά ο Παναθηναϊκός ανέτρεψε την κατάσταση με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και πήρε τη νίκη.
Η σύνθεση της ΑΕΚ: Κυριτσάς, Κανελλόπουλος, Αντωνόπουλος, Τσιαχματιώτης, Γιαννακού, Τσιόκρης (Κοκοτσάκης) Παπάς (Κυρσανίδης) Σαράντης (Μπέσης) Βλαχίδης (Πρωτούλης) Μιχόπουλος (Παπαθανασίου) Βαφειάδης (Κασιόλας)
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!