Σε φιλικό που έδωσε ο Άρης στον Βόλο, ο Δημήτρης Ανάκογλου αγωνίστηκε για μια ώρα, δύο χρόνια μετά την τελευταία φορά που έπαιξε σε επίσημο αγώνα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.
Από εκείνη την ημέρα, 22 Μαρτίου 2017, ο πρώην μέσος της ΑΕΚ έκανε δυο χειρουργεία και, σε συνδυασμό με τους απανωτούς τραυματισμούς, χρειάστηκε να μείνει εκτός δράσης για 20 μήνες.
Τώρα, δύο χρόνια μετά, ο Ανάκογλου είναι ξανά εδώ και δεν έκρυψε τη συγκίνησή του, για την επιστροφή στη δράση.
Μιλώντας στο Yellow Radio 92.8, τόνισε: "Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενος, μια και επέστρεψα μετά από δυο χρόνια ουσιαστικά στο πρώτο μου παιχνίδι, έστω και φιλικό. Δεν είχα το μυαλό μου τόσο στην απόδοση, όσο στο πώς θα ανταποκριθεί το πόδι μου, έπειτα από δυο χειρουργεία. Όλα πήγαν όμως καλά, δόξα τω Θεώ για το σημερινό…".
Για την απόδοσή του και το παιχνίδι συνολικά, ο Ανάκογλου δήλωσε: "Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή μου, το σίγουρο είναι ότι κερδίσαμε ένα φιλικό, δόθηκαν ευκαιρίες σε νέα παιδιά, σ’ ένα ματς όπου και ο Βόλος ήθελε να γιορτάσει την άνοδό του και του αξίζουν συγχαρητήρια. Ο προπονητής μας έβγαλε συμπεράσματα και κάποιοι παίκτες πήραμε ρυθμό".
Για το ποιοι τον στήριξαν στον προσωπικό του "Γολγοθά" είπε πως "ήταν δύσκολη η χρονιά για μέσα. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου και με στήριξαν, την κοπέλα μου, την οικογένεια μου και τον Παναγιώτη Μπουτοβίνο, τον οποίο θεωρώ τον μεγάλο μου αδελφό για την στήριξη στο θέμα της αποθεραπείας μου".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
