Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Έμεινε «ζωντανό» το Περιστέρι


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

«Πολύ σκληρός για να πεθάνει» αποδείχθηκε ο ΓΣ Περιστερίου. Η ομάδα του Κώστα Λούδη, που πήγε στο Ιωνικό κολυμβητήριο της Χίου με το εις βάρος της 2-0 στις νίκες και ήξερε πως αν χάσει στο πρώτο ματς κόντρα στον ΝΟ Χίου Astra Airlines, χανόταν, πέτυχε τελικά μια μεγάλη νίκη και μάλιστα με τρομερή ανατροπή στο νησί της μαστίχας.

Οι Περιστεριώτες νίκησαν με 8-5, μείωσαν σε 2-1 νίκες στη σειρά, έμειναν ολοζώντανοι στην μάχη για την παραμονή στην κατηγορία και έχουν το επόμενο παιχνίδι στην έδρα τους στο Περιστέρι, την Κυριακή 5/5 (16:00).

Ο ΝΟ Χίου αιφνιδίασε και προηγήθηκε με 4-0 στις αρχές του δεύτερου οκτάλεπτου, αλλά ο ΓΣΠ επέστρεψε στο ματς και ισοφάρισε 4-4. Οι Χιώτες ξαναπήραν προβάδισμα με 5-4, αλλά στη συνέχεια έπαθαν μπλακ άουτ, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο οι παίκτες του Λούδη φτάνοντας στη μεγάλη νίκη με το τελικό 8-5.

ΝΟ ΧΙΟΥ Astra Airlines – ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 5-8

Οκτάλεπτα: 3-0, 1-2, 1-3, 0-3.

ΝΟ ΧΙΟΥ Astra Airlines (Γιώργος Ντόσκας): Γρηγοριάδης, Μιμίδης Στ., Ρουστάμοφ, Τζελάτης 2, Παππάς Κ., Μιμίδης Μ., Κανδιόγλου 1, Μόκκας, Γδύσης, Γαβαλάς Σπ. 1, Ρούντα, Ντούλος, Καρακούρος Ι., Κόλλιας 1, Φραγκιαδούλης.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης):Καζάκος, Παπανικολάου Αλ. 1, Γκαρντιγιάν, Σπούνερ 2, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Φαναριώτογλου, Αγκόρτσας 2, Κλήμος 3, Φωκάς, Τσαγκάρης, Δαλμάρας.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Κυράνης Κ.

Αλυτάρχης: Γιώργος Κατσαρός.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ