Αποφασισμένος να διατάξει την διεξαγωγή του τελικού αγώνα ΑΕΚ - ΠΑΟΚ χωρίς θεατές είναι ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης όπως αποκάλυψε το aek365. Πρόκειται για μια απόφαση που ουσιαστικά είχε λάβει ο υπουργός από την ημέρα της… κλήρωσης των ημιτελικών σε σύσκεψη με τους πιο στενούς του συνεργάτες. Ο υπουργός θεωρεί προτιμότερο το πολιτικό κόστος μιας τέτοιας απόφασης που σίγουρα αποτελεί πλήγμα για την εικόνα του Ελληνικού ποδοσφαίρου από το να ρισκάρει επεισοδιακό τελικό που εκτός των άλλων θα αλλοιώσει με πιθανές τιμωρίες και το επόμενο πρωτάθλημα. Μόλις οριστικοποιήθηκε το ζευγάρι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, οριστικοποιήθηκε και η απόφαση για τελικό χωρίς… οπαδούς σε σύσκεψη που έγινε στο υπουργείο όμως εμφανίστηκε και μία εναλλακτική λύση που πιθανόν να πέσει κι αυτή το τραπέζι στην μεγάλη σύσκεψη της ερχόμενης εβδομάδας με όλους τους εμπλεκομένους. Οι πιθανότητες όμως είναι ελάχιστες. Συγκεκριμένα με δεδομένη την επιτυχία που είχαν οι δύο τελευταίοι τελικοί κυπέλλου μπάσκετ στο Ηράκλειο Κρήτης παρουσία μόνο μαθητών από τα σχολεία της Κρήτης προτάθηκε και αυτή η εναλλακτική από στέλεχος του υπουργείου. Είναι σίγουρα μια ενδιαφέρουσα πρόταση όμως υπάρχουν σοβαρά προβλήματα που κάνουν την συγκεκριμένη λύση να έχει ελάχιστες πιθανότητες και να μην είναι καν βέβαιο αν θα εξεταστεί στην σύσκεψη. Συγκεκριμένα υπάρχει η προκύρηξη του κυπέλλου όπου οριζεται ως έδρα του τελικού το ΟΑΚΑ, υπάρχει η δυσκολία της χρονικής περιόδου αφού οι μαθητές είναι σε κρίσιμη περίοδο με τις εξετάσεις να πλησιάζουν ενώ είναι πολύ δυσκολότερη και η αστυνόμευση στο Παγκρήτιο από ότι στα δύο Αοράκια με ορατό το ενδεχόμενο να μπουν... "μαθητές" που να έχουν τελειώσει και το στρατό. Κι ένα άλλο πρόβλημα που είναι και το μεγαλύτερο είναι ότι στο Παγκρήτιο δεν υπάρχει υποδομή για να διεξαχθεί ο τελικός με την χρήση VAR που είναι κάτι που επιθυμούν τόσο ο υφυπουργός όσο και η ΕΠΟ αλλά και οι ομάδες. VAR μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην παρούσα φάση μόνο στο ΟΑΚΑ και για αυτό είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα γίνει ο τελικός στο μεγαλύτερο στάδιο της χώρας. Η πρόταση όμως για το Ηράκλειο έγινε και είναι η μοναδική πο εξετάστηκε. Αντίθετα ο υπουργός δεν συζητάει καν την διεξαγωγή του τελικού με οπαδούς των δύο ομάδων αφού θεωρεί σχεδόν δεδομένο ότι θα γίνουν επεισόδια παρότι η αστυνομία φέρεται να αναλαμβάνει την ευθύνη… Υπενθυμίζεται ότι ο κύριος Βασιλειάδης έχει βάσει νόμου το δικαίωμα να διατάξει την διεξαγωγή του αγώνα χωρίς θεατές για λόγους ασφαλείας χωρίς να ρωτήσει κανέναν!
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΣΕ ΜΙΑ ΝΟΡΜΑΛ ΧΩΡΑ, Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΕΠΙΑΝΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. ΕΔΩ ΔΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ; ΑΓΩΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ, ΑΡΑ ΠΟΙΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ; Ή ΜΕ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ 100 ΑΤΟΜΑ ΣΤΑ 10000 ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΣ
Και με μαθητές ειναι επίφοβο να πλακωθουν ειδικά αν ειναι 16 με 17 χρονών.
Το καλύτερο θα ηταν παιδιά νηπιαγωγειων συνοδευομενα απο τους παιδαγωγους τους.
Βρε που καταντήσαμε εξ αιτίας καποιων ανεγκεφαλων οπαδών...
Κι εξαιτίας των ΠΑΕ και της πολιτείας που τους ανέχονται.
Κατ' αρχάς Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη με υγεία σε όλο τον κόσμο. Τώρα ήθελα να ρωτήσω ευθέως τον υφυπουργό της οπισθοδρόμησης . Βασιλειάδη, τελικό κυπέλου θα κάνουμε, ή φαρσοκωμωδία που θα μας κάνει για μια ακόμη φορά ρεζίλι σε όλη την Ευρώπη. Παραιτήσου χθες. Μην εμπλέκεις το ποδόσφαιρο σε πολιτικά παχνίδια. Είσαι ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ και ΑΝΙΚΑΝΟΣ. Μας προσβάλεις βάναυσα. Μας πηγαίνεις 50 χρόνια πίσω.
Κιοψε κατι ρε φιλε...εδω περσι βαλανε σκουτερ κ οπλα...και συ χαλιεσαι φετος με ενα τελικο χωρις κοσμο
Γνώμη σου και γνώμη μου. Εσύ μπορεί να μην χσλιέσαι, εμένα όμως που έχω παίξει και ποδόσφσιρο, έχω μάθει ότι το ποδόσφσιρο είναι λσϊκό άθλημα και είναι ντροπή σε μια ευρωπαϊκή χώρα να διεξάγεται τελικός χωρίς κόσμο. Τον Βασιλειάδη και τον κάθε Βασιλειάδη που κόπτεται για την πρόοδο του ποδοσφαίρου, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι οι πολιτικές προεκτάσεις σε περίπτωση επεισοδίων. Εμένα με ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο και έχω απαίτηση από την πολιτεία να οργανώσει υποδειγματικά... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τον τελικό, προστστεύοντας αθλητές και κόσμο. Αυτό υπαγορεύει η λογική.
ΚΡΙΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ
Αν ισχύσει αυτό το σενάριο έχει να πέσει πολύ σφάξιμο από τα κοράκια...
Κατ' αρχάς Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη με υγεία σε όλο τον κόσμο. Τώρα ήθελα να ρωτήσω ευθέως τον υφυπουργό της οπισθοδρόμησης . Βασιλειάδη, τελικό κυπέλου θα κάνουμε, ή φαρσοκωμωδία που θα μας κάνει για μια ακόμη φορά ρεζίλι σε όλη την Ευρώπη. Παραιτήσου χθες. Μην εμπλέκεις το ποδόσφαιρο σε πολιτικά παχνίδια. Είσαι ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ και ΑΝΙΚΑΝΟΣ. Μας προσβάλεις βάναυσα. Μας πηγαίνεις 50 χρόνια πίσω.
Ενώ δεν είναι φαρσοκωμωδία να σφάζονται μεταξύ τους συμμορίες οργανωμένων και να τιμωρείται η ομάδα εξαιτίας αυτών.
Ποιος έδωσε τα εισητήρια στις συμμορίες οργανωμένων;
Είναι λογική αυτή. Που ζούμε σε υποσαχάρια χώρα. Δηλαδή θα επιτρέψουμε σε μειοψηφίες να κάνουν κουμάντο στη ζωή μας; Αυτοί που σφάζονται να πάνε στη φυλακή όπως γίνεται σε όλη την Ευρώπη. Οι μπαχαλάκηδες, δεν έχουν καμιά θέση σε αθλητικούς χώρους. Όταν οι υγιώς σκεπτόμενοι, απομακρύνονται, δίνεται επιπλέον χώρος σε συτά ρα "καλόπαιδα". Καμιά ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές.
Αφού οι διοικήσεις των ΠΑΕ δεν τους επικηρύττουν αλλά αφήνουν τους συνδέσμους να τους καλύπτουν το κράτος και η αστυνομία τι θέλεις να σου κάνουν; Η αστυνομία χρειάζεται ταυτοποίηση στοιχείων για να επέμβει. Στην υπόλοιπη Ευρώπη το έχουν λύσει αυτό το θέμα οι εκάστοτε σύνδεσμοι. Δεν είναι ταμπού μια ΠΑΕ να δίνει τα ονόματα συνδεσμιτών που προκαλούνε μπάχαλο, εδώ αν γίνει κάτι τέτοιο όλοι θα ξεσηκωθούν και θα λένε για "χαφιέδες" και "ρουφιάνους". Εκτός φυσικά κι αν θέλεις την... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αστυνομία να μπαινοβγαίνει μες το γήπεδο και να βαράει ό,τι κινείται όπως γίνεται σε χούντες της λατινικής Αμερικής. Αν είμαστε Ευρωπαϊκή χώρα το πρόβλημα μπορεί να λυθεί μόνο με συνεργασία ΠΑΕ και διοργανώτριας με το κράτος και τους θεσμούς.
Τo VAR χρειαζεται γιατι με τον μπαοκ παιζουμε
Δυστυχώς έχει και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ πολλούς ανεγκέφαλους-κάφρους που καταστρέφουν το ομορφότερο άθλημα το ποδόσφαιρο. Δεν είναι λύση το τελικός χωρίς κόσμο γιατί αυτό δεν μπορεί να γίνεται κάθε χρόνο. Πρέπει όλες οι ΠΑΕ να ασχοληθούν κάποια στιγμή σοβαρά με αυτό το θέμα της βίας και να αφανίσουν τους κάφρους που μόνο προβλήματα δημιουργούν.
τες, τους... ΣΥΝΕΧΕΙΑ φιλάθλους, τις ομάδες, και για την εικόνα που δίνει στο εξωτερικό το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Το χωρίς κόσμο δεν είναι καθόλου καλό για τους ίδιους τους πρωταγωνιστές-παίχ
VAR οπωσδήποτε κι ας γίνει και στην Τούμπα...
Με κόσμο ή χωρίς το κύπελλο θα το πάρουμε.
ΜΟΝΟ ΑΕΚ
Γιατί δεν κάνουν διπλούς τελικούς και ο κάθε ένας με τον κόσμο του; Υπάρχει κάτι το αρνητικό σε αυτο;
Ρε παιδια να ρωτησω κάτι οχι τοσο ασχετο?
πιστευετε οτι η ΑΕΚ ευνοειται αν παιξουμε χωρις κοσμο επειδη μας εχουν στη κερκιδα οι γαυροι τ βορρα?ρωταω επειδη υπαρχουν κατι φιλοΑΕΚτζηδες που το γραψανε και αυτο...
Χρονια Πολλα και με Υγεια πανω απ όλα!!
Ουδείς ασχολείται με τη ποακ του βορρά γαύρο
Είμαι μεγάλος αλλά άρρωστος ΑΕΚΤΖΗΣ δε δέχομαι τέτοιες αποφάσεις ονομαστικά εισιτήρια και η αστυνομία μέσα κι.οποιος έχει @@@@@@@ ας κουνηθεί και σωστό έλεγχο όχι όπως με την Άγιαξ που μπήκαν μέσα μπαχαλεηδες κι έγινε πανικός με τους τσεους οσοι παρων
Χριστός Ανέστη. Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα πάρει θέση;
Αν οι ομάδες δεν μπορούν να ελέγξουν τους κάφρους δεν φταίει η κυβέρνηση. Λογική η απόφαση.
Έχεις δίκιο για τις ομάδες, αλλά ο Βασιλειάδης κάνει το χατήρι του Σαββίδη που φοβάται τιμωρία.
Γενικα οι συνεννοήσεις γινονται και με τις διοικήσεις των ομαδων . Προκειμενου να μην γινουν επεισοδια και να πεσουν προστιμα με αφαιρεσεις , αναγκαζονται οι ομαδες να παιξουν χωρις φιλάθλους
Έτσι είναι ας απομακρύνει όλα τα καλά παιδιά ή κάθε ομάδα από το γήπεδο της και μετά βλέπουμε!!!!!
Να τα λέμε όλα επιτέλους!!!!!
ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ όλοι οπαδοί και διοικήσεις!!!!!
Απο ενα αδειο και ψυχρο ΟΑΚΑ, ας βαλουν κοσμο μονο στα πεταλα, 2-3 χιλιαδες το πολυ ισα ισα να ακουγεται κατι, τωρα αν δεν μπορουν να ελενξουν ουτε τοσο λιγους τι να πω. Αν γινει σωστος ελεγχος στην εισοδο δε θα γινει τιποτα.
Δεν εχει αδικο ,σαν λαος ειμαστε απολιτιστοι ανομοι και αναρχοι.καποτε πρεπει να υπαρχει και εδω συνεση και πολιτισμος.διστυχως αυτα ξεκινανε απο τα σπιτια και τα σχολεια.... δεν φταινε οι κυβερνησεις ουτε οι υπουργοι αν καποιοι καφροι δεν σεβοντε τιποτε και κανεναν.το προβλημα ειναι οτι ο Μπαοκ σιγουρα προτιμαει Κρητη και χωρις VAR γιατι θελει και το κυπελο . Χριστος Ανεστη και Χρονια Πολλα
Κατάντια.
Και καλά κάνει. Μέχρι να αλλάξουμε μυαλά, ένθεν και ένθεν, (μπα....) δεν υπάρχει εναλλακτική. Οι πιθανότητες να μην γίνουν επεισόδεια είναι από ανύπαρκτες έως απειροελάχιστες. ΄Εστω κι αν παραδέχεται ο Βασιλειάδης την ανικανότητα του κράτους, όπως και το ότι είμαστε σαν λαός .....(καλύτερα να μην πω τί είμαστε μέρα που είναι) δυστυχώς η απόφαση είναι σωστή. ΄Ετσι προστατεύονται και οι ομάδες και το ελληνικό ποδόσφαιρο από εξοντωτικές τιμωρίες, αφού η μαμά... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΥΕΦΑ καραδοκεί, με τον πέλεκυ υψωμένο.
Καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο και Χριστός Ανέστη.
Καλημέρα και καλή ανάσταση σε όλους.
Από το να γίνει ο τελικός με κόσμο και να γίνουν επεισοδια και να ξεκινήσουμε του χρόνου με -3 και με κεκλεισμενων 3-5 αγώνες ναι ας κάνουμε υπομονή και ας το δούμε όλοι από τη τηλεόραση
ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...............ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ Α Ν Ι Κ Α Ν Ο Τ Η Τ Α ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗ ΝΙΚΗΣΕΙ ΑΦΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΕΝΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΜΕΙΓΜΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ...............ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ....Α Ε Κ Α Ρ Α ...ΤΕΛΟΣ..
Μαθητές δεν έχουμε στην Αθήνα;
Ο Βασιλειάδης είναι από τους λίγους σοβαρούς αυτής της κυβέρνησης....
Ουσιαστικά παραδέχεται 2 πράγματα...
1. Ότι σαν λαός είμαστε ουνοι....
2. Οτι έχουμε ένα γελοίο κράτος που δεν μπορεί να διοργανώσει έναν τελικό κυπέλου...
Οπότε ας γίνουμε ρεζίλι, ε και, πρώτη φορά θα είναι ή μήπως ασχολείται κανένας μαζί μας...
Η αστυνομία, έκανε την πρόταση με 15.000 κόσμο, για την κάθε ομάδα, με δική της ευθύνη, αφού πιστεύει, μπορεί να καταφέρει και να μην αφήσει, για παρατράγουδα. Παρόλα αυτά, ο Βασιλειάδης, συνεχίζει να είναι αντίθετος. Για ποιον λόγο;
Για μένα, δεν υπάρχει δικαιολογία. Εάν θέλει, να γίνετε σε διαφορετικά γήπεδα, ο τελικός, ας τα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ανακαινίσει, ώστε να μπορεί να παιχτεί μπάλα και να γίνετε και η χρήση του VAR, αφού μόνο στο ΟΑΚΑ, μπορεί να γίνει. Τώρα, να ξαναδούμε πάλι έναν τελικό, δίχως οπαδούς, θα είναι κάτι πολύ αρνητικό.
Για να σταματήσουν, να υπάρχουν οι μπαχαλάκηδες, πρέπει να το αντιμετωπίζεις με πράξεις. Το να κάνεις έναν τελικό, χωρίς οπαδούς δεν κρατάς τους μπαχαλάκηδες μακριά, αλλά και όλον τον φίλαθλο κόσμο, που πάει για να δει ποδόσφαιρο (όσο παίζεται βέβαια).
Και του χρόνου ΣΥΡΙΖΑ θέλετε ε; αμ ΔΕ!!!
Γελοίες αποφάσεις σε μια γελοία ποδοσφαιρικά (μόνο?) χώρα..
Κυβέρνηση με τα όλα της!!