Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Χρυσή Ολυμπιονίκης έδινε συνέντευξη και λιποθύμησε (VIDEO)


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Κατά τη διάρκεια αγώνα βόλεϊ, η χρυσή Ολυμπιονίκης Ζακλίν Καρβάλιο έδωσε συνέντευξη στο κανάλι που μετέδιδε το παιχνίδι. Ωστόσο, λόγω της ζέστης, η 35χρονη έχασε τις αισθήσεις της, ενώ μιλούσε σε ζωντανή σύνδεση.

Στο γήπεδο βρέθηκε, προκειμένου να παρακολουθήσει τον άντρα της, τον Μουρίλο, ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα βόλεϊ της Σάσι. Εκείνος έσπευσε γρήγορα κοντά της, όταν η Καρβάλιο λιποθύμησε, με τη χρυσή Ολυμπιονίκη να ανακτά γρήγορα τις αισθήσεις της.

Η Καρβάλιο έχει κατακτήσει δυο χρυσά μετάλλια, με την εθνική ομάδα βόλεϊ της Βραζιλίας, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 και του 2012.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ