1 ΣΧΟΛΙΑ

Ιτούδης: Φέρτε μας και άλλους haters. Είμαστε εντάξει με αυτό

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας υπογράμμισε πως οι παίκτες του θα εμφανίσουν καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο στη Βιτόρια


Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχασε το πλεονέκτημα έδρας, μετά την ήττα από την Μπασκόνια, και στη συνέντευξη Τύπου, ο Δημήτρης Ιτούδης ανέβασε τους τόνους.

Συγκεκριμένα, όταν σηκώθηκε από την θέση του για να αποχωρήσει, ο Έλληνας τεχνικός είπε, απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους: "Φέρτε μας και άλλους haters. Είμαστε εντάξει με αυτό".

Κατά τα άλλα, ο Ιτούδης θέλησε να δώσει μια υπόσχεση στους φίλους της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενόψει των δυο επόμενων παιχνιδιών στη Βιτόρια: "Υπόσχομαι στους φιλάθλους μας ότι στην Βιτόρια θα δώσουμε όχι απλά τον καλύτερο εαυτό μας, αλλά όλον τον εαυτό μας για να γυρίσουμε στη Μόσχα ή να τελειώσουμε τη σειρά εκεί. Θα πρέπει όμως να κοιτάξουμε και τον καθρέφτη και να πούμε μερικά πράγματα με τους παίκτες μου".

Επιπλέον, σχολίασε και τα παράπονα που είχε εκφράσει ο προπονητής της Μπασκόνια, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, μετά το πρώτο παιχνίδι, για τις βολές. Ο Ιτούδης είπε πως "Άκουσα τι είπε ο προπονητής τους στο πρώτο παιχνίδι και σήμερα δεν ανέφερε ότι σούταρε πολλές βολές. Έχω δίκιο; Δεν το ανέφερε αυτό. Το είπε την προηγούμενη φορά. Εντάξει. Ώστόσο, πρέπει να είμαστε πιο σκληροί. Τους έδωσα συγχαρητήρια".

Τέλος, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στους παίκτες του: "Το πρόβλημα σήμερα ήταν ο τρόπος με τον οποίον μπήκαμε στο παιχνίδι. Όποιος δεν είναι αποφασιστικός, όποιος δεν αντιμετωπίσει το ματς με την σωστή προσέγγιση, όποιος δεν είναι πνευματικά έτοιμος, θα το δούμε... Πιστεύω όμως ότι όλοι θα είναι έτοιμοι. Έχω όμως τεράστια εμπιστοσύνη στους παίκτες μου για τον τρόπο που θα προσεγγίσουν το παιχνίδι. Ειδικά όταν κανείς δεν μας πιστεύει. Εμείς πιστεύουμε στους εαυτούς μας".


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
dim21kpatissia - 19/4/2019 17:22

Ηττούδης...

ΕΠΟΜΕΝΟ