Τον παρακολουθούσε καιρό, πείστηκε από το ταλέντο του και η ΑΕΚ κάνει δικό της τον 21χρονο στόπερ του Εθνικού, Γιώργο Κορνέζο, με τον νεαρό αμυντικό, όπως γράφει η Ώρα, να μετακομίζει στα Σπάτα το καλοκαίρι. Μάλιστα, θα ακολουθήσει την αποστολή και στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας και εκεί θα κριθεί αν θα είναι στο ρόστερ της επόμενης σεζόν ή θα πάει κάπου δανεικός.
Ο 21χρονος αμυντικός έχει ξεκινήσει από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, ενώ η πρώτη του ομάδα ήταν ο Αστέρας Βλαχιώτης και στη συνέχεια πέρασε από Σπάρτη και Ιωνικό, ενώ το προηγούμενο καλοκαίρι αποκτήθηκε από τον Εθνικό και αποτέλεσε ένα από τα πιο βασικά «εργαλεία» του.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΡΙΞΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΓΕΦΥΡΕΣ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ...ΞΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ !
Συγγνώμη ρε παιδια, με όλο το θάρρος, αλλα η περίπτωσή του δεν αναιρεί την επιστροφή Βρανιες, έτσι δεν ειναι ;;
@MhtsosTheTiger
Καμία σχέση, Δημήτρη. Ο Κορνέζος, έρχεται με την προοπτική, να πάει κάπου δανεικός, εκτός αν βγάλει μάτια στην προετοιμασία, πράγμα πολύ δύσκολο. Ο Βράνιες, έρχεται με την προοπτική του βασικού στόπερ.
Προσωπικά, δεν τον θεωρώ ταλέντο ή κάτι τέτοιο. Ανούσια κίνηση, γενικά. Δεν τον βλέπω, να μένει στο ρόστερ και να τον στέλνουμε δανεικό, από δω κι από κει, δεν έχει νόημα. Ο Σβάρνας, είναι 21 στα 22 και μπορεί να αντεπεξέλθει και το απέδειξε φέτος, αυτό. Τέτοιους θέλουμε, σε αυτές τις ηλικίες.
Σχεδόν συνομήλικος με τον ΠΌΝΣΕ .....!!!!
Καποιο καλο κονε εχει ο μαγκας
Μακαρι να βγει το παιδι, αλλα 21 χρονων μονο στην Ελλαδα υπαρχει η εννοια «ανερχομενο ταλεντο». Αμα ειναι να εχεις τα αντερα να παιξεις ψηλα, αυτο φαινεται απο 17,18, 19 χρονων
Ταλέντο στην Ευρώπη θεωρούν την ηλικία 15 έως 16 ετών. Όταν πατήσεις τα 17 - 18 είσαι πια έτοιμος παίχτης
21 χρόνων στο εξωτερικό είναι έτοιμοι παίκτες και εδώ τον πήραμε για ταλέντο. Δεν νομίζω να βγει η μεταγραφή. Ο 19χρονος σάμπα είναι σωστή μεταγραφή. Τώρα ένα παιδί 21 χρόνων που έπαιζε στη Γ μεχρι τώρα δύσκολα θα σταθεί στην ΑΕΚ.
φαντάσου να έγραφες το ίδιο πριν από περίπου 10 χρόνια για τον Παπασταθόπουλο...
Γράφουμε έτσι για να γράψουμε , χωρίς να ξέρουμε τη γράφουμε ....???
O Παπασταθοπουλος ηταν στα 18 του βασικος στην ΑΕΚ και στα 19-20 μεταγραφη 4 εκατ. στην Ιταλια...
στα 21 πρεπει να ηταν στην Μιλαν
Οκ αρκει να μη γινει Βασιλαντωνοπουλος.1-2 χρονια το πολυ δανεικος κι αν δεν δειξει κατι δωστε τον μεταγραφη ή αφηστε τον ελευθερο.
Με τον Ιατρουδη του Εργοτελη τι να γινεται??
Τώρα μου θύμησες ότι έχουμε κάπου ένα παίχτη Μελικιωτη. Πίστευα ότι θα εξελιχθεί περισσότερο.
Μεταξύ μας, μιας και το φέρνει η κουβέντα, θυμήθηκα ένα αριστερό μπακ? μπακ χαφ? που είχαμε κάνει μεταγραφή μέσω του μάνατζερ του Αλεφ, φαντάζομαι για δημόσιες σχέσεις, και τον είχαμε δώσει δανεικό στον Αρη? Δεν ξανακούστηκε αυτός... Ούτε όνομα δεν θυμάμαι.. Και μιας και λέμε διάφορα, επειδή παρακολουθώ Β' Ισπανίας λόγο στοιχήματος... κάντε καμιά προσευχή να πέσει η Λας Παλμας (6 βαθμούς απο τον υποβιβασμό... προλαβαίνει) μπας και υπάρχει όρος διακοπής συμβολαίου του Αραουχο.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Και να ανεβεί μέσω μπαράζ η Μαλαγα γιατί υπάρχει υποχρεωτική οψιον αγοράς του Μοραν σε περίπτωση ανόδου... Αλιως με τις εμφανίσεις που κάνει θα μας τον γυρίσουν πίσω.... Ούτε για κώνο προπονήσεων δεν θα τον θέλουν... όποτε παίζει 6 εμφανίσεις την σημαδούρα κάνει.
@komakino
Αυτός, που λες είναι ο Πέδρο Βίτορ. Χαφ, είναι η θέση του. Τον στείλαμε, στον Άρη, σαν ελεύθερο με οψιόν επαναγοράς και τον έστειλαν ελεύθερο, στην Ουκρανία, σε μία ΦΚ Λβιβ.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Όσο, για τον Μεληκιώτη, που λέει ο φίλος παραπάνω, τον είχαμε αφήσει ελεύθερο, πήγε στον Βόλο, έφυγε και από εκεί ελεύθερος και πήγε στην Βέροια.
Παρελθόν με παίκτες από τις ακαδημίες του γαύρου: Σοίλέδης Δεν. Κονέ Και Ναι Και Όχι, Λαμπρόπουλος Και Ναι Και Όχι. Κορνέζος ;
ο Ματέις ντε Λιχτ θέλει δύο χρόνια για να γίνει 21 ...
ο Σβάρνας είναι ακριβώς 21 ...
καλες κινησεις με μελλον για το μελλον.για να δουμε ποτε δεν ξερεις σε τι διαμαντι μπορει να εξεληχθει.
Το εχω γράψει ξανά... πρέπει η ΠΑΕ να ακολουθήσει την τακτική της ΚΑΕ με το παιδομάζωμα!
Φυσικά και χρειαζόμαστε 11δατους παίκτες επιπέδου, όμως θέλουμε και μέλλον!
Τον έχει δει κανείς να μας πει μια άποψη;
Σέντερ Μπακ είναι ή ακραίος;
Καλορίζικο το παλικάρι και καλή σταδιοδρομία
Ποιός να τον δει και τι να πει ;
Ας πάει το παληκαράκι προετοιμασία με ομάδα πρωταθλητισμού 2 κατηγορίες πάνω από εκεί που έπαιζε και μακάρι να κάνει καριέρα !
Πρώτα για τον εαυτό του και μετά για την ΑΕΚ ...