EUROPA LEAGUE-ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ-ΕΠΑΝΛΗΠΤΙΚΟΣ
ΤΣΕΛΣΙ-ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ: 4-3 (1-0)
Γήπεδο: Στάμφορντ Μπριτζ
Η Τσέλσι κέρδισε τη Σλάβια Πράγας με 4-3 σε ένα φοβερό παιχνίδι και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League, καθώς είχε νικήσει και στην Τσεχία με 1-0.
Η Τσέλσι μπήκε δυνατά στο ματς και στο 5ο μόλις λεπτό ο Πέδρο άλλαξε πανέμορφα τόσο με τον Αθπιλικουέτα στα δεξιά, όσο και με τον Πέδρο και πλάσαρε εξ επαφής για το 1-0. Και μάλιστα στο 10’, ο Αζάρ άλλαξε με τον Ζιρού, έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Πέδρο εξ επαφής πλάσαρε στο δοκάρι, με την μπάλα να βρίσκει στο πρόσωπο του Ντέλι και να καταλήγει στα δίχτυα της Σλάβια για το 2-0. Στο 15’ το σουτ του Ζμραλ πέρασε λίγο έξω και στο 17’ ο Καντέ πέρασε κάθετα στον Καντέ εκείνος από δεξιά έστρωσε στον Ζιρού που από κοντά πλάσαρε για το 3-0. Η Σλάβια έβγαλε αντίδραση και στο 26’ ο Κέπα έβγαλε με τα πόδια την κεφαλιά του Ντέλι αλλά από το κόρνερ ο Σούτσεκ με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 3-1. ‘Όμως με τη σέντρα ο Έμερσον σέντραρε από αριστερά και ο Ζιρού έβαλε την προβολή στο πρώτο δοκάρι. Ο Κολάρ απέκρουσε αλλά ο Πέδρο από κοντά με πλασέ έγραψε το 4-1.
Οι Τσέχοι δεν απογοητεύτηκαν παρά τον διαφαινόμενο αποκλεισμό και στο 52’ Σέβτσικ έκανε το σουτ έξω από την περιοχή κι έγραψε το 4-2. Και μάλιστα στο 54’ ο Σέβτσικ με απίθανο σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 4-3. Στο 62’ οι Τσέχοι έφυγαν ξανά στην κόντρα αλλά ο Σέβτσικ γλίστρησε κι ενώ βρισκόταν σε ιδανική θέση ενώ στο 68’ το σουτ του Κραλ σταμάτησε πάνω στον Κόβασιτς.
ΤΣΕΛΣΙ: Κέπα, Έμερσον, Νταβίντ Λουίζ, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Καντέ, Μπάρκλεϊ (69’ Ζορζίνιο), Κόβασιτς, Πέδρο (86’ Οντόι), Αζάρ (64’ Γουίλιαν), Ζιρού
ΣΛΑΒΙΑ: Κολάρ, Νγκαντέ, Κούντελα, Μπορίλ, Ντέλι, Σούτσεκ, Κραλ, Σέβτσικ (78’ Στοχ), Ζμραλ (84’ Σκόντα), Τραορέ, Μάσοπουστ (52’ Ολαϊνκά)
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
