1 ΣΧΟΛΙΑ

«Ντου» της αστυνομίας στο προπονητικό της Άντερλεχτ

Η βελγική ομάδα στο μικροσκόπιο για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και για εγκληματική οργάνωση


Από το πρωί της Τετάρτης, αστυνομικοί βρίσκονται, μετά από ένταλμα, στο προπονητικό κέντρο της Άντερλεχτ και ερευνούν τα αρχεία της ομάδας, στο πλαίσιο της έρευνας για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και για ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης που να συνδέεται με το βελγικό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με βελγικά Μέσα, η Άντερλεχτ επιβεβαίωσε πως η ομάδα βρίσκεται υπό έρευνα, με τις Αρχές να εστιάζουν την προσοχή τους στη μεταγραφή του Αλεξάνταρ Μίτροβιτς από την Αντερλεχτ στη Νιούκαστλ το καλοκαίρι του 2015, σε ένα deal από το οποίο στα ταμεία της ομάδας μπήκαν 18,5 εκατομμύρια ευρώ. Συγκεκριμένα ερευνάται ο ρόλος του μεγαλοατζέντη Πίνι Ζάχαβι, ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις βελγικές Αρχές.

Όπως σημειώνεται, στο μικροσκόπιο των Αρχών δεν βρίσκονται οι κινήσεις της νυν διοίκησης της Άντερλεχτ, αλλά της διοίκησης του Ρότζερ Βάντεν Στοκ και του πρώην αθλητικού διευθυντή Χέρμαν Βαν Χόλσμπεεκ. Ο τελευταίος, μάλιστα, είναι γνωστό ότι έκανε δουλειές με τον περίφημο ατζέντη Μότζι Μπαγιάτ, ο οποίος πρόσφατα επίσης βρέθηκε στο στόχαστρο των Αρχών για συμμετοχή του σε σκάνδαλο με στημένα παιχνίδια.

Έρευνες διεξάγονται και σε σπίτια και γραφεία εταιριών στο Βέλγιο, ενώ η αστυνομία μπήκε και στα γραφεία της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Βελγίου από την οποία κατασχέθηκαν μεταγραφικά έγγραφα.

 


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
chester_bennington - 24/4/2019 16:01

ΛΥΜΠΕ ΣΕ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Η' ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΒΡΑΝΙΕΣ Η' ΘΑ ΦΕΡΩ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ... ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΛΕΟΥΣΑ!!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΕΠΟΜΕΝΟ