4 ΣΧΟΛΙΑ

Αποκαλύπτεται το πρότζεκτ του Δήμου Φυλής και το παλάτι της ΑΕΚ

Μετά το ΑΕΚ – Ολυμπιακός ο Δήμος Φυλής παρουσιάζει το επιχειρησιακό σχέδιο «Φυλή 2021» στο οποίο περιλαμβάνεται και το μπασκετικό σπίτι της Βασίλισσας


Σημαντική η σημερινή ημέρα καθώς μετά τον αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον  Ολυμπιακό, ο Δήμος Φυλής θα παρουσιάσει στο δημαρχείο Ανω Λιοσίων το επιχειρησιακό σχέδιό του για την «Φυλή 2021», στο οποίο περιλαμβάνεται και το νέο σπίτι της ΑΕΚ, στο κλειστό των Άνω Λιοσών.

Στο φιλόδοξο σχέδιο που υπάρχει για τη δημιουργία ενός νέου brandnameτης πόλης, ουσιαστικά προχωρούν μία αναμόρφωση της πόλης. Στη σημερινή παρουσίαση το «παρών» θα δώσει ο κορυφαίος Ελληνας καθηγητής οικονομικής γεωγραφίας και γεωπολιτικής θεωρίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γιάννης Μάζης, ο οποίος και θα προλογίσει την παρουσίαση του σχεδίου. Είναι δεδομένο πως σήμερα θα έχουμε όμορφες εκπλήξεις σχετικά με τις λεπτομέρειες του σχεδίου που υπάρχει για τη στέγαση της ΑΕΚ και του πρότζεκτ αναβάθμισης ολης της περιοχής. Εκτός από το κεντρικό γήπεδο 10.000 θέσεων για την μπασκετική ομάδα της ΑΕΚ και τις εγκαταστάσεις που θα δημιουργήσει ακριβώς δίπλα η ΑΕΚ για τη στέγαση των Ακαδημιών της, γύρω από το κλειστό θα κατασκευαστεί μία πολιτεία! Αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα οι συγκοινωνιακές δομές που θα εξυπηρετούν τις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ, όπως φυσικά και του Δήμου Φυλής.

Περιμένουμε λοιπόν σήμερα να παρουσιαστεί αναλυτικά ολο το πρότζεκτ που θα πραγματοποιηθεί με τη σύμπραξη Δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, με την ΑΕΚ να έχει κεντρικό και ουσιαστικό ρόλο, «πατώντας» στο γήπεδό της. Θυμίζουμε πως σας είχαμε αποκαλύψει πως ο Μάκης Αγγελόπουλος εχει ως πλάνο να αποκτήσει η ΑΕΚ τις καλύτερες ακαδημίες μπάσκετ στη χώρα με δικές της εγκαταστάσεις. Το σχέδιο θέλει να ξεκινούν και να ολοκληρώνονται τους επόμενους μήνες, δίπλα στο 10.000 θέσεων κλειστό, άλλα δυο κλειστά γυμναστήρια – προπονητήρια με χαμηλές εξέδρες που θα προπονείται η πρώτη ομάδα και οι ακαδημίες θα δίνουν αγώνες. Όπως επίσης και άλλα τέσσερα κλειστά με τη μέθοδο μπαλονιού όπου θα γυμνάζονται όλα τα τμήματα. Μετά την ολοκλήρωσή του είναι πιθανό να στεγαστούν εκεί και κάποια τμήματα υποδομών της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ όπως το βόλεϊ και το χάντμπολ. Σχετικά, με το κλειστό της ΑΕΚ θα τοποθετηθούν νέα καθίσματα, παρκέ και φωτεινός πίνακας, παρόμοιος με αυτόν που χρησιμοποιήθηκε στο περσινό Final 4 ΒCL στο ΟΑΚΑ.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
BYZANTIN - 20/4/2019 20:41

ΓΗΠΕΔΑΡΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ... ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ ΣΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΜΕ ΓΗΠΕΔΑΡΕΣ ΣΕ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΚΑΙ ΠΟΛΟ-ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ. Α, ΡΕ ΑΕΚΑΡΑ ... ΤΙ ΧΑΡΕΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ... ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΞΑΝΑΧΤΙΖΕΤΑΙ !!!!!!!!!!!!

lackystrike - 20/4/2019 14:52

Πότε θα έχουμε εικόνα του πως θα διαμορφωθεί εσωτερικά/εξωτερικά το γήπεδο; Βασικά, πότε προβλέπεται να ξεκινήσουν οι εργασίες;

michalis - 20/4/2019 14:22

Είμαι πολύ αισιόδοξος!! Θα είναι εγκαταστάσεις κόσμημα. Είναι προφανές επίσης ότι δεν συντρέχει πλέον λόγος για την ασφάλεια της περιοχής , όταν έχεις τέτοια σχέδια έχεις φροντίσει και για την ασφάλεια. Μπράβο στον Αγγελόπουλο!!!

stab - 20/4/2019 13:43

Αυτό θα έκανε κάθε δήμαρχος που σέβεται τον δήμο του και τούς πολίτες του. Τι κάνει δηλαδή; το αυτονόητο. Έρχεται στον δήμο του ένας μεγάλος σύλλογος προς όφελος όλης της ευρύτερης περιοχης

Αυτό σε αντίθεση με τον απίθανο τύπο «δήμαρχο» της Νέας Φιλαδέλφειας

ΕΠΟΜΕΝΟ