Με αλλαγές και εκπλήξεις παρατάσσει την ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ. Συγκεκριμένα επιλέγει το 3-5-2 και τον Τσιντώτα στο τέρμα, τους Σβάρνα, Οικονόμου, Τσόσιτς στόπερ, τον Αλεφ με τον Κρίστιτσιτς αμυντικά χαφ, τους Γκάλο και Κλωναρίδη στα άκρα, τον Μάνταλο 10άρι και μπροστά τους Μπογέ και Πόνσε.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Κεράστε 5 μπαλάκια το κοντό...
Αν δούμε τις απουσίες που έχουμε η ενδεκάδα είναι καλή. Θα προτιμούσα βέβαια δίδυμο στα χαφ κριστισιτς-σιμοες έτσι ώστε να ετοιμαστούν μαζί για τον τελικό. Πάμε ΑΕΚΑΡΑ
Ο μπακασετας ;;;;;
Ενταξει αδιάφορο ματς και ευκαιρία για δοκιμές.. Μετρημενα τα κουκια σήμερα.. Νομιζω θα παρει χρονο ο Γιαννουτσος σαν στοπερ, ο Αλμπανης μπροστα και λογικα ο Λοπεζ στου Κλωναροδη για κάποια λεπτά.!