0 ΣΧΟΛΙΑ

Ο πρόεδρος της Άντερλεχτ κατηγορεί τον πρώην προπονητή για τα έκτροπα στη Λιέγη

Ο Κουκ έσπευσε να δικαιολογήσει τους οπαδούς της ομάδας για τα επεισόδια


Τη στιγμή που η Άντερλεχτ αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο υποβιβασμού, για "αμαρτίες" της προηγούμενης διοίκησης, η νυν διοίκηση στρέφεται κατά του πρώην προπονητή της ομάδας, του Χέιν Βανέζεμπρουκ, καθώς τον θεωρεί υπεύθυνο για τα επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Σταντάρ Λιέγης.

Σημειώνεται πως το ματς διεκόπη, με την Άντερλεχτ να κινδυνεύει να τιμωρηθεί με ποινή κεκλεισμένων των θυρών και να χάσει 1.3 εκ. ευρώ.

Σε συνέντευξή του, ο πρόεδρος της Άντερλεχτ, Μαρκ Κουκ, επιτέθηκε στον πρώην προπονητή, χωρίς να τον κατονομάσει, δικαιολογώντας, ουσιαστικά, τους οπαδούς για τα έκτροπα.

Όπως είπε ο Μαρκ Κουκ: "Αυτός ο παλιός προπονητής μας κατέστρεψε σε μια συνέντευξη που ήταν ενορχηστρωμένη. Ήθελα να διαψεύσω ένα προς ένα όλα τα ψέματά του, αλλά το τμήμα Επικοινωνίας της Άντερλεχτ με συμβούλευσε να μην το κάνω. Έφτασε μάλιστα σε σημείο να συγκρίνει την Άντερλεχτ με την "FC De Kampioenen" (σ.σ. σειρά στην φλαμανδική τηλεόραση, που δείχνει τις περιπέτειες μιας κακής ομάδας ποδοσφαίρου) κι ένας οπαδός μου είπε, ότι η Άντερλεχτ δεν είναι αυτό το πράγμα. Όταν, λοιπόν, οι οπαδοί διαβάζουν, ότι ο πρόεδρός τους ανακατεύεται, όπως κάνει ο πρόεδρος σε εκείνη τη σειρά, με την ομάδα, είναι λογικό να νευριάσουν".


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ