Στην ΑΕΚ ήλπιζαν ότι θα πάρουν χρήματα από την Γιουβέντους στο πλαίσιο της μεταγραφής του Στέφανο Σορεντίνο. Αυτή εν τέλει δεν έγινε, καθώς οι απαιτήσεις της Κιέβο κρίθηκαν υπερβολικές. Για τον Ιταλό πορτιέρο όμως ενδιαφέρεται η Τζένοα. Η ομάδα της Γένοβα θέλει τον «Σόρε» και την Δευτέρα αναμένεται, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις θετικά ή αρνητικά. Η Τζένοα πιθανότατα θα παραχωρήσει τον Ρουμπίνιο στην Παλέρμο και έτσι θα έχει ρευστό για να αγοράσει τον Σορεντίνο.
Να θυμίσουμε ότι η ΑΕΚ πέρυσι εισέπραξε 600.000 ευρώ για την μετακίνηση του στην Κιέβο, με την Ενωση να διατηρεί το 20% από μεταπώληση του. Οπότε αν προκύψει πώληση η ΑΕΚ θα πάρει ένα σεβαστό ποσό που δεν αποκλείεται να φτάσει και τις 500.000 αν ικανοποιηθεί οικονομικά η Κιέβο (αύξησε σήμερα τις απαιτήσεις της και «πάγωσαν» οι επαφές).
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
